Dafina Zeqiri ft. Dj Geek - Tduh-duh

 • Am Vor 3 Monate

  Dafina ZeqiriDafina Zeqiri

  Bzzz Entertainment - lnk.to/Bzzz

  Stream/Download - dafinazeqiri.lnk.to/DafineMoj

  Follow @Dafina Zeqiri - lnk.to/DafinaZeqiri
  Follow Dj Geek - lnk.to/DJGeek

  Dafina Zeqiri ft. Dj Geek - Tduh-duh

  Produced: Dafina Zeqiri
  Beat: le side, Machynist, Alois Zandry & Some-1ne
  Vocal melodies: Dafina Zeqiri
  Lyrics: @ELINEL
  Mix : Studio Vova
  Master: Deard Sylejmani
  Executive Producer: Dafina Zeqiri, Pellumb Citaku, Deard Sylejmani, Adrian Ertug
  Video by:

  Concept & Directed by: Dina Morina & Mjellma Istrefi
  DOP: Petrit Ukehajdaraj
  Editing: Mjellma Istrefi
  Produced by: Dina Morina

  Follow My Playlist on @Spotify - DafinaZeqiri.lnk.to/Spotify
  Follow My Playlist on @Apple Music - DafinaZeqiri.lnk.to/AppleMusic

  © ℗ Moneyz & Bzzz Entertainment

  Tduh-duh ft. Dj Geek

  Intro:
  Ndjenjat qe ti mu mi jep.....

  Verse.1
  Menja gjith em shkon te ti.
  E di sa em don, e di..
  Un e harroj, najhere e harroj
  Po-jo sem len ti!
  Un munona
  Munona-munona
  Tnjejten me ta dhon!
  Para tanav
  Para tanav-tanav
  Zgjedhja jem je kon...

  Bridge:
  Ngom mire une
  Tdu-du!
  Sa mir mthu
  Tdu-du!
  Ngom mire une
  Tdu-du-du-du
  Oh, sa mire mthu
  Tdu-du!

  Chorus:
  MY LOVE, MY LOVE!
  Kjo dashni e madhe e jona
  You see
  MY LOVE, MY LOVE
  I boni 1 zemrat tona...
  E jemja rrehh
  Veq per ty!
  E jotja rrehh
  Veq per mu!

  Verse.2
  Ndjenjat qe ti mu mi jep!
  (Qe ti mu mi jep)
  Kerkush tjeter nuk mi jep!
  Mi jep, mi jep, mi jep...

  Me sy mshel ti ama!
  Ec, lirisht
  E ti ama!
  Doren tane ama!
  Na, zemren
  Mama...

  Bridge:
  Ngom mire une
  Tdu-du!
  Sa mir mthu
  Tdu-du!
  Ngom mire une
  Tdu-du-du-du
  Oh, sa mire mthu
  Tdu-du!

  Chorus:
  MY LOVE, MY LOVE!
  Kjo dashni e madhe e jona
  You see
  MY LOVE, MY LOVE
  I boni 1 zemrat tona...
  E jemja rrehh
  Veq per ty!
  E jotja rrehh
  Veq per mu!

FR
FR

I love how Dafina is doing music for herself and fans, not pushing herself, just being cool and chill, knowing that she's the best, and it's killing it since 2007 and being on top and the main Kosovan/Albanian queen ✨️

Vor 3 Monate
David Lu
David Lu

well said

Vor 3 Monate
CAMET CAMET
CAMET CAMET

Lyrics Menja gjith em shkon te ti E di sa em don, e di Un e harroj, najhere e harroj Po jo sem len ti Un munona Munona, munona T'njejten me ta dhon Para tanav Para tanav, tanav Zgjedhja jem je kon Ngom mire une Tdu-du Sa mir m'thu Tdu-du Ngom mire une Tdu-du-du-du Oh, sa mire m'thu Tdu-du MY LOVE, MY LOVE Kjo dashni e madhe e jona You see MY LOVE, MY LOVE I boni 1 zemrat tona E jemja rreh Veq per ty E jotja rreh Veq per mu Ndjenjat qe ti mu mi jep Kerkush tjeter nuk mi jep Mi jep, mi jep, mi jep Me sy mshel ti ama Ec, lirisht E ti ama Doren tane ama Na, zemren Mama Ngom mire une Tdu-du Sa mir m'thu Tdu-du Ngom mire une Tdu-du-du-du Oh, sa mire m'thu Tdu-du MY LOVE, MY LOVE! Kjo dashni e madhe e jona You see MY LOVE, MY LOVE I boni 1 zemrat tona E jemja rreh Veq per ty E jotja rreh Veq per mu

