Tayna - Johnny

 • Am Vor year

  Friends EntertainmentFriends Entertainment

  Stream „Johnny“ 🪞
  Tayna.lnk.to/johnny

  ❌ Follow Tayna:
  instagram.com/tayna

  ❌ Follow Friends Entertainment:
  instagram.com/friends.ent

  ❌ Music produced & mixed by CRICKET:
  instagram.com/cricket.music

  Music mixed & Produced by CRICKET
  Lyrics : TAYNA
  Master by Lorenc Aliaj
  Concept & Directed by Tesa Gashi
  Cinematographer Adonis Krasniqi
  Video by Sekuence
  VFX: Stellar vfx
  Styling Donica Loci
  Make up & Hair Sellma & Kaci
  Executive Producer RINOR HYKOLLI

  © 2020 Sony Music / Friends Entertainment. All Rights Reserved.

•Kimxxlyrixs•
•Kimxxlyrixs•

Teksti i "Johnny"] [Chorus] Johnny, Johnny T'lutna falëm Uhh, Johnny, Johnny Sa shumë na kalum Uhh, na Johnny, Johnny Kurrë ma s'u takum Uhh, Johnny, Johnny Qysh s'të erdh pak marre, Johnny [Verse 1] Kur bohet fjalë për ty, jo nuk fali po harroj Unë e koha kemi ndrru, mo kurrgjo nuk o njësoj Ke pas shumë vetbesim, ke menu që nuk ndrroj Tash m'ka ardh n'kryt, kur unë du vij e shkoj Me ty s'kom pas jet, tu menu i kom krejt Me ty e dhezja kyqin, prej gipsi s'kom vrejt Tash nuk sho mbrapa, po kqyri vec drejt Qiti pikat n'sy, e e sheh vet ki met [Pre-Chorus] Tu, tu, tu, tu Tashti je tu, tu, tu, tu Ke hup tu, tu, tu, tu S'je mo tu Tu, tu, tu, tu Tashti je tu, tu, tu, tu Ke hup tu, tu, tu, tu Solo tu [Chorus] Johnny, Johnny T'lutna falëm Uhh, Johnny, Johnny Sa shumë na kalum Uhh, na Johnny, Johnny Kurrë ma s'u takum Uhh, Johnny, Johnny Qysh s'të erdh pak marre, Johnny [Verse 2] A bon me dit Kom ni p'ja han asaj, bon appetit Po thu je kon i pit A kishe thonë m'fal që s'e kisha dit Po kalojnë ditë Ca t'duket vetja kush je ti mе t'prit S'mun mo me m'arrit Qysh o me m'rrejt Po mo s'tu ka shit [Pre-Chorus] Tu, tu, tu, tu Tashti jе tu, tu, tu, tu Ke hup tu, tu, tu, tu S'je mo tu Tu, tu, tu, tu Tashti je tu, tu, tu, tu Ke hup tu, tu, tu, tu Solo tu [Chorus] Johnny, Johnny T'lutna falëm Uhh, Johnny, Johnny Sa shumë na kalum Uhh, na Johnny, Johnny Kurrë ma s'u takum Uhh, Johnny, Johnny Qysh s'të erdh pak marre, Johnny

