DTK: Elviszlek magammal - Kiss Gergely olimpiai bajnok vízilabdázó

 • Am Vor Monat

  WMN MagazinWMN Magazin

  Dauer: 41:01

  Katt a feliratkozáshoz! de-film.com/ch-UCHKl...
  Facebook: facebook.com/wmnmagazin; a WMN nyitóoldala: wmn.hu/
  Dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó és jogász, aki személyes példájával és előadásaival is nagyon sok fiatalt motivál arra, hogy sportoljon vagy akár sportolói pályára lépjen. Őt hallgatva nehéz elképzelni, hogy milyen messziről jutott ide: azért kezdett el úszni, mert majdnem vízbe fulladt és kisgyerekként annyira nyomasztotta a színpad, hogy egy iskolai előadás néma (!) szerepétől szabályosan rosszul lett. Őszintén beszél D. Tóth Krisztának a jelenlegi önmagához vezető út állomásairól, többek között arról a pontról, amikor felesége, és három lánya édesanyja úgy döntött, hogy feladja saját vízilabda karrierjét azért, hogy kiköltözzön vele Olaszországba. Apaság, csapatszellem, a megfelelő sportág megtalálása, az egykori olimpiai bajnok csapatot összetartó erő, és Benedek Tibor - van miről mesélnie, és mesél is.
  Aki még többre kíváncsi, a videó után olvassa el Kiss Gergő: Életem a játék című önéletrajzi könyvét (www.boook.hu/hu/shop/kiss-gergo-eletem-a-jatek/).

Gábor Farkasvölgyi
Gábor Farkasvölgyi

Élmény hallgatni amit mondott és AHOGY mondta. Hihetetlen kultúrált, választékos, elegáns...igazi példakép a medencében és azon kívül is. Szuper beszélgetés, köszönöm!

Vor 14 Tage
Anikó Bódi
Anikó Bódi

Gergely egy csodálatos ember, érdemes felnézni Rá.

Vor 22 Tage
Johanna Eszes
Johanna Eszes

Szada gyöngye ❤️

Vor Monat
Sándor Borsos
Sándor Borsos

Életem egyik LEGKELLEMESEBB beszélgetése. Imádtam minden egyes percét! Nem csalódtam ebben a csatornában, itt MINŐSÉGI beszélgetések vannak MINŐSÉGI emberekkel, akik MINŐSÉGI dolgokat tettek/tesznek le az asztalra! Csak azt tudnám, hogy ki volt az a 27db nemnormális aki nem kedvelte ezt a beszélgetést???

Vor Monat
fitt fitt
fitt fitt

Nagyon színes, sodró lendületű, jó hangulatú, élvezetes beszélgetés volt. Emberileg is nagyra becsülöm a Gergőt, egy örök PÉLDAKÉP mindannyiunk számára.👍😊

Vor Monat
ESP Ildikó
ESP Ildikó

szeretem ezt az embert...mindig is szerettem. Nagy csapatnak volt a tagja, mindenki remek volt, de Benedek mellett nekem ő meg Molnár papesz volt a legkedvesebb. És ez nemcsak a sportról szólt.

Vor Monat
Kálmánné Hegyi
Kálmánné Hegyi

Köszönöm ,nagyon tetszett ! :)

Vor Monat
Windlespoon
Windlespoon

A végén az a kép. :)

Vor Monat
Túró Rudi
Túró Rudi

nagyszüleim nyaralója...akkoriban ritka volt a nyaralózás..jókor jó helyen, jó szülői háttérrel.

Vor Monat
Túró Rudi
Túró Rudi

@3 pont külföld, dollárbolt..egyik szülő otthon tudott dolgozni (ez még ma is erős luxus, nem a 80as évek...hazamész és mindig van egy szülő aki megtörli a szádat a meleg ebéd után, estig veled tanul. elmondja megérti, ha rossz a leckéd. a legújabb külföldi játékok)...lada..telefon. Ugyan már. nagyszülői nyaraló??? átlagos? nyolcvanas évek elején..ez így bőségesen átlag feletti volt. onnan nem nehéz jól teljesíteni. a hátszél...nem kellene megint úgy tenni, mintha átlagból indulna. teljes magyar 80as évek társadalmát kellene nézni..illene.

Vor Monat
3 pont
3 pont

Cipész és építőipari brigádvezető, VII. ker. Ha figyeltél, neked is megvolt, ugye? A nyolcvanas évek elején ez messze volt a jókor jó helyentől, inkább csak átlagos. Ami az átlagnál sokkal jobb lehetett az talán a szülői hozzáállás a gyerekükhöz.