Vor Monat
Gylnur Koci
Gylnur Koci

ka lezet oj dafine gjith kengat me ndjenja e ke 💜💜

Vor 3 Monate
Doresa Be
Doresa Be

Gjithmone je ndryshe moj DAFINA E pazevendsueshme🙌🏽 Shkelqenni te dyy✨

Vor 3 Monate
theonlymusic
theonlymusic

Doja tju informoja qe kjo eshte adresa ime Youtubit dhe doja nga ju te gjith tm benit Subscribe😊 Faleminderit nese doni shikoni videot e Mia🙏❤️

Vor 3 Monate
D.S
D.S

Really nice couple.❤ You harmonize beautifully together🥰

Vor 3 Monate
theonlymusic
theonlymusic

Doja tju informoja qe kjo eshte adresa ime Youtubit dhe doja nga ju te gjith tm benit Subscribe😊 Faleminderit nese doni shikoni videot e Mia🙏💜

Vor 3 Monate
Candace 𝔽**СК МЕ - СНЕℂ𝕂 𝕄𝕐 Рℝ𝟘𝔽𝕀𝕃Е💛
Candace 𝔽**СК МЕ - СНЕℂ𝕂 𝕄𝕐 Рℝ𝟘𝔽𝕀𝕃Е💛

I love how Dafina is doing music for herself and fans, not pushing herself, just being cool and chill, knowing that she's the best, and it's killing it since 2007 and being on top and the main Kosovan/Albanian queen

Vor 3 Monate
Vergie🔥 F-'ck M'-e - Check my P'ro'fi-le 🔥
Vergie🔥 F-'ck M'-e - Check my P'ro'fi-le 🔥

I love how Dafina is doing music for herself and fans, not pushing herself, just being cool and chill, knowing that she's the best, and it's killing it since 2007 and being on top and the main Kosovan/Albanian queen

Vor 3 Monate
-[S O F F Y] - Go To My ChanneI! L!VE NOW💖
-[S O F F Y] - Go To My ChanneI! L!VE NOW💖

I love how Dafina is doing music for herself and fans, not pushing herself, just being cool and chill, knowing that she's the best, and it's killing it since 2007 and being on top and the main Kosovan/Albanian queen

Vor 3 Monate
Juana 🔝 𝓕**СК МЕ - СНЕ𝓒𝓚 𝓜𝓨 Р𝓡0𝓕𝓘𝓛Е
Juana 🔝 𝓕**СК МЕ - СНЕ𝓒𝓚 𝓜𝓨 Р𝓡0𝓕𝓘𝓛Е

I love how Dafina is doing music for herself and fans, not pushing herself, just being cool and chill, knowing that she's the best, and it's killing it since 2007 and being on top and the main Kosovan/Albanian queen

Vor 3 Monate
Megan ✨ Tαρ мє t0 ѕєχ ω!тн мє 🔞
Megan ✨ Tαρ мє t0 ѕєχ ω!тн мє 🔞

I love how Dafina is doing music for herself and fans, not pushing herself, just being cool and chill, knowing that she's the best, and it's killing it since 2007 and being on top and the main Kosovan/Albanian queen

Vor 3 Monate
Gianna🥂T[A]P Me!! to Have [𝐒]𝐄𝐗👈With 𝐌𝐞
Gianna🥂T[A]P Me!! to Have [𝐒]𝐄𝐗👈With 𝐌𝐞

I love how Dafina is doing music for herself and fans, not pushing herself, just being cool and chill, knowing that she's the best, and it's killing it since 2007 and being on top and the main Kosovan/Albanian queen

Vor 3 Monate
Edisada Lika
Edisada Lika

This looks so genuine, imI don’t know why but always wanted to see this girl happy 🥰 The song is amazing ❤️

Vor 3 Monate
Muzafer Muaremi
Muzafer Muaremi

Not that i know you tbh, but you look cool from ur pfp, i wanna see you happy too! You look amazing just like this song also.