Vor year
B B
B B

Not a good transition

Vor 7 Monate
Rinol Neziri
Rinol Neziri

ta ha zemren

Vor year
bybutrinti
bybutrinti

Johnny, Johnny Tlutna falem Uhh, Johnny, Johnny Sa shumë na kalum Uhh, na Johnny, Johnny Kurr ma su takum Uhh, Johnny, Johnny Qysh s'terdh pak marre, Johnny [Verse 1] Kur bohet fjale per ty, jo nuk fali po harroj Une e koha kemi ndrru, mo kurrgjo nuk o njesoj Ke pas shume vetbesim, ke menu qe nuk ndrroj Tash m'ka ardh nkryt, kur une du vij e shkoj Me ty skom pas jet, tu menu i kom krejt Me ty e dhezja kyqin, prej gipsi skom vrejt Tash nuk sho mbrapa, po kqyri vec drejt Qiti pikat n'sy, e e sheh vet ki met [Pre-Chorus] Tu, tu, tu, tu Tashti je tu, tu, tu, tu Ke hup tu, tu, tu, tu S'je mo tu Tu, tu, tu, tu Tashti je tu, tu, tu, tu Ke hup tu, tu, tu, tu Solo tu [Chorus] Johnny, Johnny Tlutna falem Uhh, Johnny, Johnny Sa shumë na kalum Uhh, na Johnny, Johnny Kurr ma su takum Uhh, Johnny, Johnny Qysh s’terdh pak marrе, Johnny [Verse 2] A bon me dit Kom pi [?] bon appetit Po thon je kon i pit A kishе thon mfal qe se kisha dit Po kalojne dit Ca tduket vetja kush je ti me t'prit Smun mo me m'arrit Qysh o mem rrejt Po mo s'tu ka shit [Pre-Chorus] Tu, tu, tu, tu Tashti je tu, tu, tu, tu Ke hup tu, tu, tu, tu S'je mo tu Tu, tu, tu, tu Tashti je tu, tu, tu, tu Ke hup tu, tu, tu, tu Solo tu [Chorus] Johnny, Johnny Tlutna falem Uhh, Johnny, Johnny Sa shumë na kalum Uhh, na Johnny, Johnny Kurr ma su takum Uhh, Johnny, Johnny Qysh s'terdh pak marre, Johnny

Vor year
HAPPY FLORINA
HAPPY FLORINA

I love Albanian people! Greetings from Belgium

Vor year
ILYRIA AL
ILYRIA AL

Too🌹

Vor year
Deola Unik Sejdiu
Deola Unik Sejdiu

Lyrics: Johnny, Johnny Tlutna falem Uhh, Johnny, Johnny Sa shum na kalum Uhh, na Johnny Johnny Kurr ma su takum Uhh, Johnny, Johnny Qysh s'terdh pak marre, Johnny Kur bohet fjale per ty, jo nuk fali po harroj Une e koha kemi ndrru, mo kurrgjo nuk o njesoj Ke pas shume vetbesim, ke menu qe nuk ndrroj Tash m'ka ardh nkryt, kur une du vij e shkoj Me ty skom pas jet, tu menu i kom krejt Me ty dhezsha kyqin, prej gipsi skom vrejt Tash nuk sho mbrapa, po kqyri vec drejt Qiti pikat n'sy, e e sheh vet ki met Tu, tu, tu, tu Tashti je tu, tu, tu, tu Ke hup tu, tu, tu, tu S'je mo tu Tu, tu, tu, tu Tashti je tu, tu, tu, tu Ke hup tu, tu, tu, tu Solo tu Johnny, Johnny Tlutna falem Uhh, Johnny, Johnny Sa shumë na kalum Uhh, na Johnny Johnny Kurr ma su takum Uhh, Johnny, Johnny Qysh s'terdh pak marre, Johnny A bon me dit Kom nipian je suis bon appetit Po thu je kon i pit A kishe thon mfal qe se kisha dit Po kalojne dit Ca tduket vetja kush je ti me t'prit S'mun mo me m'arrit Qysh o mem rrejt Po mo s'tu ka shit Tu, tu, tu, tu Tashti je tu, tu , tu, tu Ke hup tu, tu , tu, tu S'je mo tu Tu, tu, tu, tu Tashti je tu, tu, tu, tu Ke hup tu, tu, tu, tu Solo tu Johnny, Johnny Tlutna falem Uhh, Johnny, Johnny Sa shumë na kalum Uhh, na Johnny Johnny Kurr ma su takum Uhh, Johnny, Johnny Qysh s'terdh pak marre, Johnny