Vor Monat
Dorka Horváth
Dorka Horváth

KISS GERGELY!

Vor Monat
Judit Kissné M.
Judit Kissné M.

Ez a mostani az "Év fotója". Nagyon helyes!

Vor Monat
hopapeable
hopapeable

Egy Kiss Gergő kaliberű embert megdicsérni, hogy ügyesen kommunikál 😱😱😱 Kriszta, ne vicceljünk már!

Vor Monat
hopapeable
hopapeable

@WMN Magazin Nem, nem bántó, csak talán kevésbé helyénvaló. Ahogy DTK is biztos ügyesebben nyilatkozik és kérdez, mint 15 évesen, nyilván Kiss Gergő is 🙂. És ezt biztosan tudja is, a nézők is tudják, szerintem kicsit kínos ezt verbalizálni. No, de ez már így esett. További sok sikert és hasonlóan szuperül kiválasztott utasokat kívánok Önöknek is, magunknak, a nézőknek is. 🙂

Vor Monat
WMN Magazin
WMN Magazin

bizony nem, már nem az - épp erre (is) mutatott rá a műsorvezetői kérdés. Valamint utalt arra, amit Gergő kollégája és volt játékostársa, Gergely Pista is mond róla (akihez, nem mellesleg, perceken belül megérkeznek; hogy szeret "csacsogni". Többszörösen releváns felvetés volt ez, és cseppet sem bántó - ahogy KG reakciójából is érződik. Üdv

Vor Monat
hopapeable
hopapeable

@WMN Magazin csakhogy Gergő már nem az a szorongó kisfiú, kedves Admin 🙂 és ez bizony nem vicc. Üdv.

Vor Monat
WMN Magazin
WMN Magazin

A kontextusból pontosan érthető, hogy mire gondol DTK. Gergő maga mondja el, mennyire nem szerette, ha nézik, szorongott ha szerepelnie, beszélnie kellett emberek előtt. Ne vicceljünk már, hogy kiforgatjuk a szövegkörnyezetéből azt a felvetést. ;) üdv admin

Vor Monat
Pálné Bereczki
Pálné Bereczki

Példás szerénység! Sokaknak ajánlanám.

Vor Monat
Eti Sz.
Eti Sz.

Kriszta itt nagyon csinos vagy. Ez a blúz nagyon jó. Gyakrabban kellene V nyakút hordanod!

Vor Monat
Emese Szathmári
Emese Szathmári

Egy végtelenül rendes és elhivatott embert láttunk(köszönjük,hogy vagytok nekünk drága magyar sportolók) u.i.: Kriszta nagyon cuki voltál a két nagy ember között :)

Vor Monat
Aranka Köblös
Aranka Köblös

Az - ALÁZAT - az, amit Kiss Gegőtöl el lehet tanulni, ennek a beszélgetésnek a nyomán - is. Szülők, Barátság, Értékrend, Siker. Olyan egyszerűen beszél minderről, mintha a világ legtermészetesebb dolga volna... Meghatódtam. Köszönet.

Vor Monat
Gábor Lukács
Gábor Lukács

Nagyon sok ilyen EMBERRE lenne szüksége még ennek az országnak. Minden tiszteletem!

Vor Monat
Orsolya Lengyel
Orsolya Lengyel

A legjobb évkezdés.... ❤️

Vor Monat
Katalin Tóth
Katalin Tóth

Szivet,lelket melengető beszélgetés volt! Köszönöm!!

Vor Monat
Istvánné Varga
Istvánné Varga

Művelt intelligens kulturált ilyen egy példakép.Gratulálok!És a könny csepp megint a szemembe hisz Tibor.

Vor Monat
Gábor Butor
Gábor Butor

Remek interjú egy hatalmas es sikeres sportolóval, nagyon értelmesen beszél, élmény volt hallgatni!

Vor Monat
Orsi Tokes
Orsi Tokes

Ha lehet itt ilyet, szeretnék ajánlani meghívott alanyt. Nagyon izgalmas lenne, és szívesen megnéznék egy Fekete Ádámmal készített interjút. Sokoldalú, fiatal alkotó - színész-rendező, dramaturg, író és nem mellesleg youtuber. Ráadásul hihetetlenül színes egyéniség, komoly háttértörténettel. :)

Vor Monat
Erisen
Erisen

17 vizilabda kapus erre járt.