Vor 3 Monate
theonlymusic
theonlymusic

Doja tju informoja qe kjo eshte adresa ime Youtubit dhe doja nga ju te gjith tm benit Subscribe😊 Faleminderit nese doni shikoni videot e Mia🙏❤️

Vor 3 Monate
ahsan ali
ahsan ali

Awesome track and Dafina is remarkable. Lot's of love and respect from Pakistan ❤️🇵🇰❤️🇦🇱

Vor 3 Monate
Juana 𝓕**СК МЕ - СНЕ𝓒𝓚 𝓜𝓨 Р𝓡0𝓕𝓘𝓛Е
Juana 𝓕**СК МЕ - СНЕ𝓒𝓚 𝓜𝓨 Р𝓡0𝓕𝓘𝓛Е

I love how Dafina is doing music for herself and fans, not pushing herself, just being cool and chill, knowing that she's the best, and it's killing it since 2007 and being on top and the main Kosovan/Albanian queen

Vor 3 Monate
Juana 𝓕**СК МЕ - СНЕ𝓒𝓚 𝓜𝓨 Р𝓡0𝓕𝓘𝓛Е
Juana 𝓕**СК МЕ - СНЕ𝓒𝓚 𝓜𝓨 Р𝓡0𝓕𝓘𝓛Е

I love how Dafina is doing music for herself and fans, not pushing herself, just being cool and chill, knowing that she's the best, and it's killing it since 2007 and being on top and the main Kosovan/Albanian queen

Vor 3 Monate
Nena 🔥 F-'ck M'-e - Check my P'ro'fi-le🔥
Nena 🔥 F-'ck M'-e - Check my P'ro'fi-le🔥

I love how Dafina is doing music for herself and fans, not pushing herself, just being cool and chill, knowing that she's the best, and it's killing it since 2007 and being on top and the main Kosovan/Albanian queen

Vor 3 Monate
Celia 𝐹**СК МЕ - СНЕ𝒞𝒦 𝑀𝒴 Р𝑅𝟢𝐹𝐼𝐿Е
Celia 𝐹**СК МЕ - СНЕ𝒞𝒦 𝑀𝒴 Р𝑅𝟢𝐹𝐼𝐿Е

I love how Dafina is doing music for herself and fans, not pushing herself, just being cool and chill, knowing that she's the best, and it's killing it since 2007 and being on top and the main Kosovan/Albanian queen

Vor 3 Monate
('') layla
('') layla

Yje më në fund prap bashkë..jeni super çift si në jetë dhe në këngë..ju dua shumë të dyve...💖💖💖💖💖🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇦🇱🇦🇱🇦🇱

Vor 3 Monate
Leah 👈𝓕**СК МЕ - СНЕ𝓒𝓚 𝓜𝓨 Р𝓡0𝓕𝓘𝓛Е 💗
Leah 👈𝓕**СК МЕ - СНЕ𝓒𝓚 𝓜𝓨 Р𝓡0𝓕𝓘𝓛Е 💗

I love how Dafina is doing music for herself and fans, not pushing herself, just being cool and chill, knowing that she's the best, and it's killing it since 2007 and being on top and the main Kosovan/Albanian queen

Vor 2 Monate
demona !
demona !

Kini içik mëshir për ne që jemi singel.Whatever you duo are perfect❤❤

Vor 3 Monate
Florent
Florent

HHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

Vor 3 Tage
ENEA ZENELI
ENEA ZENELI

😹😹

Vor Monat
Suzana Imaj
Suzana Imaj

My beautiful sister

Vor 2 Monate
B N
B N

@theonlymusic Qa

Vor 3 Monate
ildodeejay albania
ildodeejay albania

ahhahahhahaha e madhe

Vor 3 Monate
Desiree 🍆 I am Online 💋 F Uc_k me
Desiree 🍆 I am Online 💋 F Uc_k me

Gjithmone je ndryshe moj DAFINA E pazevendsueshme🙌🏽 Shkelqenni te dyy

Vor 3 Monate
Callie👀𝓕**СК МЕ - СНЕ𝓒𝓚 𝓜𝓨 🔞Р𝓡0𝓕𝓘𝓛Е
Callie👀𝓕**СК МЕ - СНЕ𝓒𝓚 𝓜𝓨 🔞Р𝓡0𝓕𝓘𝓛Е