Vor year
Majlinda Cako
Majlinda Cako

Johnny, Johnny Tlutna falem Uhh, Johnny, Johnny Sa shumë na kalum Uhh, na Johnny, Johnny Kurr ma su takum Uhh, Johnny, Johnny Qysh s'terdh pak marre, Johnny Kur bohet fjale per ty, jo nuk fali po harroj Une e koha kemi ndrru, mo kurrgjo nuk o njesoj Ke pas shume vetbesim, ke menu qe nuk ndrroj Tash m'ka ardh nkryt, kur une du vij e shkoj Me ty skom pas jet, tu menu i kom krejt Me ty e dhezja kyqin, prej gipsi skom vrejt Tash nuk sho mbrapa, po kqyri vec drejt Qiti pikat n'sy, e e sheh vet ki met Tu, tu, tu, tu Tashti je tu, tu, tu, tu Ke hup tu, tu, tu, tu S'je mo tu Tu, tu, tu, tu Tashti je tu, tu, tu, tu Ke hup tu, tu, tu, tu Solo tu Johnny, Johnny Tlutna falem Uhh, Johnny, Johnny Sa shumë na kalum Uhh, na Johnny, Johnny Kurr ma su takum Uhh, Johnny, Johnny Qysh s’terdh pak marrе, Johnny A bon me dit Kom pi [?] bon appetit Po thon je kon i pit A kishе thon mfal qe se kisha dit Po kalojne dit Ca tduket vetja kush je ti me t'prit Smun mo me m'arrit Qysh o mem rrejt Po mo s'tu ka shit Tu, tu, tu, tu Tashti je tu, tu, tu, tu Ke hup tu, tu, tu, tu S'je mo tu Tu, tu, tu, tu Tashti je tu, tu, tu, tu Ke hup tu, tu, tu, tu Solo tu Johnny, Johnny Tlutna falem Uhh, Johnny, Johnny Sa shumë na kalum Uhh, na Johnny, Johnny Kurr ma su takum Uhh, Johnny, Johnny Qysh s'terdh pak marre, Johnny BY TAYNA SONG JOHNNY

Vor year
TAYNA & KASTRO
TAYNA & KASTRO

Tayna - Johnny 🔥🔥 Lyrics🥰[ Teksti ] Johnny Johnny T'lutna falem uh johnny johnny sa shum na kalum uh johnny johnny kurr ma su takum uh johnny johnny qysh s'terdh pak marre johnny Kur bohet fjal per ty jo nuk foli po harroj une koha kemi ndrru mo kurgjo nuk o nisoj ke pas shum vetbesim ke menu qe nuk t'ndrroj tash tu ka kry kur un du vi e shkoj me ty skom pas jet tu menu i kom krejt me ty e dhezsha kyqen pej gipsi s'tkom vrejt tash nuk kqyri mrapa po kqyri veq drejt qiti pikat n'sy e sheh vet ke met Tu tu tashti je tu tu ke hup tu tu sje mo tuuu Tu tu tashti je tu tu ke hup tu tu solo tuuu Johnny Johnny T'lutna falem uh johnny johnny sa shum na kalum uh johnny johnny kurr ma su takum uh johnny johnny qysh s'terdh pak marre johnny A bon me dit kam ni 'pja han asaj bon apetit po thu je kon i pit am kishe than mfal qe se kisha dit po kalojn ditë qat duket vetja kush je ti met prit smun mo mem arrit qysh jom mom rrejt po mos tu ka shit Tu tu tashti je tu tu ke huh tu tu sje mo tuuu Tu tu tashti je tu tu ke hup tu tu solo tu Johnny Johnny T'lutna falem uh johnny johnny sa shum na kalum uh johnny johnny kurr ma su takum uh johnny johnny qysh s'terdh pak marre johnny coat a like please🥰🙏🏼

