"Next Level" - Freestyle Trap Beat Free Rap Hip Hop Instrumental 2018 | SeriouzBeats #Instrumentals

  • Am

    RujayRujay

    Dauer: 03:41

    #722 - "Next Level" - Freestyle Trap Beat Free New Rap Hip Hop Instrumental Music 2018, by Dutch producer SeriouzBeats. #Instrumentals | 💰 Purchase (No Tags) ➜ Rujay.co.uk.
    📷 Photo by Erkan Utu.
    ✅ Subscribe! ➜ DE-film.com/user/RujayTV.
    🔔 Click On The Bell + Turn On Notifications.
    🌍 Promote Your Beats! ➜ smarturl.it/FreeMusicPromotion.
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
    Want to use this track? You must put this in your video description:
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
    Music provided by Rujay.
    Instrumental: "Next Level" by SeriouzBeats.
    Channel: DE-film.com/user/RujayTV.
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
    This instrumental is free to use for non-profit use. If you have any questions, please contact us.
    ✉️ Contact via Email ➜ RujayTV@gmail.com
    💎 Lease/Download (Without Tags) ➜ bsta.rs/t/1821289.
    🎶 Shop ➜ smarturl.it/Instrumental.
    ----------------------------------------­­­--------------------------------------­-­-­­--
    🔊 Currently Playing: "Next Level" - Freestyle Trap Beat Free New Rap Hip Hop Instrumental Music 2018 | SeriouzBeats #Instrumentals 🔊
    ----------------------------------------­­­--------------------------------------­-­-­­--
    🔊 Connect With SeriouzBeats Below!
    ► DE-film ➜ de-film.com/ch-UCv-Q0JLt-KgXA88tsliFGqA
    ► Twitter ➜ twitter.com/Seriouz_Beats
    ► Facebook ➜ facebook.com/SeriouzBeats/
    ► Google+ ➜ plus.google.com/u/0/101830881402351296627
    ► Instagram ➜ instagram.com/seriouzbeats/
    ► SoundCloud ➜ soundcloud.com/seriouzbeats
    ----------------------------------------­­­--------------------------------------­-­-­­--
    ★ Stay connected! ★
    ► Website ➜ smarturl.it/Rujay
    ► DE-film ➜ smarturl.it/RujayYT
    ► Twitter ➜ smarturl.it/RujayTwitter
    ► Instagram ➜ smarturl.it/RujayInstagram
    ► Facebook ➜ smarturl.it/RujayFB
    ► Google+ ➜ smarturl.it/RujayGoogle
    ► SoundCloud ➜ smarturl.it/RujaySoundCloud
    ----------------------------------------­­­--------------------------------------­-­-­­--
    Trap Beat Instrumental 2018 | Trap Instrumental Beat 2018 | Trap Beats 2018 | Trap Instrumentals 2018 | Instrumental Music Trap 2018 | Instrumental Trap 2018 | Instrumental Rap 2018 | Hip Hop Beat Instrumental 2018 | Hip Hop Instrumental Beat 2018 | Hip Hop Beats 2018 | Hip Hop Instrumentals 2018 | Free Beat Instrumental 2018 | Free Instrumental Beat 2018 | Free Beats 2018 | Free Instrumentals 2018 | Rap Beat Instrumental 2018 | Rap Instrumental Beat 2018 | Rap Beats 2018 | Rap Instrumentals 2018 | Instrumental Music Hip Hop 2018 | Instrumental Music Rap 2018 | Instrumental Hip Hop 2018 | Instrumental Rap 2018
    ----------------------------------------­­­--------------------------------------­-­-­­--
    ► Share Large Audio/Video Files ➜ smarturl.it/ShareFiles.
    ► DE-film Collaboration ➜ smarturl.it/DE-filmCollab.
    ► Questions About DE-film? ➜ smarturl.it/DE-filmQuestions.
    Rujay.co.uk
    ----------------------------------------­­­--------------------------------------­-­-­­--
    🎶 Music Store ➜ smarturl.it/Instrumental.
    🌍 DE-film Promotion! ➜ smarturl.it/FreeMusicPromotion.
    🎹 High-Quality Instrumentals ➜ smarturl.it/Rujay.
    💰 Sell Your Beats! ➜ smarturl.it/SellBeats.
    ----------------------------------------­­­--------------------------------------­-­-­­--
    ★ Sound Kits ★
    ★ Trap Sounds [FREE DOWNLOAD] ➜ smarturl.it/TrapKit.
    ★ Sweep FX [FREE DOWNLOAD] ➜ smarturl.it/SweepsKit.
    ----------------------------------------­­­--------------------------------------­-­-­­--
    ✅ Subscribe! ➜ smarturl.it/RujayYT.
    🔔 Click On The Bell + Turn On Notifications.
    All feedback is appreciated. Like the video if you enjoyed.
    Thanks for watching :)