Gjithmone je ndryshe moj DAFINA E pazevendsueshme🙌🏽 Shkelqenni te dyy

Vor 3 Monate
Erma 🥂T[A]P Me!! to Have [𝐒]𝐄𝐗 With 𝐌𝐞
Erma 🥂T[A]P Me!! to Have [𝐒]𝐄𝐗 With 𝐌𝐞

Gjithmone je ndryshe moj DAFINA E pazevendsueshme🙌🏽 Shkelqenni te dyy

Vor 3 Monate
Erma 🔥 𝐆𝐨 𝐓𝐨 𝐌𝐲 𝐂𝐡𝐚𝐧𝐧𝐞𝐥 [𝐋!𝐯𝐞]
Erma 🔥 𝐆𝐨 𝐓𝐨 𝐌𝐲 𝐂𝐡𝐚𝐧𝐧𝐞𝐥 [𝐋!𝐯𝐞]

Gjithmone je ndryshe moj DAFINA E pazevendsueshme🙌🏽 Shkelqenni te dyy

Vor 3 Monate
Amy 🔥 I WANT SЕХ 💋 F Uc_k me
Amy 🔥 I WANT SЕХ 💋 F Uc_k me

Gjithmone je ndryshe moj DAFINA E pazevendsueshme🙌🏽 Shkelqenni te dyy

Vor 3 Monate
xhilda alija
xhilda alija

Bravo dafi , kur je e dashurume e ndjen dhe me shume kte kenge 😉😊😁

Vor 3 Monate
Elena 👈𝓕**СК МЕ - СНЕ𝓒𝓚 𝓜𝓨 Р𝓡0𝓕𝓘𝓛Е 💗
Elena 👈𝓕**СК МЕ - СНЕ𝓒𝓚 𝓜𝓨 Р𝓡0𝓕𝓘𝓛Е 💗

Gjithmone je ndryshe moj DAFINA E pazevendsueshme🙌🏽 Shkelqenni te dyy

Vor 3 Monate
Black&White Music
Black&White Music

Excellent track 🔥❤...Totally amazing mix 💖💖 🎧 🎧

Vor 3 Monate
F.
F.

Thanks Elinel for the great lyrics! Listening to the lyrics, you could been with her in a relationship 😂 keep going!

Vor 3 Monate
Mumin Ramani
Mumin Ramani

zemra ime nuk eshte e thyer💔 por e lenduar❤️‍🩹

Vor 3 Monate
Syrah
Syrah

Her voice is always captivating💕💕

Vor 3 Monate
cendresag
cendresag

Dafina gjithmon me supriza✨🔥

Vor 3 Monate
ESMA
ESMA

Ishalla me një bebush te vogel, se ma te mirit jeni ❤️❤️❤️

Vor 3 Monate
Slowed and Reverb
Slowed and Reverb

Best duo thats come with a lot of songs 🔥🥰🖤🖤

Vor 3 Monate
Janice 𝔽**СК МЕ - СНЕℂ𝕂 𝕄𝕐 Рℝ𝟘𝔽𝕀𝕃Е💛
Janice 𝔽**СК МЕ - СНЕℂ𝕂 𝕄𝕐 Рℝ𝟘𝔽𝕀𝕃Е💛

Gjithmone je ndryshe moj DAFINA E pazevendsueshme🙌🏽 Shkelqenni te dyy

Vor 3 Monate
Jehona
Jehona

E jemja rreh veq per ty, e jotja rreh veq per mu 🌸

Vor 3 Monate
Vlora Kelmendi
Vlora Kelmendi

Dafina??? I've been listening to you on repeat since morning 😱❤️🥰

Vor 3 Monate
theonlymusic
theonlymusic

Doja tju informoja qe kjo eshte adresa ime Youtubit dhe doja nga ju te gjith tm benit Subscribe😊 Faleminderit nese doni shikoni videot e Mia🙏❤️

