Shije Shtëpie - Ngacmimet mes Xhenit dhe Bajron të "Love story"... A janë ata thjesht shokë?

 • Am Vor 6 Monate

  RTV KLANRTV KLAN

  në . Emision edukues, informues & argëtues me znj. Vjollca dhe Katerina Trungu. Çdo ditë me recetat e thjeshta dhe mbi të gjitha ekonomike te znj. Vjollca duke edukuar amvisat si të ushqehemi shëndetshëm. Rubrika të ndryshme me të ftuar specialë me këshilla të thjeshta praktike, të kuptueshme nga të gjithë, për çdo aspekt të të përditshmes. Argëtim, me muzikë dhe quiz, lojëra gjithëpërfshirëse që të japin atë dëshirën për të luajtur dhe për të komunikuar live me Katerinën dhe të ftuarit e saj.

  SUBSCRIBE to “RTV KLAN” on DE-film for more videos!
  Për më shumë informacione vizitoni faqen tonë web tvklan.al/
  Videot e fundit nga Tv Klan i gjeni në faqen tvklan.al/video/
  Follow Tvklan on Facebook: facebook.com/tvklan/
  Follow rtvklan on Instagram: instagram.com/rtvklan/
  Programet e Tv Klan mund t’i ndiqni edhe në faqen tvklan.al/programe/

Nächster

Pelerin: Părintele Arsenie Boca (@TVR1)

2:05:58

Model Rocket Battle 3 | Dude Perfect

10:38

Model Rocket Battle 3 | Dude Perfect

Dude Perfect

Aufrufe 7 885 977

Opinion - Edi Rama! (20 qershor 2013)

3:03:56

Opinion - Edi Rama! (20 qershor 2013)

RTV KLAN

Aufrufe 1 300 000

BAC ISTORIE: Toate lectiile 2021

1:51:06

BAC ISTORIE: Toate lectiile 2021

Anecdotă

Aufrufe 119 000

Model Rocket Battle 3 | Dude Perfect

10:38

Model Rocket Battle 3 | Dude Perfect

Dude Perfect

Aufrufe 7 885 977