Rujay
Rujay

Show some support! Leave a like & comment!  Let’s see who has the best lyrics! This beat is available here - https://Rujay.co.uk

Vor year
SniperGODKilledYOU
SniperGODKilledYOU

Rujay what is this for a bullshit

Vor 2 Monate
moderate gamers
moderate gamers

Can i use this for my song

Vor 2 Monate
ynw ynr
ynw ynr

@Fan of music Love for all a

Vor 2 Monate
ynw ynr
ynw ynr

👌

Vor 2 Monate
PxckledCookxe
PxckledCookxe

I got bars

Vor 3 Monate
KEEP CALM
KEEP CALM

free 2 use?

Vor 3 Minuten
life note
life note

*X3 nuzzles pounces on u uwu ur so warm*

Vor 37 Minuten
Jake Riches
Jake Riches

sick bru

Vor 52 Minuten
Unknow Unknow
Unknow Unknow

sự đặc biệt hôm nay nó chính là việc tao đã trở lại lần này cho hai mày biết thật sự như thế nào là trở ngại tao mà đã on mic thì thách hai thằng vào mà đỡ lại đừng nói tao ác hãy tự trách tụi mày tại sao quá khờ dại kiếm ăn tại sao không lo mà suốt ngày cứ lo đi kiếm chuyện lớn rồi chứ phải con nít mà suốt ngày cứ lo đi kiếm truyện thằng đầu tiên mà tao nhắm tới chính là mày đấy jay phương à để nay tao tiễn cho mày một đoạn để về thẳng tây phương nà may diss tao với mới vần câu còn thua thằng cháu tao tập nói ý nghĩ lủng củng giống như miếng giẻ rách đang được vá chấp nối dù mày chăm chỉ tập gym thì body cũng đéo thể nào mập nổi không phải tạ đè mà chính tao mới làm cho mày sẽ hấp hối rapper là phải đi xin từng like và năng nỉ tao share bài rồi quay lại chửi ngọt sớt với cái giọng cu te hột me vậy đụng vào ai chứ đụng vào tao thì đời mày nó sẽ trắc trở sau trận này thì thằng jay phương chắc chắn nó sẽ tắc thở mời thí sinh tiếp theo mời bé thanh triệu bước lên trên đây lần này thì đúng ước nguyện được tao nhắc thẳng đến tên mày để tao nhắc lại đã không trình đừng ảo tưởng mình là cao siêu viết vài ba câu nhảm shit rồi tự cho nhiêu đó là ảo diệu thùng rỗng nó luôn kêu to vì vốn dĩ bản thân nó trống rỗng giống như lyrics của mày dù có viết nhiều nhưng nó trống rỗng à quên hai thằng bây chơi gay còn lôi tao vào để làm gì rồi kiếm cớ gạ địt nhau hai thằng bây đúng thể nhảm nhí hai thằng thể hiện tình yêu trên nhạc thật là tinh tham thấm thiết thằng triệu lấy vợ chỉ để dấu việc bị jay làm tình đâm thâm đít thôi nói bao nhiêu đây thôi tao mà còn nói nữa thì kì kẻo mất công vk con hàng xóm tụi mày nghe xong lại dị nghị biết khôn hai thằng tự nhận rằng mình đã thua trận đấu này ông bà ta có câu sống thì phải chừa đường lui cho mình sau này thú vui là lôi hai thằng ra để tao ngồi xem bay diễn trò chơi gay phải công thụ thằng nào muốn thụ để tao di lấy dao phay thiến cho

Vor Stunde
creed_kid beats
creed_kid beats

I feel a quarantine rap coming!!!!!!!

Vor Stunde
D Smokes Beats
D Smokes Beats

This is some really next level as the name. Hats off to seriouz beats. I have started a label for promoting the hardworking producers for free. So guys check out my label.