Vor Monat
Dávid Németh
Dávid Németh

Mr. Incredible

Vor Monat
Angéla Baracsi
Angéla Baracsi

Az egyik legjobb interju volt!!! Tiszteletem a sprotoloknak es neked DTK!!!

Vor Monat
Gyongyi Czar
Gyongyi Czar

Koszonjuk Kriszta ❤ Szuper beszelgetes volt...

Vor Monat
88elieli88
88elieli88

Mintha Kriszta zavarban lenne egy- egy résznél 😁

Vor Monat
Tamás Ramasz
Tamás Ramasz

Milyen érdekes, hogy az összes sikeres ember Budapesten nőtt fel. Magyarországon még mindig 2 világ létezik: A főváros és vidék. Könnyű sikeresnek lenni pesti elitgimnáziumból elrugaszkodva, nem úgy mint annak, aki egy borsodi zsákfaluba születik.

Vor Monat
Virtuozso
Virtuozso

Nem vitatom, hogy létezik némi egyenlőtlenség, de a "minden sikeres ember Budapesten nő fel" kijelentés nagyon erős túlzás. Ha csak a vízilabda aranycsapatot nézzük, közülük is jónéhányan más városokból származtak (ahogy azt Kiss Gergely is említette az interjúban). Biros Péter: Miskolc. Fodor Rajmund, Molnár Tamás: Szeged. Madaras Norbert: Eger. Varga Tamás: Szolnok. Gergely István: Dunaszerdahely. Igen, ezek mind hagyományosan nagy vízilabdás műhelyek. Az egyáltalán nem meglepő, hogy nagy bajnokok ilyen műhelyekből kerülnek ki, ezt el kell fogadni. Sok más sportágban is lehetne sorolni a neveket, akik nem Budapestről indultak, de miért volna meglepő az, hogy a legtöbben a "legnagyobb méretű műhelyből" kerülnek ki? Ez a nagy számok törvénye alapján teljesen logikus. És akkor még nem is beszéltünk a nem sporttal kapcsolatos műhelyekről, mint pl. az egyetemek, egyéb oktatási intézmények. Egy-két példa: Karikó Katalin, a Covid-19 ellen kifejlesztett Pfizer-BioNTech vakcina tudományos alapjainak egyik feltalálója Szolnokon született, Szegeden járt egyetemre. A szentesi Horváth Mihály Gimnázium drámatagozata, vagy a kaposvári színézképző műhely is sok művészt adott az országnak. Persze, jó lenne, ha nem lenne ennyire "vízfejű" az ország, de azért vannak olyan tudományos és művészeti területek, melyekben a főváros messze nem egyeduralkodó. Az pedig, hogy egy nagyobb városból ( = több emberből) több sikeres ember kerül ki, a nagy számok törvénye alapján teljesen logikus. New York-ban is sokkal több híres művészt találsz, mint mondjuk az új-mexikói Albuquerque-ben. Az amerikai vízilabda "vízfeje" pl. Kaliforniában van, Texasból vagy Floridából ne nagyon keress sikeres pólósokat nagy mennyiségben.

Vor Monat
Eti Sz.
Eti Sz.

A Kriszta erre rácáfol.

Vor Monat
Márton Kis
Márton Kis

Biros Péter például miskolci.

Vor Monat
Bbi12
Bbi12

És ebben mi is az érdekes? Jó reggelt, ez a való világ, teljesen egyértelmű hogy vannak születéskor előnyök és hátrányok. Ez ilyen. És még így is van arra példa, hogy valaki rengeteg viszontagság és hátráltatás után sikeresebb lesz, mint aki sokkal jobb pozícióból indult. Nehezebb? Persze. Lehetetlen? Nem. Ez így működik. :)

Vor Monat
Anikó Tamás
Anikó Tamás

Igazi jó ember, profi és szerethető személyiség is egyben ez a fiú.. Szuper beszélgetés volt.

Vor Monat
Judit Konrad
Judit Konrad

Imádtam ezt a videót!🥰

Vor Monat
Emese Majoros
Emese Majoros

Klassz beszelgetes egy klasszissal! Milyen välasztekosan beszel, itelligens, okos.....a sportolo peldakep!Benedek uän, közvetlenül.Köszönöm.

Vor Monat
Orna Stein
Orna Stein

Awesome interview! My 5 cents is that as a Dad he's amazing. Also, as a mediator, I learned that you can avoid having two stars in one household, and his smart wife realized it well:-) thanks! Barna Orna

Vor Monat
Tamas Sneider
Tamas Sneider

Legenda!