Vor year
💙Florina_Lyric💙
💙Florina_Lyric💙

Tayna osht nje loqk e vertet♥️♥️♥️ Like nese mendoni si unë 👑♥️

Vor year
Lyrics & Quotes
Lyrics & Quotes

Teksti Johnny Johnny.. T'lutna falem Uhh.. Johnny Johnny.. Sa shume na kalum Uhh na Johnny Johnny.. Kurr ma su takum Uhh.. Johnny Johnny.. Qysh s'te erdh pak marre Johnny.. Kur bohet fjale per ty Jo nuk fali po harroj Une e koha kemi ndrru Mo kurrgjo nuk o njesoj Ki pas shume vetbesim Ki menu qe nuk ndrroj Tash m’ka ardh nkryt Kur une du vij e shkoj Me ty skom pas jete Tu menu i kom krejt Me ty e dhezja kyqjen Prej gipsi s'kom vrejt Tash nuk shoh mbrapa Po kqyri veç drejt Qiti pikat n’sy E e sheh vet ki met Tutu tutu Tash ti je tutu tutu Ke hup tutu tutu S'je ma tuu.. Tutu tutu Tash ti je tutu tutu Ke hup tutu tutu Solo tu.. Johnny johnny.. T'lutna falem Uuuh Johnny Johnny.. Sa shume na kalum Uuuh Na Johnny Johnny.. Kurr ma su takum Uuuh Johnny Johnny.. Qysh s'te erdh pak marre Johnnyyy.. A bon me dit Kom ni p'ja han asaj Bon appetit Po thon je kon i pit A kishe thon mfal qe se kisha dit Po kalojne dit Qa tduket vetja kush je ti me t’prit Smun mo me m’arrit Kqyrshe mem rrejt Po mo s’tu ka shit. Tutu tutu Tash ti je tutu tutu Ke hup tutu tutu S'je ma tuu.. Tutu tutu Tash ti je tutu tutu Ke hup tutu tutu Solo tu.. Johnny johnny T'lutna falem Uhh.. Johnny Johnny Sa shume na kalum Uhh.. Na Johnny Johnny Kurr ma su takum Uhh.. Johnny Johnny Qysh s'te erdh pak marre.. Johnnyyy..

Vor year
alb_bbyy
alb_bbyy

U riktheva pasi kuptova qe eshte Graniti i BbVip 🤌🏻😂

Vor 8 Monate
all you
all you

qe esht graniti i fifit

Vor 6 Monate
Bariola Begaj
Bariola Begaj

Pzz edhe un😂🤣🤣🤣

Vor 7 Monate
𝑲𝒍𝒆𝒋𝒅🌍
𝑲𝒍𝒆𝒋𝒅🌍

@mari ee🤣

Vor 7 Monate
𝑲𝒍𝒆𝒋𝒅🌍
𝑲𝒍𝒆𝒋𝒅🌍

@mari 🤣🤣🤜🤛

Vor 7 Monate
News By Tayna
News By Tayna

QUEEN OF ALBANIAN HIPHOP 👸🏻 ❤️

Vor year
bye
bye

Yes tayna is baby

Vor year
YDS & YÖKDİL İngilizce
YDS & YÖKDİL İngilizce

Thank you so much! Very nice to listen to you!

Vor year
Aksinja Jani
Aksinja Jani

Yes she's back. Bravo Tayna 👏🏻

Vor year
fouoii gyhh
fouoii gyhh

Maravillosa y hermosa Tayna, saludos desde Venezuela.

Vor year
Jak Simoni
Jak Simoni

pershendes te gjithe fansat e taynes jam nje fans i madh i taynes shpresoj se rradhen tjeter tayna do te sjedhe nje kenge tjeter akoma me te bukur faleminderit tayna I love you❤❤❤

Vor year
Rosela Perseku
Rosela Perseku

Je ma e mira prej kengetareve zemer i love this voice!!!!!🤗❤❤👍👍🤗❤❤🤑🤑🤑

Vor year
opinion.mendim JETA JOTE
opinion.mendim JETA JOTE

Tayna 3 kenge ka tbukura,te tjerat jane thjesht me plotsu numer.

Vor year
Ergisa Saliu
Ergisa Saliu

Na zhgenjeve me kete kenge tayna prisnim me shum nga tu

Vor year
Ergisa Saliu
Ergisa Saliu

Thoni kan te drejt apo jo

Vor year
Jonita Kosumi
Jonita Kosumi

Kënga është shumë mirë e bërë dhe e bukur✨

Vor year
Dibrani. Offical
Dibrani. Offical

Kjo kenge dedikuar john sins per gjith karrieren e tij me te bukur ka punuar shume dhe e meritonte nje kenge

Vor year
eldda eldda
eldda eldda

tayna love you je ma e mira ne bot je🌎 king 👑queen të dua shummm je frymarje ti ma emira pej te gjithau kengtareve 🔥🔥 kjo kenga me pelqejshum❤ dote beja gjethqka perty💞 dhe po te them qe te dua shum💕

Vor year
Leo Messi
Leo Messi

💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 kanga ma big ne gjuhen shqipe , Te lumt Tayna je ma e fort pa diskutim