Vor 4 Stunden
D Smokes Beats
D Smokes Beats

Thanks

Vor 4 Stunden
D Smokes Beats
D Smokes Beats

Sure bro

Vor 4 Stunden
Shouket Ali
Shouket Ali

A much needed thing bro

Vor 4 Stunden
osama chaudary
osama chaudary

D Smokes Beats Wonderfull work you are doing. looking forward to make my beat soon and send it to you soon

Vor 4 Stunden
Siroo likes Kindergarten
Siroo likes Kindergarten

anyone here from Roscoe McGillicuddy??

Vor 5 Stunden
nepali reviews
nepali reviews

is this beat stolen from song farak cha by swami d

Vor 5 Stunden
Jesse ten Have
Jesse ten Have

5. veel oudjes zijn alleen, ga er eens heen. wees eens een man, ookal weet iedereen dat je dat niet kan. 3. ik hoor je bent een lafaard, ik ben beter van aard. wordt een man ik zie niet eens een baard, jij brengt meiden van de kaart maar je weet dat je haar je je niet staat. 4. je voelt jezelf een strijder mijn bradda slaat je hoofd in als spijker. jij wordt met de dag grijzer, mijn nichtje van 4 is nog wijzer. 1. jij voelt je stoer met 5 bier? je gedraagd je als een stier. ik heb een contract op papier, ik denk drie kwartier. 2. ik zie je flow, het brandt niet. vraag mij om krediet? krijg je niet. 6. ik sla je hoofd in met pan, jij weet dat ik alles kan.

Vor 7 Stunden
Andrew Goss
Andrew Goss

pretty confident i would become famous off this beat... open to any challenges.

Vor 8 Stunden
Jugi
Jugi

YOU SUCK DOODOODODUU

Vor 9 Stunden
Marko Stojanovic
Marko Stojanovic

Nixa zizu diss ? Imal Srba ovde

Vor 9 Stunden
Recitle
Recitle

Nf vibes

Vor 9 Stunden
fierce border
fierce border

Fire

Vor 10 Stunden
parul singh
parul singh

bro nice cool

Vor 12 Stunden
Jeff Raps
Jeff Raps

So I can use this for a song?

Vor 13 Stunden
Roberto Hernández CJ
Roberto Hernández CJ

[CORO/x2🇲🇽.] . Estamos lejos De casa Pero sercas Del millón. Yo no Tengo ambición Si no Ganas de salir adelante. Que nada nos falte Ayudarle a mi madre, Y Comprarle una Manción. [VERSO/1.] . Yo no voy a parar Hasta llegar al millón Todo el día voy a Josear Hasta no ser un ganador. Voy a lo imposible Si es necesario a Marte Porque lo que llega fácil Fácil de tu vida va a alejarse. Oye, oye Cómo tú estás, como te va? Mera, cabrón No vengas con hipocresía. Antes tú me picheabas Cuando yo nada tenía Y de la noche a la mañana Dice vamos por plebitas. X2. Todavía que te di techo Y de comer Con traisión tu Ami me pagaste Pero la verdad que no me sorprendí Porque tu amistad me acorralaste. [CORO/x2🇲🇽.] . Estamos lejos De casa Pero sercas Del millón. Yo no Tengo ambición Si no Ganas de salir adelante. Que nada nos falte Ayudarle a mi madre, Y comprarle una Manción. [VERSO/2.] . No soy bueno Pa la escuela Pero si bueno Pa la Music. Con esto Voy hacerme rico Y no es en modo: De presumir. Ando alucinando Pero no ando drogado Lo que ando viendo Es a dos putas bailando me. Relajado, humilde Pero no dejado Y al que venga alzado Pa el tengo el AK compulsado, Y. Relajado, humilde Pero no dejado Y al que venga alazdo Pa el tengo el AK X2. Todavía que te di techo Y de comer Con traisión tu Ami me pagaste Pero la verdad que no me sorprendí Porque tu amistad me acorralaste. [CORO/x2🇲🇽.] . Estamos lejos De casa Pero sercas Del millón. Yo no Tengo ambición Si no Ganas de salir adelante. Que nada nos falte Ayudarle a mi madre, Y comprarle una Manción 🇲🇽.

Vor 16 Stunden
Fynn Schliffke
Fynn Schliffke

Hab schon rap dazu gemacht

Vor 16 Stunden
Javair2000 avakin life YT!
Javair2000 avakin life YT!

I love this😂

Vor 18 Stunden
K
K

"I'm back on this bitch I'm back on this bih..."

