Bibi Qairina - SOKMED (Official Music Video)

  • Am Vor Monat

    Mixology MusicMixology Music

    Dauer: 4:41

    SUBSCRIBE!!!
    Bibi Qairina - SOKMED (Official Music Video)
    LAGU TERBARU! - goo.gl/Riky6K
    Challenge!! - goo.gl/HGhTN7
    RAPKELAUT - de-film.com/v-video-jQPFyxB37qA.html
    Cover & Akustik - goo.gl/sM9gAC
    BEATMAKINGWEDNESDAYS - goo.gl/ZBXwKR
    FUZZFOOD - goo.gl/eDW7uW
    Sosial Media kami:
    Instagram : @mixologymusic
    Twitter - twitter.com/mixologymusic
    Facebook - facebook.com/MixologyMusic
    Website - www.mixologymusicmalaysia.com
    Suggested content
    Boleh Jalan - goo.gl/wJBrpS goo.gl/JK6tpi
    This Is Pilah - goo.gl/PV8ejV
    Lagu Bola - goo.gl/FhKFBu
    Selawat - goo.gl/s6MsZT
    Rahsia Hati - goo.gl/2F2VyF
    Setiaku - goo.gl/PY6yJx

Mixology Music
Mixology Music

Chorus Jumpa ku di SOCMED Yang tahu je yang tahu Siapa yang ikut aku JuMpa ku di SocMed Kena tekan follow dulu nak tahu siapa aku Jumpaku di SocMed Sumpah aku tak cemburu Walau ramai follow kamu Jumpa ku di SOCMED Yang tahu je yang tahu Dah kenal baru tahu Jumpa ku dlm SOCMED Verse 1 Langsung tak cemburu cukuplah tu Aku hanya mahu jadi aku Are u feelin me? Ku bukan ratu Cuma aku suka nyanyi lagu kenapa mesti kena kecam aku? YeH Menghakimi ku terburu-buru Bukan jenis angkat dagu Bukan jenis suka ckp angkuh Apa rasa bila diri diperhatikan? Sotong raver,so called expert,ustaz jadian Comment masuk ada baik ada cacian bila ku buat kelainan! Chorus Verse 2 Ramai bawak kereta tgk telefon Ramai yg dah pergi sebab telefon U feelin me.. kenapa ego Yang dekat kini sudah rasa jauh Dunia tanpa sempadan ni Kena lebih hati-hati Disebabkan tak dapat likes Murung jadi tragedi! Pagi petang malam tengok telefon Kata busy tapi phone tak ringing pun Ajak lepak tapi mata dekat screen duduk rumah boleh kot!- Rap final Jumpa aku di socmed Tangan patah tiktok Atau LIVE instagram! Jumpa aku dalam socmed Boleh cuba click link masuk group telegram Semua orang buat sebab clout Takleh stop Masing2 ada pendapat dan sebab Semua orang buat sebab clout Takkan stop Jadi xyah buang masa kita jumpat

Vor Monat
FATIN DESTROYER
FATIN DESTROYER

@mernips duit brooo. Sampah pun sampah la janji dapat duit XD

Vor 6 Tage
Faez Farhan
Faez Farhan

@ayugray kau hodoh sebab tu kecam.... Sepatutnya kau sokong! Bodoh!!!!

Vor 7 Tage
Faez Farhan
Faez Farhan

@Mior yeop_man dengki lah tu... Ingqt

Vor 7 Tage
Nazril Nazrul
Nazril Nazrul

PE BODO LAGU DIA NI

Vor 10 Tage
Daniel Ajwad
Daniel Ajwad

tah pape nya lirik

Vor 10 Tage
Nobitasss Zzzz
Nobitasss Zzzz

Jumpa ku di shopback tu yg aku dgr

Vor 2 Stunden
I'm slaythrin
I'm slaythrin

My brain getting hurt bro :(

Vor 5 Stunden
Iffah Insyirah
Iffah Insyirah

THIS CRINGE AF 🔥

Vor 6 Stunden
nur hamizah
nur hamizah

Ya Allah menyesalnye aku tertengok 😭

Vor 9 Stunden
Mags Seven
Mags Seven

Makin lama lagu baru makin tiada kualiti. Kesian kekurangan idea. Tapi why not? Malaysia kan senang nak jadi artis. Jadi bodoh, viral. Done.

Vor 14 Stunden
Dhhe Hehehe
Dhhe Hehehe

Sapa tahu lagu ni dari mstar

Vor 14 Stunden
Ayeez Gaming
Ayeez Gaming

Genre je x ok, suara elok dah

Vor 16 Stunden
Pencinta Kebun Pisang
Pencinta Kebun Pisang

Lagu pon...hurmmm...

