Disa rregulla rreth përcjelljes së të vdekurit! - Dr.Zekerija Bajrami

  • Am Vor 5 Monate

    Hoxhë Dr.Zekerija BajramiHoxhë Dr.Zekerija Bajrami

    Vërejtje:Ndalohet prerja apo ngarkimi i videos nëpër kanale tjera,ndërsa lejohet dhe pëlqehet shpërndarja e saj vetëm nga kanali jonë zyrtar.

Ardian Bislimi
Ardian Bislimi

Vallahi ksi dijetare I duhen Islamit!!

Vor 3 Monate
AstroRef68
AstroRef68

Ma sha Allah Inn sha Allah njeresit edukohen nga keto derse

Vor 5 Monate
Emrolina Zerellari
Emrolina Zerellari

T7

Vor 3 Monate
Ardian Bislimi
Ardian Bislimi

Dr. Zekeria Bajrami shembelltyra me e mire e Islamit, Allahu e ruajt ket MUALIM dhe dijetar Ballkanik!

Vor 3 Monate
Hidajete Babani
Hidajete Babani

Allahu ja shpërbleftë Dr Zekerija Bajrami për diturinë që mbart e trasmeton në rrugë e drejtë rrugën e pejg tonë Muhamed savs Zoti i shtoftë nr e dijetarëve islam Amin Selam e gëzuar fiter Bajramin gjithë besimtarëve musliman në bote

Vor 5 Monate
Bejtush Gjergji
Bejtush Gjergji

b3

Vor 2 Monate
Violeta Gashi
Violeta Gashi

Jo k

Vor 4 Monate
Lulzime Alili
Lulzime Alili

8

Vor 2 Monate
Lulzime Alili
Lulzime Alili

8

Vor 2 Monate
Lulzime Alili
Lulzime Alili

8

Vor 2 Monate
Nakije Afeti
Nakije Afeti

Ë

Vor 5 Monate

Nächster

#31 PODCAST Nicu Chindea "Provocarea bisericilor mici"

1:23:21

I Met Dream In Real Life

9:29

I Met Dream In Real Life

GeorgeNotFound

Aufrufe 6 805 221

Reacting To My Fight With My Bro

18:59

DAN ASURE - Prof. Sead Islamovic

25:13

DAN ASURE - Prof. Sead Islamovic

Hadži Mehova Džamija

Aufrufe 6 600

Besimi mbi Pejgamberët - Dr.Zekerija Bajrami

41:30

Besimi mbi Pejgamberët - Dr.Zekerija Bajrami

Hoxhë Dr.Zekerija Bajrami

Aufrufe 12 000

Vlera e mbështetjes në Allahun xh.sh. - Dr.Zekerija Bajrami

55:27

Përgjegjësia e njeriut në këtë botë - Dr.Zekerija Bajrami

28:57

Si duhet të jetë morali jonë - Dr.Zekerija Bajrami

44:56

Si duhet të jetë morali jonë - Dr.Zekerija Bajrami

Hoxhë Dr.Zekerija Bajrami

Aufrufe 16 000

I Met Dream In Real Life

9:29

I Met Dream In Real Life

GeorgeNotFound

Aufrufe 6 805 221