Vor 18 Stunden
AsiaS YT
AsiaS YT

Kto od pateca? 😜🙋💞💕💖

Vor 19 Stunden
Shirley Muñoz
Shirley Muñoz

The question here is: Rujay copied Gherah, or Gherah copied Rujay?

Vor 19 Stunden
squigga man
squigga man

_weird lyrics are playing on my head whilst listening to this.._

Vor 19 Stunden
yiğit ali çelik
yiğit ali çelik

gerçekten harika

Vor Tag
Thomas (Tommy) Roach
Thomas (Tommy) Roach

corona rap

Vor Tag
xCupcakeEdits_
xCupcakeEdits_

​x3 nuzzles, pounces on you, uwu you so warm Couldn't help but notice your bulge from across the floor Nuzzles your necky wecky tilde murr tilde, hehe Unzips your baggy ass pants, oof baby you so musky Take me home, pet me, and make me yours and don't forget to stuff me See me wag my widdle baby tail all for your buldgy wuldgy Kissies and lickies your neck I hope daddy likies Nuzzles and wuzzles your chest I be gettin’ thirsty

Vor Tag
Morty Beatz
Morty Beatz

Мс Петя-Маями

Vor Tag
Hori Hoodz
Hori Hoodz

Nice

Vor Tag
Jort van den Broek
Jort van den Broek

00:12 00:18 00:38

Vor Tag
1K subs for my pathetic uncle with Corona
1K subs for my pathetic uncle with Corona

love it

Vor Tag
Daus 2002
Daus 2002

Dalaman ni gantung baju Tapi tak pernah gantung ilmu Dalaman ni tak berguru Tapi tak pernah nak tinggal ibu Berat yang sama masih di bahu Yang ringan habis disapu Dalaman ni dapat dituju Dua kunci simpan saku Hold up Kepala dah melayang Hold up Kepala makin tenang Jadi tenang layan tenang yang lain Jangan tayang yang lain Simpan dalam rahsia dalam tangan Emm mmm Perhatian perhatikan Gerakan naungan bersatu Panji – panji borneo Bergerak ke KUALA LOCO Lu baru angkat baju dah nak tunjuk muka buku Wa masih tunduk malu masih tuntut cari ilmu Masih lagi buka buku masih hormat orang dulu Ikut cara dulu biar dulu dah berlalu G kau bukan gangster shit Kau nak gang the shit G Better break jangan sampai OVERBREAK Better watch out watch out Kalau barang takleh go Kalau barang tak nego Jangan kasar tuju nah boo Jangan paksa kau doo Get it get it get it

Vor Tag
Juan Deltoro
Juan Deltoro

Lit

Vor Tag
maddy Anderson
maddy Anderson

Xd who else rapped to there siblings and talk trash when they there or cousin 😂 like if u dud that

Vor Tag
Shannan Teegarden
Shannan Teegarden

Well we got um up today on the out side of the human accoupuncture needles and some twin wires and a fax car for the nerves to store it up in

Vor Tag
Sebastian
Sebastian

BUSGANG

Vor Tag
Empire Beat Prod
Empire Beat Prod

nice wooork !🔥🔥

Vor Tag
YSC Ollie
YSC Ollie

is this copywrited?

Vor Tag
Mixion TV
Mixion TV

Kto od freestyle Pateckiego? | | | ✓

Vor Tag
Cool Guy Comedy
Cool Guy Comedy

Wut.

Vor Tag
TwentyOneJossidys
TwentyOneJossidys

No one: The comments: مينينب Google Classroom: 😞👨‍⚖️

Vor 2 Tage
Kameron Bell
Kameron Bell

best rap beat

Vor 2 Tage
TOP MUSIC
TOP MUSIC

compay ta duro

Vor 2 Tage
ilker ekin
ilker ekin

1:54

Vor 2 Tage
ilker ekin
ilker ekin

1:42

Vor 2 Tage
khaled khmiri
khaled khmiri

I want to khnow if i can use this music in sing

Vor 2 Tage
animator wojtek
animator wojtek

Gralismy se tu w lola Wcale nie była tu patola XDDD

Vor 2 Tage
Shuvo Mia
Shuvo Mia

I use your beats

Vor 2 Tage
ALICAN
ALICAN

wir sind back

Vor 2 Tage
THEODORE GAZLEY
THEODORE GAZLEY

0:25

Vor 2 Tage
Lion Playz
Lion Playz

Can I use this

Vor 2 Tage
Rusticsegle92
Rusticsegle92

Why is my phone heating up so fast?