Vor year
Klea Klea
Klea Klea

I kam mesuare kenget e tua bravo dhe suksese ne kenget e tjerat

Vor year
emma cela
emma cela

Uuuuu Johny … 9 muaj dhe cdo dit duke e degjuar der tek emri tayna sikur te te kisha porosit 🙈

Vor 8 Monate
mbyllurr
mbyllurr

Prz Tayna e mesova permendesh kengen eshte kenge shume e bukur e kam shpen 35here deri tani vetem te me shifje e kam kqyr me shume kujdes kete keng

Vor year
tayna_baby5
tayna_baby5

Pse kujdes me kengen

Vor year
live life
live life

Johnny Johnny? Yes papa Eating sugar? No papa Telling lies? No papa Open your mouth Hahaha Kete me kujton kjo keng sa kam degjuar gjithsesi shume e bukure 👏

Vor year
nelimandin
nelimandin

SPOTI KLLASE! KANGA EXTRA! FRAJERI EDHE MA I MIRE!!!

Vor year
Toni Lapi
Toni Lapi

Sa e mir je moj tayna je yll dhe ❤❤❤❤

Vor year
mimoza gjermani
mimoza gjermani

nice tayna shum shkon me granitin dyt💞

Vor year
Steisi dhe Suela 💗💗
Steisi dhe Suela 💗💗

Kënga më e fortë e taynes kjo më ka pëlqyer shumë johny

Vor year
Rama V
Rama V

Jonyt esht ber Loloja I Fifit dhe I Ilirit !

Vor 8 Monate
Qerim Selimi
Qerim Selimi

#15 su tendenze Italia 🇮🇹

Vor year
Γεράσιμος Ιορδανιδης
Γεράσιμος Ιορδανιδης

Respect μπράβο σου!!!!!!!!🇬🇷

Vor year
Shpf Musik
Shpf Musik

Hap prapa per Tanya! Nuk eshte kjo muzika qe i ndihmon ne karrieren.

Vor year
News By Tayna
News By Tayna

QUEEN ALWAYS BRINGS SOMETHING BETTER THAN LAST TIME 😍

Vor year
Coco
Coco

THIS SONG IS STOLEN!!!!!

Vor year
Irida
Irida

Awwwww kenga me e mir 💜💜💜💜

Vor year
ᴀʀʟɪɴᴅᴀ_ʟʏʀɪs👑💥
ᴀʀʟɪɴᴅᴀ_ʟʏʀɪs👑💥

*KUSH MENDO QE DUHET NJE BASHKEPUNIM MIDIS TAYNES DHE NOIZYT* 👑👑❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💕💕💕💕💕💕💕💕💕👑👑

Vor 9 Monate
Çlirim Sallahaj
Çlirim Sallahaj

O Far kange e Bukur Zemra❤️💎🩸❤️🍒☘️🍀te kendoft Gjithmon Tayna sukse te pa ndalshme o CHERRY🩸❤️🍒🍒🍒💋💎

Vor year
Gjelbrime Murrja
Gjelbrime Murrja

Tayna kengetarja me e mire🤩

Vor year
Beautiful Life
Beautiful Life

Tayna vitin e pare ishe FLAK! Vitin e dyte ishe prush... Vitin e trete vec hi ke mbetur! Nga nje adhurues shume i zjarrte qe nga kenga e pare qe ke lancu! 😏 Ps. kjo eshte kenga me e dobet qe ke nxjerre ndonjehere, like ta kam bo vec se te pelqej ty amo muzika bahhh...!! 😪

Vor year
Alea Krasniqi
Alea Krasniqi

Shum nje kenge e mir❤️❤️

Vor year
Enaea Dulla
Enaea Dulla

bravo tayna ❤️❤️❤️❤️❤️ njeshi je ❤️❤️⚡️🌟🌟

Vor year
RnxmdmBeatzz
RnxmdmBeatzz

Po t shkon Tyna Mos u hallakat tuj piskat , Ma mirë Kangt e Tua Ma te Lehta .

Vor year
Miguel Torres
Miguel Torres

Maravillosa y hermosa Tayna, saludos desde Venezuela.