Vor 3 Monate
ema elena
ema elena

*REAL SINGER* 🦅🇦🇱

Vor 3 Monate
Arianit
Arianit

DIVA jone, e pa krahasueshme je 😍🥰👑👑

Vor 3 Monate
hande surbhi
hande surbhi

dafina zeqiri you are a star who does not stop singing and working, I love you very much 😘😘😘😘😘😘 my feelings and it is my most favorite part of the song😘😘😘😘😘😘

Vor 3 Monate
Celia 𝐹**СК МЕ - СНЕ𝒞𝒦 𝑀𝒴 Р𝑅𝟢𝐹𝐼𝐿Е
Celia 𝐹**СК МЕ - СНЕ𝒞𝒦 𝑀𝒴 Р𝑅𝟢𝐹𝐼𝐿Е

The best duo with a large number of songs

Vor 3 Monate
CHERRY-𝔽**СК МЕ - СНЕℂ𝕂 𝕄𝕐 Рℝ𝟘𝔽𝕀𝕃Е💛
CHERRY-𝔽**СК МЕ - СНЕℂ𝕂 𝕄𝕐 Рℝ𝟘𝔽𝕀𝕃Е💛

The best duo with a large number of songs

Vor 3 Monate
Amy 🔥 I WANT SЕХ 💋 F Uc_k me
Amy 🔥 I WANT SЕХ 💋 F Uc_k me

The best duo with a large number of songs

Vor 3 Monate
Brooklyn💞𝐹**СК МЕ - СНЕ𝒞𝒦 𝑀𝒴 Р𝑅𝟢𝐹𝐼𝐿Е
Brooklyn💞𝐹**СК МЕ - СНЕ𝒞𝒦 𝑀𝒴 Р𝑅𝟢𝐹𝐼𝐿Е

The best duo with a large number of songs

Vor 3 Monate
Chelsea 𝐹**СК МЕ - СНЕ𝒞𝒦 𝑀𝒴 Р𝑅𝟢𝐹𝐼𝐿Е
Chelsea	𝐹**СК МЕ - СНЕ𝒞𝒦 𝑀𝒴 Р𝑅𝟢𝐹𝐼𝐿Е

The best duo with a large number of songs

Vor 3 Monate
TíNa Vojvoda
TíNa Vojvoda

Per momentin ne vitin 2022 veq kengt e Dafines po í ndegjoj 🥰❤️❤️

Vor 3 Monate
theonlymusic
theonlymusic

Doja tju informoja qe kjo eshte adresa ime Youtubit dhe doja nga ju te gjith tm benit Subscribe😊 Faleminderit nese doni shikoni videot e Mia🙏❤️

Vor 3 Monate
Brooklyn💞𝐹**СК МЕ - СНЕ𝒞𝒦 𝑀𝒴 Р𝑅𝟢𝐹𝐼𝐿Е
Brooklyn💞𝐹**СК МЕ - СНЕ𝒞𝒦 𝑀𝒴 Р𝑅𝟢𝐹𝐼𝐿Е

The best duo with a large number of songs

Vor 3 Monate
Dafina Fans
Dafina Fans

Dafinë mojj .. cafre video e kenge tveqnata na sjell ne tregin tone thesht je e pakrahasushme n’ket industrii muzikore shqiptare 👑👑🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

Vor 3 Monate
Jonila thaqi❤️
Jonila thaqi❤️

The best couple ever in kosovo or in the word🌏✨🖤

Vor 2 Monate
Petro Llazi
Petro Llazi

Dafina this song is 🔥. I wish you success sister.

Vor 2 Monate
no name
no name

Sa tmir mos ju raft syri keq daffy je nje yll e zoja per cdo gje uroj te jeni bashk gjith jeten kenga shum e lezetshme 🥰😍💖

Vor 3 Monate
Mevlan V.
Mevlan V.