Vor 2 Tage
SA kon1
SA kon1

Because the beat is fire

Vor 17 Stunden
Cool Guy Comedy
Cool Guy Comedy

It saw me.

Vor Tag
JewishTurtle99
JewishTurtle99

Hmmm lets make a song... [Intro] Okay, I know this is a really bad idea but I'm already here so Here we fuckin’ go Rawr [Verse 1] ​x3 nuzzles, pounces on you, uwu you so warm (Ooh) Couldn't help but notice your bulge from across the floor Nuzzles your necky wecky-tilde murr-tilde, hehe Unzips your baggy ass pants, oof baby you so musky Take me home, pet me, and make me yours and don't forget to stuff me See me wag my widdle baby tail all for your buldgy-wuldgy Kissies and lickies your neck I hope daddy likies Nuzzles and wuzzles your chest (Yuh) I be (Yeah) gettin’ thirsty [Verse 2] Hey, I got a little itch, you think you can help me? Only seven inches long, uwu, please adopt me Paws on your buldge as I lick my lips (UwU, punish me please) 'Bout to hit 'em with this furry shit (He don't see it comin')

Vor 2 Tage
Godspeed The Rapper
Godspeed The Rapper

Okay greenie I'm feeling your diss You took your shot it seems that you missed You saying you won But why not admit That you are a phony Quit trying to spit I'm a different breed Imma different guy But it just seems that That you can't write You aiming at me I'll kill you tonight With the exponential Sparks that I light You're coming up From a cover song You ain't gots bars So you're getting crumbs You're acting dumb You say I'm done When I'm that dude That really won You rap fast But don't got heart You act bad But you ain't hard Your rap pack Is a sad start I blast blast Like an ar You say that you ain't gotta cuss Its like will Smith Inspired you bum Gotta conceal this Cause when I'm done Ain't no more greenie And his cover funds

Vor 2 Tage
Ice D
Ice D

Let you get this straight THIS IS NOT A FUCKIN RAP BEAT AND SECOND YOU NEED MORE PRATICE ABOUT YOUR LYRICS Least use chopy flow about. Your lyrics becomes ear like; EvUEVuEhUBeU Do not take any disrespect but its real brotha

Vor 6 Stunden
Godspeed The Rapper
Godspeed The Rapper

A greenie fan I see?

Vor Tag
Cool Guy Comedy
Cool Guy Comedy

🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Vor Tag
Siriaz
Siriaz

This is not hip hop this is some trap shit

Vor 2 Tage
haroldj01
haroldj01

Salam OG OG Ni masuk konti 36 berapi Terbakar dalam mula dekati Yang jual dekat aku beli Nah hold up Ini bukan tempat main kongsi gelap Ni jalan nak bersatu yang melawan aku rentap Celah mana run thing ranting gua ikut rentak Ni ganjaran ganja run gerak lincah luar kotak Maka beli,ni zaman bukan makaveli Must lihat ini penuh dengan muslihat hati Kita move,yang jalan bawah tanah Di zaman nak bersatu bukan zaman nak berpecah Buta arah nak bersatu ku sedia karpet merah Yang merah dalam jiwa sebab ku TUJU gila Dan ni mana jalan tak kira satu bertiga kawan Hormat duluan sebelum salam Yang toleh balik kau duduk belakang Yang duduk belakang kau toleh balik Sebelum salam hormat duluan Sebelum naik bertiga kawan Tak kira kawan hanya satu jalan Dalaman ni gantung baju Tapi tak pernah gantung ilmu Dalaman ni tak berguru Tapi tak pernah nak tinggal ibu Berat yang sama masih di bahu Yang ringan habis disapu Dalaman ni dapat dituju Dua kunci simpan saku Hold up Kepala dah melayang Hold up Kepala makin tenang Jadi tenang layan tenang yang lain Jangan tayang yang lain Simpan dalam rahsia dalam tangan Emm mmm Perhatian perhatikan Gerakan naungan bersatu Panji – panji borneo Bergerak ke KUALA LOCO Lu baru angkat baju dah nak tunjuk muka buku Wa masih tunduk malu masih tuntut cari ilmu Masih lagi buka buku masih hormat orang dulu Ikut cara dulu biar dulu dah berlalu G kau bukan gangster shit Kau nak gang the shit G Better break jangan sampai OVERBREAK Better watch out watch out Kalau barang takleh go Kalau barang tak nego Jangan kasar tuju nah boo Jangan paksa kau doo Get it get it get it

Vor 2 Tage
ThatAnimatedCatto
ThatAnimatedCatto

Oh no... *inhale* rawr

Vor 2 Tage
12 TDmac
12 TDmac

okay i know this is a really bad idea but...