Vor year
Gentrit Avdiu
Gentrit Avdiu

☆☆☆☆☆☆★★★★★★zemre

Vor year
Elmira Jaloliyeva
Elmira Jaloliyeva

Очень красивое песня 👍👍👍

Vor year
Xhensilda Tafa
Xhensilda Tafa

Je me e mira Tayna🙏❤

Vor year
043781240 Gllarevs
043781240 Gllarevs

Bravo bre Tayna zemmra e ti ne vitin tjrter ne .Përputhen 💜💙

Vor year
opzz xsin
opzz xsin

Nice job guys?

Vor year
fier fier
fier fier

Tayna na befason gjithmone je shume e mire je 👑

Vor year
Luiza
Luiza

first time listening: its okay second time: damn its really not bad me now: JOHNNY JOHNNY

Vor year
Qelsim Rraci
Qelsim Rraci

johhny sins 😂

Vor year
vedat
vedat

❤❤jekon edhe je gjith si kur kur sje mer me muzik edhe tash qe mersh me muzik njet as ske qen menmadhe as sje barao sukse loqk

Vor year
Ajla Hila
Ajla Hila

Tayna je me e mira!!, ❤️❤️😘

Vor year
geralda T
geralda T

Kjo keng ka dicka te keqe... mbaron!!🥺🥺 I love it

Vor year
Shindey
Shindey

Pérshendetje, so Jenni 🇽🇰🇦🇱💋❤️✨

Vor year
Bledi Dervishi
Bledi Dervishi

Me e mira je 👌🔱🔱

Vor year
Dndnjd Bsnsndn
Dndnjd Bsnsndn

Ju qe e shikoni kete koment zoti ju ruajt familjen, ishalla behesh milioner zoti ta shperblefte me te mira

Vor year
Muslim for life
Muslim for life

Amin ishalla krejt bomi jo milionera bilajrder ishalla bomi

Vor year
Blerim Bytyçi
Blerim Bytyçi

Une skam qef mu ba milioner du normal

Vor year
Mehmeti Qendresa
Mehmeti Qendresa

@12mk n S ca.

Vor year
12mk
12mk

Faleminderit po milionere nuk u shkon

Vor year
Showbizi _ estrada_ shqiptqre al
Showbizi _ estrada_ shqiptqre al

Tayna suksese shpirt im ❤💙

Vor year
Beatriz Felix
Beatriz Felix

Me encanta 😍

Vor year
Naime Behluli
Naime Behluli

Allah shum kenga e mir Tanyna Johnny Johnny 😘♥️♥️

Vor year
ShqipStar
ShqipStar

Noizy - She looked for Johnny, She found the Johnny 😜 (Naughty Naughty) Tayna - Johnny Johnny😉👌

Vor year
AlbanionStallion
AlbanionStallion

Dyt e kan marr pej ne kengtare afrikane yemi alade me kangen johnny

Vor year
Arton Arifaj
Arton Arifaj

Love you from Albania tayna

Vor year
Dritan Brunga
Dritan Brunga

si e ka emrin ky djali? ma tregoni kush e din se sjam tu dit me e gjet 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️emrin+mbiemrin

Vor year
Valmira Lk
Valmira Lk

1 minute heshtje per krejt neve qe kemi mendu qe osht Xhani Xhanii e jo Johnny 😂😂😂

Vor year
Charleen Montana
Charleen Montana

Hahaha edhe une !!! 🤣

Vor 10 Monate
AFRIM ##
AFRIM ##

Ma mir me pas thon xhani xhani

Vor year
Dan Danjel
Dan Danjel

@Aurel Qosja 99%🤤😂😂

Vor year
Dan Danjel
Dan Danjel

Hahah ropt po

Vor year
Ylli Krasniqi
Ylli Krasniqi

@Mos M shqetsoni Ashty po

Vor year
all about
all about

love from Armenia ❤️💋

Vor year
zijuiy wttuy
zijuiy wttuy

Тайна супер💓👍

Vor year
Toro Man
Toro Man

Hey Tayna tutu tutu ke hup ti se Johnny eshte ketu tu tu tu,,, tu te lyp ty ty ty ty te lutna falem Tayna se m'a nuk nuk nuk hey nuk nuk e boj kurr at gabim 👐👐🔥🔥🎶🎧

Vor year
Natalia Osmenaj
Natalia Osmenaj

Love you taynaaaaaaaaa Je me miraaaaaaaaaaaaa Jam fanse e cmendur e jotja

Vor year
Arbër 2020
Arbër 2020

Gocat gjithe uuuaaauuu per kte djalin..as qe e kan pas mendjen te kenga...