M‘vjen mir me ju pa t‘ lumtur. Shpresoj t’jeni gjithë happy 🥰🥰🥰🙏🏼🤲🏼❤️ të dua since 2008 besom

Vor 3 Monate
Paola haxhillari ♥️☯️
Paola haxhillari ♥️☯️

Bravo o yll ke nje ze të mrekullueshëm 🇦🇱♥️🖤♥️❣️❣️🌹🌼🌼💯💯💯💯💯🇦🇱🇦🇱🇦🇱

Vor 3 Monate
detjona malaj
detjona malaj

Bravo dyshja fantasktike ju dua shume😍😘

Vor Monat
Bezo Mauz
Bezo Mauz

I feel inLove without being in Love ♥️😊

Vor 3 Monate
Fiqirije Arifaj
Fiqirije Arifaj

Magnifique chanson

Vor 3 Monate
Rebeka sunshine
Rebeka sunshine

I am in love with the videoclip and now i feel lonely 🥲

Vor 3 Monate
Melindafan
Melindafan

Best female singer 🔥👏🏻

Vor 3 Monate
Asllan Cena
Asllan Cena

Bravo dafina super videoklip+këng .Na ngjall shum kujtime tbukura 😞qe disa njerez kalojn disa vite të bukura bashk pastaj i hedhin si nje leter ne plera duke menduar qe do ken nj jet 💵💵me tbukur me dike tjeter😅por se din qe ai e mban sa per sot e neser

Vor 3 Monate
Eligerta Gozhdari
Eligerta Gozhdari

Ndjenjat qe ti mu mi jep Menja gjith em shkon te ti E di sa em don e di Un e harroj ni here e harroj ni here por jo sem len ti. U munun na u munun na Njejten me ta dhon Para tonav para tona tonav Zgjedhja jem je kon. Ngo mir un t duh Sa mir thu t duh Ngo mir un t duh t duh T duh t duh Sa mir thu t duh My love my love Kjo dashni e madhe jona You see My love my love I boni 1 ❤ tona E jemja rreh vec per ty E jotja rreh vec per muu Ndienjat qe ti mu mi jep Qe ti mu mi jep Kerrkush tjeter nuk mi jep mi jep mi jep mi jep.....

Vor 2 Monate
Leonora Duraku
Leonora Duraku

Gjith je ajo qe na befason gjdo her kur qet diqks 3. Super e vetmja qe je real🤩

Vor 3 Monate
theonlymusic
theonlymusic

Doja tju informoja qe kjo eshte adresa ime Youtubit dhe doja nga ju te gjith tm benit Subscribe😊 Faleminderit nese doni shikoni videot e Mia🙏❤️

Vor 3 Monate
Bona Kruja
Bona Kruja

Dafi je e shkëlqyer rrezatuese diva e muziks dhe Dj Geek i mahnitshëm😍😍😍😍😍😍😍

Vor 3 Monate
Lyrics & Quotes
Lyrics & Quotes

Diva e muzikës shqiptare

Vor 3 Monate
Fatlin Veseli
Fatlin Veseli

Pa tjeter duhet mu lut per njeri -tjetrin kur fleni për mos me ju nda zoti jeni yje 💫♥️♥️

Vor 3 Monate
theonlymusic
theonlymusic

Doja tju informoja qe kjo eshte adresa ime Youtubit dhe doja nga ju te gjith tm benit Subscribe😊 Faleminderit nese doni shikoni videot e Mia🙏❤️

Vor 3 Monate
·〰Poofie~Baku〰·💘
·〰Poofie~Baku〰·💘

Kini içik mëshir për ne që jemi singel.Whatever you duo are perfect

Vor 3 Monate
Lucy 🔥𝐆𝐨 𝐓𝐨 𝐌𝐲 𝐂𝐡𝐚𝐧𝐧𝐞𝐥 [𝐋!𝐯𝐞]
Lucy	 🔥𝐆𝐨 𝐓𝐨 𝐌𝐲 𝐂𝐡𝐚𝐧𝐧𝐞𝐥 [𝐋!𝐯𝐞]

Kini içik mëshir për ne që jemi singel.Whatever you duo are perfect

Vor 3 Monate
Isla 🔞 𝔽**СК МЕ - СНЕℂ𝕂 𝕄𝕐 Рℝ𝟘𝔽𝕀𝕃Е💛
Isla	 🔞 𝔽**СК МЕ - СНЕℂ𝕂 𝕄𝕐 Рℝ𝟘𝔽𝕀𝕃Е💛