Vor 2 Tage
Clay - royalty free music
Clay - royalty free music

nice beat

Vor 2 Tage
Jaden Plays
Jaden Plays

Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig Mummy pig and daddy pig This took me about 22 minutes to write please like

Vor 2 Tage
Yasuo & Zed
Yasuo & Zed

Nixa zizu

Vor 2 Tage
فــآيــروس XV
فــآيــروس XV

My next level it's the Death 🙂

Vor 2 Tage
Ciro Coronel
Ciro Coronel

la manteca la manteca la manteca la manteca deaa

Vor 2 Tage
KamiKan
KamiKan

The party was bustin (You know what to do)

Vor 2 Tage
Jay Perkins
Jay Perkins

Cool Guy Comedy Yes you do

Vor 19 Stunden
Cool Guy Comedy
Cool Guy Comedy

No I don't.

Vor Tag
Nico Pasinetti
Nico Pasinetti

Ehi lez Vuoi fare il king della scena ma passi per un porco Arrivi pensando di spaccare, ma inciampi, e finisci zoppo Fai tanto il duro ma poi si sa sei solo un bambino Chiamo la babysitter che ti cambia il pannolino Giuro con te non parlo, sarà che sei un perdente Talmente stupido che ti distinguo tra la gente La erre moscia stona in quella tua faccia da culo Scusa ma non capisco il continuo ragliare tipo mulo Tu non hai le palle, fra un po' vai in giro con la gonna Talmente femminuccia che non ti si fila neanche tua nonna Io faccio restare questa scena muta, ma al contrario di te non son hijo de puta Tu vuoi trappare ascoltando ultimo che è da ragazza Amico mio impara ad urlare, tipo FSK Fai l'egocentrico che se la mena Ma non te la darebbe neanche la macena Guardati allo specchio fra la situa è greve Ci ridi su, ma sotto la dimensione è piccola e breve Fossi al tuo posto non uscirei di baita tipo quarantena Fratello non puoi volare alto, che c'hai la catena Bimbo minkia sei 2008 Fai così il fiero, ma poi massimo che bevi fra è il chinotto Beh spero tu abbia imparato la lezione Ti avverto questa è la mia ultima raccomandazione Dopo di che tu torna a Urago preso male Che intanto Caino è già capitale Non do peso a ciò che dici, non voglio più ascoltare Le cazzate che hai sparato dille in tribunale Ah forse non ti sai difendere tipo re dei conigli Tranquillo lez comanda pure su i tuoi figli

Vor 2 Tage
Car Maniacee
Car Maniacee

Patecki nawija na tym beacie

Vor 3 Tage
SamuraiIsEpic
SamuraiIsEpic

i thought this was familiar than i recited the first two lines of rawr x3 nuzzles pounces on you uwu you're so warm couldn't help but notice your bulge from across the floor

Vor 3 Tage
Theslendercreep
Theslendercreep

that other version gives me nightmares

Vor Tag
Dr.Rajnish Sharma
Dr.Rajnish Sharma

Please critique these lyrics (not for this beat) It's so simple and plain when I'm blazin and slayin these beats and the lyrics from the cortex of my brain will leave you amaze, similar to stargaze when you find this verse turn out to be a lyrical maze. These 10^5 pascal got you rascals up all night thinking about this shit again and again, these jabs gonna hurt all my haters like an Indian farmer suffering an attack of 'my grain' (migraine) pain, the shit i spit left many men slain who tryna diss the ability of my pen, I put end into legend when they commit the sin of steppin up to rap titan, it's baffling as they always end up in the coffin laying as stiff as a mannequin, Do not strain your brain wondering how I maintain this rhyme scheme cause it's about the talent within.... Ps- 10^5 Pascal = 1bar ( units used to measure pressure ) so 10^5pascals mean more than 1 bar.... (I hope you get it)

Vor 3 Tage
IHateWednesdays
IHateWednesdays

I think Cody Ko and Noel Miller say it best but BARS

Vor Tag
Cool Guy Comedy
Cool Guy Comedy

🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Vor Tag
KamiKan
KamiKan

Dr.Rajnish Sharma ah I see

Vor 2 Tage
Dr.Rajnish Sharma
Dr.Rajnish Sharma

@KamiKan thanks for your reply, mate. Well these lyrics flow a little more well on jadakiss checkmate instrumental, but I will try to change it to improve the flow

Vor 2 Tage
KamiKan
KamiKan

Dr.Rajnish Sharma smart lyrics but there’s some stuff I’d fix to make it flow better

Vor 2 Tage
Ruthles Clan
Ruthles Clan

I’m going to use this for my rap song

Vor 3 Tage
Cool Guy Comedy
Cool Guy Comedy

What's it called. Gayness?