Vor Monat
Hodzsa Enver
Hodzsa Enver

Ennyire kultúráltan, választékosan beszélő, nyilatkozó embert rég láttam/hallottam!!!! Igazi IKON - hajrá Gergő :)

Vor Monat
Hodzsa Enver
Hodzsa Enver

@Judit Kiss most akkor nem vagy igen?🙃

Vor Monat
Judit Kiss
Judit Kiss

Judit.kiss36@gmail.com nem

Vor Monat
Hovirag18
Hovirag18

Csodálatos ember, remek beszélgetés. Köszönöm a videót. 🙂

Vor Monat
caterina2
caterina2

Mekkora Ember?! Köszönjük!

Vor Monat
Kiss Ildikó
Kiss Ildikó

Ez az egyik legjobb riport volt. Nagyon tetszett. Köszönöm szépen, hogy hallgattam, láthattam.

Vor Monat
bec6a
bec6a

Imádtam minden percét! Köszönöm! Kriszta, olyan cuki voltál a két óriás között 🥰 ...ooo, de várom a következő részt!!!!

Vor Monat
Csilla Megyeri
Csilla Megyeri

Micsoda pasi, kívül-belül igazi Férfi !

Vor Monat
Veronika Kiss
Veronika Kiss

A Kemény-legények egyik legjobb játékosa! Még sok ilyen sportolói,őszinte és kellemes interjút látnék az oldalon! ☺️

Vor Monat
Kriszta Gádzsa
Kriszta Gádzsa

Végtelen szimpatikus EMBER! ❤️ Köszönöm, hogy hallhattam! 😊

Vor Monat
Fruzsina Toth
Fruzsina Toth

Lehetne tobb sportolo a musorban😍🙏🏻

Vor Monat
Zoltán Büki
Zoltán Büki

Aranyos...

Vor Monat
Dora Szili
Dora Szili

De arany ez a fotó!

Vor Monat
Igor G
Igor G

Regota nem volt olyan EMBER, aki miatt neztem volna... vegre talaltunk valakit, akire a mai napig fel lehet nezni, es nem csak a 198 cm miatt☺️

Vor Monat
Linda Püspök
Linda Püspök

Ez egy óriási WOW!!! Le vagyok nyűgözte. Köszönöm az élményt

Vor Monat
Tunde Tedd
Tunde Tedd

Amikor ember nem tudnà megmondani, ki a lóhere nyom erre dislike-ot???! 🤷‍♀️ Remek sportoló, remek ember, megkérdőjelezhetetlen teljesítménnyel! Köszönet a beszélgetésért!

Vor Monat
Eva Nemeti
Eva Nemeti

Pont ez szurta ki az en szemem is. 🤔🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Vor Monat
Tunde Tedd
Tunde Tedd

@Anita Szeifert igazad lehet! Akkor csak sajnálhatjuk őket...

Vor Monat
Anita Szeifert
Anita Szeifert

szerintem aki irigy... vagy jóval bulvarabb vendégre számított :D és csalódott hogy nem egy celeb jött stb.

Vor Monat
Eszter Vas
Eszter Vas

https://www.instagram.com/p/CBk-sVyhjiy/

Vor Monat
Erika Bodainé Nagy
Erika Bodainé Nagy

Nagyon tetszett. Példaértékű ember.

Vor Monat
Zsuzsanna Bodonyi
Zsuzsanna Bodonyi

Nagy vagy Kiss Gergely!

Vor Monat
Annamária Tischler
Annamária Tischler

Nagyon kellemes ember, jó volt hallgatni. A Benedekről még mindig nehéz akár csak a sztorikat is hallani.. :'(

Vor Monat
Vago Daniel
Vago Daniel

ezek a buta, iskolázatlan, tuskó sportolók... oh, wait!

Vor Monat
Julia Simonne
Julia Simonne

Csodalatos ember! Koszonjuk!

Vor Monat
valéria heidtné mészáros
valéria heidtné mészáros

Nagyon gratulálok.Szuper volt.

Vor Monat
Zoltán Angelico Stift
Zoltán Angelico Stift

Elgondolkoztató: "Erről szól az élet manapság, hogy annyi mindenre figyelünk, hogy szétfolyik a figyelmünk, és aki ennek ellenére tud koncentráltan ténykedni, (ez lehet nyilván valakinek a szabadidejében is, vagy, ha a saját munkájában, saját hivatásában oda tudja tenni magát) az már önmagában egy versenyelőny lehet a többiekkel szemben, akik száz felé figyelnek (kis telefon, kis ez, az, amaz... hat dolgot akarunk egyszerre csinálni)."