Kini içik mëshir për ne që jemi singel.Whatever you duo are perfect

Vor 3 Monate
Nina Paris
Nina Paris

Sa te mrekullueshem te dy❤️

Vor 3 Monate
Kemalcan Bagbasi
Kemalcan Bagbasi

Dafina zeqiri is so Good 🥰❤️

Vor 3 Monate
Enkeleda Mehmeti
Enkeleda Mehmeti

Sa e mire qe je moj Dafi❤❤

Vor 3 Monate
Believe💞🔐
Believe💞🔐

Bravissima Dafi 👸💐 ❤My Love My Love 🎶🔥🥂✨

Vor 3 Monate
Eleana Lapa
Eleana Lapa

Si gjithmone me te miret. Guys you are the best. Love you dhe suksese!!!!!!!❤❤❤😘😘😘💋😍

Vor 3 Monate
the impostor
the impostor

i won't believe in love anymore if they ever break up

Vor 3 Monate
ROSE-𝔽**СК МЕ - СНЕℂ𝕂 𝕄𝕐 Рℝ𝟘𝔽𝕀𝕃Е💛
ROSE-𝔽**СК МЕ - СНЕℂ𝕂 𝕄𝕐 Рℝ𝟘𝔽𝕀𝕃Е💛

Kini içik mëshir për ne që jemi singel.Whatever you duo are perfect

Vor 3 Monate
Penelope🔥𝐆𝐨 𝐓𝐨 𝐌𝐲 𝐂𝐡𝐚𝐧𝐧𝐞𝐥 [𝐋!𝐯𝐞
Penelope🔥𝐆𝐨 𝐓𝐨 𝐌𝐲 𝐂𝐡𝐚𝐧𝐧𝐞𝐥 [𝐋!𝐯𝐞

Kini içik mëshir për ne që jemi singel.Whatever you duo are perfect

Vor 3 Monate
Ku Ashiku
Ku Ashiku

such a beautiful song and clip!

Vor 3 Monate
Fabiana Halili
Fabiana Halili

Ndjenjat qe ti mu mi le kerkush tjeter nuk mi jep mi jep❤😘

Vor Monat
💕Steisi&Eleni💕
💕Steisi&Eleni💕

Ju lumt jeni te papar.👏👏👏👏👏👏👏👏shkojn per ju

Vor 3 Monate
KOSOVO is doing the best music in Europe
KOSOVO is doing the best music in Europe

Dafina and Dj Geek ❤️💜 of KOSOVO Dardania 🇽🇰🇦🇱

Vor 3 Monate
Фаина Алина
Фаина Алина

Bravo!!!

Vor 15 Tage
Arta Berisha
Arta Berisha

Di si gjith me projekte te reja e veqant✨💫💫 InshaAllah kurr sndaheni💖✨⭐🌟💫🌙🌙🌙

Vor 3 Monate
Aida Khristina
Aida Khristina

❤️❤️🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😍😍😍😍😍😍

Vor 3 Monate
Deniz Sade
Deniz Sade

Çok güzel 😍😍😍😍 Love from Türkiye 🇹🇷

Vor 3 Monate
Elmedina Gashi
Elmedina Gashi

Djenjat qe ti mu mi jep, kerkush tjeter nuk mi jep🥺💘🍓

Vor 3 Monate
Liiinaa
Liiinaa

Cool muzik❤️🇦🇱💯🎧

Vor 3 Monate
Monki
Monki

DIVAA E MUZIKES SHQIPTARE JE DAFINA ZEQIRI

Vor 3 Monate
No One 0
No One 0

this love is sooo real❤️❤️❤️like it

Vor 3 Monate
Miguel Torres
Miguel Torres

Excelente 💯

Vor 3 Monate
indrit vrapi
indrit vrapi

E pa zevendsueshme ke qèn dhe do ngelesh 😘😘

Vor 3 Monate
Ilir Hilaj
Ilir Hilaj

Je një super yll Dafina 🌟🌟🌟

Vor 3 Monate
Olti Mecaj
Olti Mecaj

Super kenge❤❤

Vor 3 Monate
Elena 👈𝓕**СК МЕ - СНЕ𝓒𝓚 𝓜𝓨 Р𝓡0𝓕𝓘𝓛Е 💗
Elena 👈𝓕**СК МЕ - СНЕ𝓒𝓚 𝓜𝓨 Р𝓡0𝓕𝓘𝓛Е 💗

