Detyrat dhe përgjegjësitë e burrit në martesë! - Dr. Imam Ahmed Kalaja

 • Am Vor 2 years

  Imam Ahmed KalajaImam Ahmed Kalaja

  Faqja zyrtare e Imamit Ahmed Kalaja.

  facebook: facebook.com/ahmedkalaja

  instagram: instagram.com/ahmedkalaja

  website: www.ahmedkalaja.al

Nächster

As frikë as mërzitje - Dr. Imam Ahmed Kalaja

32:56

Beyoncé - I’M THAT GIRL (Official Teaser)

3:37

La ilahe il la Allah Muhamed RasulilALLAH Alehi Selam

2:54

La ilahe il la Allah Muhamed RasulilALLAH Alehi Selam

Kolinoxway Arredo Kollossal

Aufrufe 37 000

Pyetje përgjigje - Dr. Imam Ahmed Kalaja - 17/06/2020.

1:14:15

Të drejtat e gruas sipas islamit - Dr.Zekerija Bajrami

32:05

Të drejtat e gruas sipas islamit - Dr.Zekerija Bajrami

Hoxhë Dr.Zekerija Bajrami

Aufrufe 32 000

Grimca mëndjemadhësie - Dr. Imam Ahmed Kalaja

55:50

Sa më i pastër me Zotin tënd - Dr. Imam Ahmed Kalaja

1:04:18

Beyoncé - I’M THAT GIRL (Official Teaser)

3:37