Vor Monat
Lidia Sakovics
Lidia Sakovics

A

Vor Monat
Andrea Tóth
Andrea Tóth

Jajj de szeretem az ilyen értékes embereket..❤

Vor Monat
Alma Piros
Alma Piros

Szuper volt.Nagyon szimpatikus ember.Koszonjuk!

Vor Monat
Andrea Danyi
Andrea Danyi

Minden szempontból óriási ember Gergő! Jó lehet a lányának lenni

Vor Monat
Krisztina Cseres
Krisztina Cseres

Mekkora Példakép!❤️ I M Á D T A M! Tibor🖤💔

Vor Monat
Ildikó Nagy
Ildikó Nagy

❤️❤️❤️

Vor Monat
Susanne Wittmann
Susanne Wittmann

Azok a nagy kezek : DDD Ilyen amikor az interjúalany örömmel és könnyedén megnyílik, mesél magáról, szívesen együttműködik és élvezi. Nagyon tetszett!!!

Vor Monat
Bagi Gina Gigi
Bagi Gina Gigi

Nagyon tetszett a Jóbarátok hasonlat. Én 2000 be 10 éves voltam. És nekem ők voltak az első sport élményem. Azt mondtam akkor apunak, hogy nem baj veszítenek csak a Szécsi védjen ki mindent.

Vor Monat
TISZAI HORGÁSZAT RIVER FISHING FHD 4K
TISZAI HORGÁSZAT RIVER FISHING FHD 4K

Az ilyen nagydarab emberek általában jószándékúak és birka türelműek....nem véletlenül hogy az őrmestereket 170 centis férfiakból válogatják ki...:)))))))))))))))))

Vor Monat
TISZAI HORGÁSZAT RIVER FISHING FHD 4K
TISZAI HORGÁSZAT RIVER FISHING FHD 4K

@x x Össze ne vesszenek már rajtam hölgyeim...:))))))))))))

Vor Monat
x x
x x

@Erzsebet Kelemen Valamit benézett, kedves Erzsébet. Ez nem egy társkereső oldal. Egyébként azt honnan TUDJUK, hogy Ön valóban Kelemen Erzsébet? És azt tapasztalatból tudja, hogy milyenek a talp- és seggnyalók: :D .D .D UI: a hozzászólásom pedig nagyon komoly. És magára is vonatkozik. :D

Vor Monat
Erzsebet Kelemen
Erzsebet Kelemen

@x x Vicces hozzászólás valakitől aki még a nevét sem vállalja. Persze talp-és seggnyalók ilyenek..

Vor Monat
x x
x x

@Andrea Danyi Mindenképpen csak a saját nevében beszéljen. Az ilyenfajta ítéletek azokra jellemzőek, akik saját maguk frusztráltak és szükségük van egy bűnbakra a külvilágban, mert nem vállalnak felelősséget saját magukért.

Vor Monat
Andrea Danyi
Andrea Danyi

Egy egész ország nyögi a "kis" embert most...

Vor Monat

Nächster

DTK: Elviszlek magammal - Falusi Mariann

40:44

DTK: Elviszlek magammal - Barabás Éva

42:55

DTK: Elviszlek magammal - Barabás Éva

WMN Magazin

Aufrufe 116 000

DTK: Elviszlek magammal - Kiss Ádám

39:13

DTK: Elviszlek magammal - Kiss Ádám

WMN Magazin

Aufrufe 412 000

DTK: Elviszlek magammal - Benedek-Epres Panni

38:14

DTK: Elviszlek magammal - Scherer Péter

42:42

DTK: Elviszlek magammal - Vujity Tvrtko

39:53

DTK: Elviszlek magammal - Vujity Tvrtko

WMN Magazin

Aufrufe 171 000

DTK: Elviszlek magammal - Nagy Zsolt

40:23

DTK: Elviszlek magammal - Nagy Zsolt

WMN Magazin

Aufrufe 253 000

DTK: Elviszlek magammal - Veiszer Alinda

40:40

DTK: Elviszlek magammal - Kajdi Csaba „Cyla”

39:11

DTK: Elviszlek magammal - Tenki Réka

40:01

DTK: Elviszlek magammal - Tenki Réka

WMN Magazin

Aufrufe 134 000

Mucize Doktor 51. Bölüm

2:9:01

Mucize Doktor 51. Bölüm

Mucize Doktor

Aufrufe 954 134

Endlich allein | Knallerfrauen mit Martina Hill

1:13