Vor 18 Stunden
Aiman Putra
Aiman Putra

apa tu socmed ?

Vor Tag
Arsyad Rosman
Arsyad Rosman

Tolong lah ini first dan last kau buat single. Bibi Qairina, kau ramai followers kat sokmed kau tu, tak bermakna kau bukan sampah dalam bidang nyanyian.

Vor Tag
Boltzz
Boltzz

Vocal sedap tapi buat lagi rap... Rugi kawnye

Vor Tag
Love You
Love You

Haishh cantik cantik ayu ayu rapper style dangdut tak sesuai lah bibi terlalu comel untuk jadi rapper 😂😄

Vor Tag
ambe legend
ambe legend

Mmg lagu ni mintak kecam eh...ringan je aku nk mencarut..mujurla nenek aku pesan jgn maki org

Vor Tag
aisysah_12
aisysah_12

Ya allah apebende ni😅aihh lagu.... suara best but ...... stuju dngn comment2 yang kata lagu ni no value and pelik😅😅maaf..plss malaysia make a song yg not mcm ni😓suke sngt rap tp pelik2 la isi lagu ni

Vor Tag
Kookie
Kookie

Tudung takleh bincang HAHHAHAHAHAHA

Vor Tag
Rilek Je
Rilek Je

Muka Akak Tomyam Pun Bersepah Jantan Buat Wallpaper Tacod Betholll

Vor Tag
cris -
cris -

Boleh geng dgn zizi kirana.

Vor Tag
Aqil Danish
Aqil Danish

takde shedap do lagu dia

Vor Tag
Fana Anisa
Fana Anisa

Lagu ni okey tapi mv dia hrmmmm to bad

Vor Tag
Ahmad Salahuddin
Ahmad Salahuddin

rempitzz vroom vroom

Vor Tag
MikK Channel
MikK Channel

Aq dtg sni lepas Mstar buat vdeo tntng hubungn Asyraf dn bibi... dan baru tau dia ni menyanyi (penyanyi kot)....

Vor Tag
nor suria
nor suria

xnak.ckp byk.. dgr balik 😌

Vor Tag
Dyg Mala
Dyg Mala

Baik aku dengar lagu cumi cumi 😂

Vor Tag
Mya Ara
Mya Ara

Jap. Aq x fhm la knp ramai yg kecam lagu ni. Yes, bg aq pun lagu ni mmg ada byk kesilapan. Tp x pyh la nk kecam. Kalau u guys dpt buat lagu yg better dr lg ni takpelah.

Vor 2 Tage
Love Hunter my first name
Love Hunter my first name

Top 10 lagu sampah malaysia

Vor 2 Tage
Hantu Kapcai
Hantu Kapcai

Jujur la xsedap lagu ni..tp cantik jer muka 😂

Vor 2 Tage
Ari_ Ahfsi
Ari_ Ahfsi

Lagu x ade nilai, lirik merapu puihh...

Vor 2 Tage
Nurul Natasha
Nurul Natasha

Hadui... Pening yal dgn camera dia dok pusing ii tpi bgi aq lagu not bad

Vor 2 Tage
Sarah Alia
Sarah Alia

Ni nyanyi ke baca pantun nangiss aku dgar

Vor 2 Tage
nuruul faizira
nuruul faizira

sokmed tu ape

Vor 2 Tage
Hairul Hilmi Hasan
Hairul Hilmi Hasan

The next Bungaisme. Keep it up girl!

Vor 2 Tage
Ijlal Afiq
Ijlal Afiq

S . A . M . P . A . H

Vor 2 Tage
Nurulhuda Ismail
Nurulhuda Ismail

Lagu ni macam hm malas nak cakap tapi memang bodoh tu percent dia tak leh stop ah weh

Vor 2 Tage
Faris
Faris

2:14 ahhhhhhhhh anjirrrrrr

Vor 2 Tage
Zul Qarnain
Zul Qarnain

Pasal fesyen ni bukan saalah dia pon sebab fesyen di ni mesti pereka fesyen yang buat keje dia nyanyi pastu menari tu je