Vor Tag
FLASHERS ČERVA
FLASHERS ČERVA

¨ŮO

Vor 3 Tage
Not Adis
Not Adis

-ga-

Vor 3 Tage
Жодерман
Жодерман

Cuban Doll — «Bankrupt» Если сука меня слила, значит поняла - мне похуй Получил секс и исчез, это фокус Мать её фортуна, я держу её за ногу Залетаю на чужой бит не снимая обувь Я в деле уже 6 лет, мне не нужен лейбл, да я self made Делаю всё сам, в этом весь свэг И поэтому в конце я получаю весь кэш Позовёшь меня на фит - это больше не твой трек Стал известным и всему виною соц сеть Навожу шумиху, будто бы я шоу-мен Все олдовые MC'и такие: "О нет!" Сделал студию, записываюсь, когда я хочу Я гоняю на XF, улыбаюсь им во всю Эти пацаны возьмут биты, что я солью Слышу это постоянно, ржу над ними, не могу Я не буду повторять, ты всё правильно расслышал Я могу читать, могу петь, как Манижа Даю деньги своей маме, если её вижу Ты не знаешь имя, это я Yanix Official Jahlil Beats — «Gawddamn» На бите папа сбил всех махом Всем лечь на пол, слышь, блять, нахуй Мой флоу - мясо, твой флоу - шляпа Не ебись с нами, я пуляю, как чаппа Ты хотел бифа, сука, ты спятил? Подъезжаем ближе, под тобой слякоть Хули ты мямлишь? Это не мамбл В кошельке банды чистая правда Ты не понимаешь, что тебе это не надо Я посажу на пики даже твою бейби маму Она сидит на пике, она пиковая дама Сука любит сильных, это её слабость Это худ, мать его, я пёс, как Хатико Made in Italy, как El Patio Мой дог с плитками, нет ни кафеля Слышь, нам похую, хоть их пятеро Взять его, взять его Взять его, взять его Взять его, взять его Взять его, взять его The Notorious B.I.G. — «Who Shot Ya?» Глушу свою машину, закрываю двери Стою ещё минуту и любуюсь ею Это моя сучка, не могу в это поверить Я мечтал об этом и это благословление Мечты о спорткаре, но не ради понта Это для того, чтобы не догнали копы Стойте, нет, мы не звёзды Ведь звёзды падают и это видно ночью Мой флоу заточен, узнаёшь почерк? Её прёт очень от моих строчек Виден мой опыт, да, малая, именно Молодые киллеры, ты таких не видела Гляньте на меня, наживка для голд диггера Золото - магнит для этих сучек, это физика Она видит деньги и их видимо-невидимо Кстати, для таких тёлок, деньги - это триггеры R.I.P Biggie, я люблю его, как кики, хи-хи Пью воду фиджи, еду на вэне, но не мини, е Цвет моей пачки - это киви, е Обожаю мех, но нет, я не Сюзанна, слышишь, мама Я могу напялить Манго или Зара Все подумают Эскада или Прада Всё наоборот, бразза, если ты броук Если ты броук, если ты броук Если ты броук

Vor 3 Tage
Жодерман
Жодерман

Маямi, маямi, я в маямi, а ти в ямi.