Gjithmone je ndryshe moj DAFINA E pazevendsueshme🙌🏽 Shkelqenni te dyy

Vor 3 Monate
arsim Bungu
arsim Bungu

Me respekt shoqata e te shurdheve

Vor 3 Monate
Luljeta Luljeta
Luljeta Luljeta

Super keng suksese❤💋💋🇦🇱🇦🇱

Vor 3 Monate
Kameri Rina
Kameri Rina

So Sweet 😍❤️

Vor 3 Monate
Bardha Luri
Bardha Luri

While watching the video I touched my nose, larg syrit keq these two are literally goals😭

Vor 3 Monate
theonlymusic
theonlymusic

Doja tju informoja qe kjo eshte adresa ime Youtubit dhe doja nga ju te gjith tm benit Subscribe😊 Faleminderit nese doni shikoni videot e Mia🙏💜

Vor 3 Monate
love samantaa
love samantaa

Cfare kengesh qe ben bravo💓💓

Vor 3 Monate
Joao Mood
Joao Mood

sa te desha moj dafina , pse e katandise veten keshtu me kto operacione :'( ... nuk mund ta shoh dot mo fytyren.. por kg vazhdon ti kesh super :'(

Vor 3 Monate
whoisleoonaa
whoisleoonaa

Divaaa’ te duam dafinë💞

Vor 3 Monate
Gonni Osmani
Gonni Osmani

Ti meriton shum, e madhe je..

Vor 3 Monate

Nächster

KIDA x LEDRI VULA - TDU

3:07

KIDA x LEDRI VULA - TDU

KIDA

Aufrufe 7 200 000

Dafina Zeqiri X Dj Geek - ALO

3:30

Dafina Zeqiri X Dj Geek - ALO

Dafina Zeqiri

Aufrufe 20 000 000

Elvana Gjata x DJ Gimi-O x Bardhi - EX

3:24

Elvana Gjata x DJ Gimi-O x Bardhi - EX

Elvana Gjata

Aufrufe 29 000 000

FaZe Nuke Squad NEW House Tour!

26:25

FaZe Nuke Squad NEW House Tour!

Nuke Squad

Aufrufe 294 629

Dafina Zeqiri ft. RON - Murder on the dancefloor

3:03

Dafina Zeqiri ft. MC Kresha - Vet e lype

4:11

Dafina Zeqiri ft. MC Kresha - Vet e lype

Dafina Zeqiri

Aufrufe 9 000 000

Dafina Zeqiri ft Lumi B - Lule Lule

3:20

Dafina Zeqiri ft Lumi B - Lule Lule

Dafina Zeqiri

Aufrufe 42 000 000

CRICKET x MUMA x DAFINA ZEQIRI - PA TY (Remix)

3:24

CRICKET x MUMA x DAFINA ZEQIRI - PA TY (Remix)

Cricket Music

Aufrufe 59 000 000

BARDHI x DJ Gimi-O - RAKIA

2:41

BARDHI x DJ Gimi-O - RAKIA

SBS Entertainment

Aufrufe 5 400 000

Dafina Zeqiri ft. KAOS - Na

4:15

Dafina Zeqiri ft. KAOS - Na

Dafina Zeqiri

Aufrufe 18 000 000

FARID BANG x CAPITAL BRA - KARMA [official Video]

3:44

SDP x Clueso - Die schönsten Tage

3:34

SDP x Clueso - Die schönsten Tage

Stonedeafproduction

Aufrufe 1 165 042

DARDAN x RAF CAMORA ~ OBSESSED (Visualizer)

3:16

DARDAN x RAF CAMORA ~ OBSESSED (Visualizer)

Hypnotize Entertainment

Aufrufe 1 036 858

Rammstein - Angst (Official Video)

5:45

Rammstein - Angst (Official Video)

Rammstein Official

Aufrufe 12 909 168

Måneskin - SUPERMODEL Live - Eurovision 2022

2:28

Måneskin - SUPERMODEL Live - Eurovision 2022

Måneskin Official

Aufrufe 1 866 409

NGEE - VAY VAY (PROD. BY HEKU)

2:52

NGEE - VAY VAY (PROD. BY HEKU)

Capital Bra

Aufrufe 278 507

Kendrick Lamar - The Heart Part 5

5:43

Kendrick Lamar - The Heart Part 5

Kendrick Lamar

Aufrufe 27 323 575