Bibi Qairina - SOKMED (Official Music Video)

  • Am Vor 10 Monate

    Mixology MusicMixology Music

    Dauer: 04:41

    SUBSCRIBE!!!
    Bibi Qairina - SOKMED (Official Music Video)
    LAGU TERBARU! - goo.gl/Riky6K
    Challenge!! - goo.gl/HGhTN7
    RAPKELAUT - de-film.com/v-video-jQPFyxB37qA.html
    Cover & Akustik - goo.gl/sM9gAC
    BEATMAKINGWEDNESDAYS - goo.gl/ZBXwKR
    FUZZFOOD - goo.gl/eDW7uW
    Sosial Media kami:
    Instagram : @mixologymusic
    Twitter - twitter.com/mixologymusic
    Facebook - facebook.com/MixologyMusic
    Website - www.mixologymusicmalaysia.com
    Suggested content
    Boleh Jalan - goo.gl/wJBrpS goo.gl/JK6tpi
    This Is Pilah - goo.gl/PV8ejV
    Lagu Bola - goo.gl/FhKFBu
    Selawat - goo.gl/s6MsZT
    Rahsia Hati - goo.gl/2F2VyF
    Setiaku - goo.gl/PY6yJx

Mixology Music
Mixology Music

Chorus Jumpa ku di SOCMED Yang tahu je yang tahu Siapa yang ikut aku JuMpa ku di SocMed Kena tekan follow dulu nak tahu siapa aku Jumpaku di SocMed Sumpah aku tak cemburu Walau ramai follow kamu Jumpa ku di SOCMED Yang tahu je yang tahu Dah kenal baru tahu Jumpa ku dlm SOCMED Verse 1 Langsung tak cemburu cukuplah tu Aku hanya mahu jadi aku Are u feelin me? Ku bukan ratu Cuma aku suka nyanyi lagu kenapa mesti kena kecam aku? YeH Menghakimi ku terburu-buru Bukan jenis angkat dagu Bukan jenis suka ckp angkuh Apa rasa bila diri diperhatikan? Sotong raver,so called expert,ustaz jadian Comment masuk ada baik ada cacian bila ku buat kelainan! Chorus Verse 2 Ramai bawak kereta tgk telefon Ramai yg dah pergi sebab telefon U feelin me.. kenapa ego Yang dekat kini sudah rasa jauh Dunia tanpa sempadan ni Kena lebih hati-hati Disebabkan tak dapat likes Murung jadi tragedi! Pagi petang malam tengok telefon Kata busy tapi phone tak ringing pun Ajak lepak tapi mata dekat screen duduk rumah boleh kot!- Rap final Jumpa aku di socmed Tangan patah tiktok Atau LIVE instagram! Jumpa aku dalam socmed Boleh cuba click link masuk group telegram Semua orang buat sebab clout Takleh stop Masing2 ada pendapat dan sebab Semua orang buat sebab clout Takkan stop Jadi xyah buang masa kita jumpat

Vor 9 Monate
Danial Iman
Danial Iman

Nur ALYA MELETOP last sekali lepas bossku tu mesti ada lagu rempit kan. pastu slomo

Vor 15 Tage
NUR ALYA CUTE
NUR ALYA CUTE

Kepada org yg kecam taktau hormat tu kalau korg tak suka kenapa korang tgok saja nak tengok sampai habis and then kecam! Korang ingat korang kecam pasal lagu bibi korang bagus sangat! Lagu pun korang tak pandai buat! Kecam je korang kan! Lain kali kalau tak suka takpayah tengok bossku 🙄🙄🙄🙄

Vor 15 Tage
NUR SOLEHAH BINTI ABDUL RAHIM Moe
NUR SOLEHAH BINTI ABDUL RAHIM Moe

Follow ig pliss : nur.solehah12 Tq🤗

Vor 17 Tage
Danial Iman
Danial Iman

Choi Myra sape

Vor 26 Tage
Myra Channel
Myra Channel

@Danial Iman kau malas pastu kau main judge org jer cakap lagu tu takde maksud..