Vor year
Ramush Qallakaj
Ramush Qallakaj

Je kengetarja me e preferuera e imja💖💖

Vor year
Alesia Indi
Alesia Indi

Wow kjo eshte kenga ime e preferuar

Vor year
Axh3r A
Axh3r A

filloj u ba kengetare edhe kjo .. cdo dit e ma kot po ban muzik .. ne fillim i ka pas kenget e mira po tash a mush pordhe..

Vor year
BESS production
BESS production

Si gjithmone Tayna...🧨💥SUPER HITS💣

Vor year
Burhan karamaleski
Burhan karamaleski

I don't understand this song but I loved it very much.. Tayna queen

Vor year
Esma Qerimi
Esma Qerimi

Bravo kenge shym e mir vec vazhdo

Vor year
Tony Montana
Tony Montana

“She come for Johnny “ “She got the Johnny “ Tayna x Noizy 🥶🥶

Vor year
Fisnik Nesimi
Fisnik Nesimi

ju kengetaret dini me dhez shpejt po sdini me e rujt suksein

Vor year
Давид Погосян
Давид Погосян

Браво супер песня 💣💣👍👍👸🌹🌹🌹

Vor Monat
Leon Brandl
Leon Brandl

richtig gut, wir deutschen stehen hinter ihr

Vor year
Rudi Bozha
Rudi Bozha

You very well have time and love for coffe and love you very much you very much have tough feelings and I know you very clearly don't 2AM your 2AM feelings

Vor 7 Monate
a k
a k

super kenge .super femer je o yll

Vor year
Saraj Saraj
Saraj Saraj

taynaa si gjithmon ma emiraaa kush menon si un like 💕

Vor year
Sabernaze Ferataj
Sabernaze Ferataj

Tayna Queen King Love you Tayna po bukurr e kea bo qit kong por edhe te tjerat

Vor year
Enca haxhia
Enca haxhia

të dua mbreti tayna👑🌟

Vor year
12mk
12mk

Je këngëtarja ime e preferuar Doruntina

Vor year
Tea&andi
Tea&andi

Je ma e mir tayna bravo🤩😘😘😘

Vor year
arbri_offc
arbri_offc

Kush e degjon kengen duke lexuar comentet

Vor year
loriztasty
loriztasty

un

Vor year
Elirjane Dakaj
Elirjane Dakaj

Unë

Vor year
Mirena Bineka
Mirena Bineka

Tayna qfar kenge shum te dukur te lumt😍😍😍😍👍👍

Vor year
Viktor Gjokazaj
Viktor Gjokazaj

Bravo tayna je me e mira👏👏👏👏👏👌👌💖💖💖💖💖

Vor year
Ludaka Argiriow
Ludaka Argiriow

Super 💖 Greethings from Bulgaria 🇧🇬

Vor year
Pelasgian Kingdom
Pelasgian Kingdom

❤️

Vor year
Told Ya
Told Ya

King e paske ket djalin nklip😍

Vor year
Wendy Driza
Wendy Driza

Super hit queen 🥰💥💢💣💣💥

Vor year
Pietro Ferrari
Pietro Ferrari

Albania Queen 👸🏼🔥

Vor year
Kozeta Kasa
Kozeta Kasa

Bravo Tayna ❤

Vor year
Shpenzije Agushi
Shpenzije Agushi

2021 on fire✨

Vor year
Bleona
Bleona

O tayna tkom zmr♥️je beautiful te dua shum You are my honey my heart my life etj♥️

Vor year
Zogu Agim
Zogu Agim

Bravo Tayna. Vashdo kështu. Kush ju pëlqen më shumë. Tayna like Melinda Rina coment

Vor year
Anisa Zane
Anisa Zane

Tayna 😘😘😍😍❤

Vor year
Dea Kelmendi
Dea Kelmendi

Taja lopa

Vor year
F LUZ
F LUZ

Sa vjeq ike pash zotin? Sepse sipas komentit smundesh mi pas me shum sesa 12vjeq.

Vor year
Hoti Ilir
Hoti Ilir

Johny Johny? Johny: Yes papa! Eating sugar? Johny: No papa!