Vor 3 Tage
Kacper Mysior
Kacper Mysior

Kto od Lil Pateckiego zostawia łape w górę XD

Vor 3 Tage
Jules N Stuff
Jules N Stuff

*Okay, I know this is a really bad idea but I'm already here so Here we fuckin’ go Rawr ​x3 nuzzles, pounces on you, uwu you so warm Ooh Couldn't help but notice your bulge from across the floor Nuzzles your necky wecky-tilde murr-tilde, hehe Unzips your baggy ass pants, oof baby you so musky Take me home, pet me, and make me yours and don't forget to stuff me See me wag my widdle baby tail all for your buldgy-wuldgy Kissies and lickies your neck I hope daddy likies Nuzzles and wuzzles your chest Yuh I be Yeah gettin’ thirsty Hey, I got a little itch, you think you can help me? Only seven inches long, uwu, please adopt me Paws on your buldge as I lick my lips UwU, punish me please 'Bout to hit 'em with this furry shit He don't see it comin'*

Vor 3 Tage
HOST TekkenLordGoose
HOST TekkenLordGoose

M3rkmusic uses this beat

Vor 3 Tage
Im_foinny_fahim
Im_foinny_fahim

Damnggggg

Vor 3 Tage
Aidan Smith
Aidan Smith

This beat reminds me of bamboo

Vor 3 Tage
Michael Castaneda
Michael Castaneda

Stuck in my house and i cant get out Streets looking like a ghost town Just have a glance around Quarantine with sexy nurse All we do is fuck now Yall think im just saying this shit But i aint exaggerating now President Trump testing American pockets Seeing how far we stretch Til we break are necks The nation goes jobless Got a Glock for u motha fuckers In the hood coming in like COVID19 Zombies

Vor 3 Tage
the one
the one

Palitan man ang pulitko sa ati'y gumagabay mayroong papalit dun ba nakasalalay Pawis at pagod ang binigay Sa dulo walang pansin ang husay Mabulaklak na sa salita ako'y sawa Kung sa totoo nama'y walang gawa Kapatid ng mahirap nasaan na Nagsabi noon "Anak ako na" Reklamo dun, reklamo dito ang naririnig ng bawat pilipino Marunong ang lahat tungkol sa batas Gawain tao'y walang katas Sundin nyo ang namumuno sa lupa Magkapit kamay magka-isa muna Kalaban nating di nakikita Ating tapusin nang tuluyang mapuksa Sa kabilang dako ang mediko Luha ng bata napalitan ng dugo Patuloy ang hanap sa tatay ko Kawalan ng pag iingat, sya'y sa inyo Sa iyong pagsuway Nakasalalay ay buhay pag sunod ay may dulot pag iwas sa salot Sa bawat talangka Sa tuwid paghila Ano pa ang ginawa ang lahat Sa taong wala ang sapat

Vor 3 Tage
Nikola Stojanovic
Nikola Stojanovic

ziljavi specijalni guster aaaa

Vor 3 Tage
서원욱
서원욱

돼공둘 멸공하나~ 우!

Vor 3 Tage

Nächstes Video

What I Eat In A Day! | StassieBaby

3:19

What I Eat In A Day! | StassieBaby

Anastasia Karanikolaou

Aufrufe 185 571

Nashville Hot Chicken | Basics with Babish

5:23

Nashville Hot Chicken | Basics with Babish

Binging with Babish

Aufrufe 628 436

Mac Miller Type Beat - 'Sunshine'

03:38

Mac Miller Type Beat - 'Sunshine'

ThatKidGoran

Aufrufe 1 000 000

Instru Rap Trap | Freestyle Lourd | 2019

03:21

Instru Rap Trap | Freestyle Lourd | 2019

Goldenz Beatmaker

Aufrufe 2 600 000

[FREE] Best Freestyle Rap Instrumental Beat

03:23

Wiedersehen eines Schatzes | Porsche 993 RS Clubsport

16:49

Emily's Babyzimmer - Roomtour 🎀 | Bibi

11:08

Emily's Babyzimmer - Roomtour 🎀 | Bibi

BibisBeautyPalace

Aufrufe 1 677 212

Du bist behindert!

2:19

Du bist behindert!

Leeroy Matata

Aufrufe 47 929

Wie ist das VERMISST ZU WERDEN?

7:57

Wie ist das VERMISST ZU WERDEN?

Leeroy will's wissen!

Aufrufe 1 109 278

Samy Deluxe - OneTakeWonder - Covid19

5:14

Samy Deluxe - OneTakeWonder - Covid19

Samy Deluxe

Aufrufe 152 387

Machine Gun Kelly - What's Poppin Freestyle

1:57

Machine Gun Kelly - What's Poppin Freestyle

Machine Gun Kelly

Aufrufe 867 239

Frühsport mit Helge - Das Original

5:12

Frühsport mit Helge - Das Original

MarcUweKling

Aufrufe 91 502

Playing Guitar on Omegle but its Kazoo Metal

10:04