Vor 2 Tage
Mr Spoon
Mr Spoon

Tah ap-2 lagu mcm hanat

Vor 2 Tage
Persia official
Persia official

Kalau korang xsuka mv or bibi ni,xyah tgk la.Kau tgk pastu rasa geram dgn mv pastu kecam?bodoh ke?senyap je la,fikir yg baik baik je la,kalau nak kecam,dm je la bibi.Nak bandingkan didi and Friends dgn bibi?aku rasa xpayah kut.Islam pun xajar fikir buruk buruk kan?plis jgn kecam.Kalau nak kecam dm bibi.Sokmed tu mesti ada maksud lain cuma korang xtau.Bila korang xtahu apa maksud sokmed terus korang kecam’sokmed tu menda lirik tak tahu pape’.Koang ingat bagus ke kecam?plis jgn jadi bodoh

Vor 2 Tage
Mr Grenggo
Mr Grenggo

Ramai lelaki pakai gambar saya dekat wallpaper. Serrr aa

Vor 2 Tage
Ashraf Danial
Ashraf Danial

motif lagu ni? tak ada maksud pun

Vor 2 Tage
el fabbaish
el fabbaish

Minit 1.08 paling bangang

Vor 2 Tage
Qaseh Karmila
Qaseh Karmila

💯- negative komen 5 - positive komen Lagu ni ceritakan pasal media sosial

Vor 2 Tage
Speed Furious
Speed Furious

0:58 cringe

Vor 2 Tage
Safiq Apiq
Safiq Apiq

?

Vor 3 Tage
haen haena
haen haena

Apahal nak kena kecam?? Her style absolutely is HER style.. Apa masalah?? I agree yg lagu ni kosong but tbh lagu mcm ni idont think semua org boleh catch up mcm tu je.. Sbb i faham je sebenarnya,,, im not her lover or fans sbb i tak minat melayu pon sebenarnya tp i tak rasa kena kecam kot

Vor 3 Tage
Girlgirl channel
Girlgirl channel

Lagu best.. But lyrics tu yang buat lagi ni kurang best

Vor 3 Tage
Idah 84
Idah 84

Semua nak kecam cakap je kalau korang jeles sebab korang tak famous cam bibi sape sokong like

Vor 3 Tage
Sazelin Alin
Sazelin Alin

Aku menyesal bukak lgu nie. Dia buat aku murung sehari dislike

Vor 3 Tage
Mobile Wanker
Mobile Wanker

Nampak bodoh kan budak ni. Big composer ambil dia bro. Dlm pocket dia ada juta-juta dah.

Vor 3 Tage
aidil mohd noor DAM2A
aidil mohd noor DAM2A

Perosak industry rapper tpi alhamdulillah lepasni dia kena diss

Vor 3 Tage
NORSAKINAH BINTI HAMDAN
NORSAKINAH BINTI HAMDAN

Bibi jujur cakap lagu u sampah😊 sama mcm u cakap smua lki buat wallpaper gambar u

Vor 3 Tage
Muhammad Azmi
Muhammad Azmi

Lagu bangkai 2020👆🏾

Vor 3 Tage
Bello_ Iqbal
Bello_ Iqbal

Level of song : Nicky minaj

Vor 3 Tage
Ilya Adli
Ilya Adli

boleh laa masuk bigstage this year

Vor 3 Tage
S M F B
S M F B

Laki mana siak letak muka jawa totok ni dekat wallpaper

Vor 3 Tage
AqishMiaMyra
AqishMiaMyra

Tak de yang karoeke punye ke???

Vor 4 Tage
aienaa _
aienaa _

dah dah sakit telinga

Vor 4 Tage
Sis Comel
Sis Comel

Sedap kut lagu ni sedap kut

Vor 4 Tage
kim jung makan
kim jung makan

lagu taik babi

Vor 4 Tage
Syasya Adlina
Syasya Adlina

Bnyk ha kecam dy , but bibi ttp tabah , kecam p la dy dosa hmpa , lgipun tudung dy tu , dy tau niqi tkyah kut kecam rmai ii , sekian .

Vor 4 Tage

Nächstes Video

Bibi Qairina - SOKMED (Official Music Video)

4:41

W.A.R.I.S - Artifisial (Official Music Video)

3:25

Mixologist - Music Video [HD]

4:18

Mixologist - Music Video [HD]

FogandSmogFilms

Aufrufe 346

Zizi Kirana - GASOLINE (Official Video)

2:25

Raqib - Selawat (Official Video)

3:34

Raqib - Selawat (Official Video)

Mixology Music

Aufrufe 1

Beat Hip Hop & RnB | DJ Fuzz

5:10

Beat Hip Hop & RnB | DJ Fuzz

Mixology Music

Aufrufe 3

Alabbas - Tak Percaya (Official Music Video)

3:32

W.A.R.I.S - Back2Skool (Official Music Video)

3:51