Vor 27 Tage
Cromok Another u
Cromok Another u

hi bibi

Vor 18 Stunden
Abdul Ludin
Abdul Ludin

Terbaik lagu rap ini...lagi bnyak artis perempuan rap..terima kasih prasidan rappir malaysia bermula tahun 2015 lalu smpai skrng..barbagai artis rap tumbuh macam candawan...so rap lah lagu nasihat dan sabagainya..maju rappir malaysia..sebelum ini asik k-pop jr poppuler...skrng rap-malaysia lgi tembus pasaran luar negara

Vor 2 Tage
Madzukeri Tajudin
Madzukeri Tajudin

Best❤❤❤❤❤❤🥰😍🥰😘😍🥰😍😘

Vor 5 Tage
wildani wahab
wildani wahab

Wow!!!sedap nyer suara Bibi...I like you Bibi

Vor 5 Tage
EllinsGold Global
EllinsGold Global

Kjp laguni keluar 29 nov 2019 tapi kenapa dah ada iphone 11 pro max haaa iphone 11 pro max keluar 2019 ke 2020 ? Sesiapa tolong bantu comment saya pening ni🤔😕

Vor 5 Tage
Nurul Syafiqah
Nurul Syafiqah

Wow tere nye

Vor 5 Tage
Mohd Akmal
Mohd Akmal

suara autotune sgt..so badd...boredd

Vor 7 Tage
Mohd Akmal
Mohd Akmal

@Muadz Zahri maaf jgak klau some word aq trlepas..i manusia biasa xlari dr kesilapan..maaf...

Vor 6 Tage
Mohd Akmal
Mohd Akmal

@Muadz Zahri aq xrse aq kecam..aq just comment..that why ruangan comment nie disediakan utk penambah baikan sesuatu or someting..klau aq kecam..da lama aq maki..and..for u info..dlm point aq x maki pon..just ckp by honest dr ati jer..so clah mana kecam nye...nk maju kena la mntak pndapat..so that why ruangan coment di sediakan..klau comment pon slah..better ko nyayi dlm toilet jer..done...sbb aq appreciate la aq comment jujur dr ati nk diorg improve bkan nk kecam tok...susah klau ckp dgn org bbnu nie...

Vor 6 Tage
Muadz Zahri
Muadz Zahri

Sorry kalau kurang ajar dgn kau

Vor 6 Tage
Muadz Zahri
Muadz Zahri

Just nk tegur..... appreciate seni org lain......kalau kau buat lagu pastu kena kecam xbest jugak kan

Vor 6 Tage
Mohd Akmal
Mohd Akmal

@Muadz Zahri aq x kutuk..aq comment honestly jer..da nama pon comment comment jer la...lama x lama laa..da nama youtube..xslah bru tgok pon..who are u?..nk gelabah sgt...diam2 sudehhh....xde modal ko putar kot lain..xnk klah la katakn..dah²..p mkn supering tgok muhidin berucap kt tv3 lagi better utk ko k..#dirisendirisedihsadiskataorgpuihlaaa

Vor 6 Tage
Aidil Afiq
Aidil Afiq

Rse nk tendang lelaki yg duduk atas unicorn tu

Vor 8 Tage
Mohamad Rafie
Mohamad Rafie

anda2 yang menyokong ni tahniah anda telah menjadikan anak2 muda lebih ke arah barat dengan perkara2 yang tak elok.. yeahh... jadikan lagu ini panduan ea.. sedak ngatt..

Vor 9 Tage
Syafiq Cincai
Syafiq Cincai

Next projek CRUSH plk bibi.. Comel suara bibi ni sama mcm orgnya 😘😘😘

Vor 10 Tage
Wan Shaqiri 23
Wan Shaqiri 23

Lagu sampah hahahahaha

Vor 11 Tage
chazerd gaming malaysia
chazerd gaming malaysia

@Wan Shaqiri 23🤣🤣🤣 ini lah melayu sanggup subscribe untuk dislike wkwkwkwk wuih semangat tul kau wkwkwkwkwk lawak tul dasar keyboard warrior

Vor 10 Tage
Wan Shaqiri 23
Wan Shaqiri 23

chazerd gaming malaysia channel boring kau ingt aku nk tngo ke? Hahahah coi 😂😂😂 aku bkn hidup mcm kau tkde life hahaha 😂😂skolah tu hbiskan dlu ye dek, mak bapak tu bagi makan dlu jngn bgi makan game je hahahaah