Vor year
Jozita Zhura
Jozita Zhura

@Shaqa 🫶 LOT 😂😂😂😂😂

Vor year
Adia Adia
Adia Adia

😂😂😂😂😂

Vor year
Erijona Jashari
Erijona Jashari

Haha so funny🙄

Vor year
Mali Neziraj
Mali Neziraj

Hahahahahahahahah😂😂

Vor year
Menesa Morina
Menesa Morina

@Emira Mobile 😂😂

Vor year
Steisi dhe Suela 💗💗
Steisi dhe Suela 💗💗

I love you Tayna ❤

Vor year
Eriol Zeneli
Eriol Zeneli

Këtë djalin do e shihni në perputhen vitin tjetër 😂😂

Vor year
Drenusha Majdi
Drenusha Majdi

lmao bb

Vor 2 Monate
Esat Miftari
Esat Miftari

Ky esht graniti te big bodher😁

Vor 5 Monate
Eltion Selmani
Eltion Selmani

Big brother

Vor 5 Monate
Klevisa Vrapi
Klevisa Vrapi

Ne bbv hyri🤣🤣

Vor 5 Monate
Adrian Meta
Adrian Meta

No

Vor 6 Monate
megi bregaj 👼🏻
megi bregaj 👼🏻

I love you tayna👸👑👑👑👑👑

Vor year
Elsa berisha
Elsa berisha

Tayna je ⭐️Yll 🥰❤️

Vor year
Flavia Dedgjonaj
Flavia Dedgjonaj

Te lumt rayna❤️❤️❤️😍

Vor year
zilbije selimi
zilbije selimi

Po kalojn dit qa duket vetja kush je ti me tprit 🤨👌👌👌❤

Vor year
Gerta Paqarizi
Gerta Paqarizi

💙💙 te dua Tayna💗💗💗

Vor year

Nächster

Tayna - Doruntina (Official Video)

3:21

Tayna - Doruntina (Official Video)

Friends Entertainment

Aufrufe 31 000 000

Tayna - QE QE

3:10

Tayna - QE QE

Friends Entertainment

Aufrufe 28 000 000

Tayna - Sorry

2:57

Tayna - Sorry

Friends Entertainment

Aufrufe 11 000 000

Primitive Technology: Iron knife made from bacteria

11:35

Primitive Technology: Iron knife made from bacteria

Primitive Technology

Aufrufe 1 574 018

Version 2.8 Special Program|Genshin Impact

33:33

Version 2.8 Special Program|Genshin Impact

Genshin Impact

Aufrufe 1 407 637

Tayna - A jo

2:47

Tayna - A jo

Friends Entertainment

Aufrufe 8 100 000

Tayna x L'Algérino - Moona

3:01

Tayna x L'Algérino - Moona

Friends Entertainment

Aufrufe 27 000 000

Як вижила українська мова!

47:24

Як вижила українська мова!

імені Т.Г. Шевченка

Aufrufe 1 000 000

Tayna - Sicko

3:08

Tayna - Sicko

Friends Entertainment

Aufrufe 27 000 000

LUCIANO - PUSH IT

2:56

LUCIANO - PUSH IT

Luciano | Locosquad

Aufrufe 607 833

HOODBLAQ - BARRIO (prod. Shokii)

3:49

HOODBLAQ - BARRIO (prod. Shokii)

HOODBLAQ

Aufrufe 910 542

HYPED presents Fire in the Booth Germany - Laas

6:48

ALEKSANDRA PRIJOVIC - SABOTIRAM (OFFICIAL VIDEO)

3:18

ALEKSANDRA PRIJOVIC - SABOTIRAM (OFFICIAL VIDEO)

Aleksandra Prijovic

Aufrufe 1 671 856

Pajel - Blockstar [official video]

2:44

Mabel Matiz - Karakol

4:35

Mabel Matiz - Karakol

mabelmatiz

Aufrufe 2 863 376

Eno - Blei Platin (Official Video)

2:35

Ardian Bujupi x Ledri - GELATO (prod. by Bled)

2:31

Ardian Bujupi x Ledri - GELATO (prod. by Bled)

OfficialArdianBujupi

Aufrufe 1 345 824