Vor 10 Tage
chazerd gaming malaysia
chazerd gaming malaysia

@Wan Shaqiri 23 sampai dislike vid Aku🤣🤣🤣🤣 dasar melayu dengki🤣🤣🤣

Vor 10 Tage
chazerd gaming malaysia
chazerd gaming malaysia

@Wan Shaqiri 23 whattt tukar name nampak siap subs Aku🤣🤣🤣

Vor 10 Tage
Wan Shaqiri 23
Wan Shaqiri 23

chazerd gaming malaysia hahahaahhaha aku rasa kau bocah lagi tah pape main game mcm tkde life skolah tu silap2 cemerlang ke tak 😂😂 ketinggalan zaman whatt?? Bro, lagu didi & friends 1000 kali lebih bgus dri lagu ni HAHAAHAHAHA

Vor 10 Tage
Wan Shaqiri 23
Wan Shaqiri 23

Lagu sampah hahahaha

Vor 11 Tage
Jibie 123
Jibie 123

34

Vor 11 Tage
AhmadFarid AhmadIsmael
AhmadFarid AhmadIsmael

0:58 sampai 1:09 tu agak pelik sikit

Vor 12 Tage
Who Am I?
Who Am I?

well bagi aku lagu ni xde masalah......tapi series aku ckp dia famous pun sbb cantik je......kalau nk kata famous sbb lagu dia mmg x ah

Vor 14 Tage
Jibie 123
Jibie 123

Malu malu bossku dan kucing lagu

Vor 14 Tage
Ikaa_Ayoii
Ikaa_Ayoii

suara bibi nice, serak2 basah 🌹🌹

Vor 18 Tage
syahrol nizam
syahrol nizam

Sampah

Vor 18 Tage
Alin Hadi
Alin Hadi

Hi bibi qairina awak sihat

Vor 18 Tage
Alin Hadi
Alin Hadi

Ehhh...kenapa orang nak boo eh padahal lagu bibi qairina sokmed ni best gilaaaa...tulah aku pelik kenapa orang nak booo lagu ni dah lah boo nya 16k

Vor 18 Tage
Amyza Collection
Amyza Collection

Assalamulaikum .mohon subscribe youtube channel saya.jom sama2 support supaya saya bersemangat buat next video. like dan komen tentang channel saya.terima kasih

Vor 19 Tage
Syahmi Naqiuddin
Syahmi Naqiuddin

Nape baling ip 11 tu😭😭😭😭😭. Baik bagi aku

Vor 20 Tage
Nur aqilah Abdullah
Nur aqilah Abdullah

saya rasa fashion bibi memang kena dengan usia bibi. Apa masalah orang yang komen fashion bibi ? Saya rasa cute gile fashion die, okaylah juga. Kena dengan umur bibi. Tak akan nak befesyen cam nenek ? Please, pakai otak sikit biler nak bagi komen

Vor 22 Tage
Dont know
Dont know

Yang tau ja tau

Vor 23 Tage
Ayra Aleeissa
Ayra Aleeissa

Ada beberapa fashion tudung yang tak kena dengan kak bibi

Vor 24 Tage
Nida Hashim
Nida Hashim

Cantik

Vor 24 Tage
Ain Hasanah
Ain Hasanah

2:13 cringe.

Vor 27 Tage
chazerd gaming malaysia
chazerd gaming malaysia

K

Vor 10 Tage
nur izzati
nur izzati

CRINGE BODOOOOOOOO HAHAHAHA KAU TU ADE RUPE JE SBB TU DI SANJUNG KAHKAHKAH

Vor 27 Tage
chazerd gaming malaysia
chazerd gaming malaysia

Dengki 🤣🤣🤣🤣🤣 dia lagi berjaya Dari Kau🤣🤣🤣🤣

Vor 10 Tage
PTech Entertaiment
PTech Entertaiment

nyanyi sedap , rupa cantik , main gitar pandai , aurat jaga , bertuahnya hmmm...

Vor 27 Tage
norashikin jarkasi
norashikin jarkasi

Bibi qairina please like my tiktok my name tiktok is naeeeeeeeeee

Vor 27 Tage
Myra Channel
Myra Channel

Korg ni dok kecam dia cakap takde maksudlah dalam lirik dia...sebenarnya ade cuma korg tu jelah yg malas nak paham ataupun tak paham bahasa melayu 😂. Maksud lagu ni dia kata org judge tanpa kenal pastu byk meninggal sbb asyik main fon jer time jalan main fon time mandi main fon. Pastu dia nak jdi diri dia sendiri. Pastu ajak lepak tgk fon jer baik takyh lepak buang masa jer. Walaupun lirik dia tak mendalam atleast dia bgi makna ii berfaedah dalam lagu ni. She's talented girl but this M/V make everyone didn't like her song. Org judge tanpa mengetahui siapa diri kita. Biasalah zaman skrg. 😃

Vor 28 Tage
BabyLing
BabyLing

Makkkk aku tak sengaja

Vor 28 Tage
qaisara syafiqah
qaisara syafiqah

Comel la bibi qarina😂

Vor 29 Tage
Ain Hasanah
Ain Hasanah

WTH? SOKial MEDia ke? Bukan patutnya MEDSOS/SOCMED?

Vor Monat
Doraemon Campur semua
Doraemon Campur semua

Kecam

Vor Monat
Azwa Nalisha
Azwa Nalisha

Sedap nya lagu ni sama mcm orsng nta

Vor Monat
Nur Solehah
Nur Solehah

apa maksud sokmed

Vor Monat
NUR SOLEHAH BINTI ABDUL RAHIM Moe
NUR SOLEHAH BINTI ABDUL RAHIM Moe

@Acap thanks2.. Baru tahu..huhuu..

Vor 17 Tage
Acap
Acap

Nur Solehah SOCial MEDia

Vor Monat
Shakir Crew
Shakir Crew

Mengarut je

Vor Monat
Syira Nyaneko
Syira Nyaneko

Just nk bg tau, why korg kecam pasal tudung styles die?aq rse lg elok kalau tudung mcm tu daripada tudung org zaman skg suke pakai, pakai tudung tp nmpk jgk rambut belah atas belah tepi semua. Kalau boleh agak nye nak nmpk kan semua ank² rmbt baik xyah pakai tudung kalau nmpk jgk rmbt tu,dgn alasan "ni style zaman skg"..🙄 aq tgk style bibi tu lg comel kalau die pakai tudung mcm tu ke korg jeles sbb bibi tu lg cute dari korg? Spe setuju?

Vor Monat
Alin Hadi
Alin Hadi

Kan

Vor 18 Tage
Zahirni Ramli
Zahirni Ramli

Tahnye style zaman skang kpale atok dia

Vor 22 Tage
Amin Farek
Amin Farek

@MaiMaisara channel mantappppp aq setuju

Vor 26 Tage
MaiMaisara channel
MaiMaisara channel

Ni bkn tempat bergaduh..harap maklum..sorry kalau menyakitkan hati eeh

Vor 27 Tage
Syira Nyaneko
Syira Nyaneko

@ツ Proz Assassin yup mmg same tp ko bace komen x?kn dorg ckp pasal tudung die tu kedepan sgt aq just nk bg tahu pasal tu

Vor Monat
Hazim Hazim
Hazim Hazim

Jumpaku di masjid.tibe

Vor Monat
Muhammad Ammar
Muhammad Ammar

2:00 style Agus😂😂,setuju like

Vor Monat
ツ Proz Assassin
ツ Proz Assassin

tibbbbbbeeeeeeeeeee

Vor Monat
NUR AZHARINA
NUR AZHARINA

🤬🤬🤬🤮 🤢😵😢😢😢🤬

Vor Monat
NUR AZHARINA
NUR AZHARINA

Babi

Vor Monat
NUR ALYA MURFIQAH BINTI AZMAN Moe
NUR ALYA MURFIQAH BINTI AZMAN Moe

comel laa BIBI QAIRINA

Vor Monat
fatayah Nor
fatayah Nor

Sapa suka like

Vor Monat
Yuzz Esixty
Yuzz Esixty

CANTIKNYA KAK BIBI

Vor Monat
the power of animal
the power of animal

Lagu butuh apa lah ni😂😂

Vor Monat
linazareena79
linazareena79

Sapa tgok sbb bca komen

Vor Monat
nurul mansor
nurul mansor

Siapa yg invest untuk lagu budak nie.. 😅😅😅

Vor Monat
Alex galaxy
Alex galaxy

Dalam penjara pun pakai baju beling beling hhahahaha bukan kecam....

Vor Monat
아름김
아름김

Suara dia best je senanya tapi lagi best aku baca komen 🤭 , if can improve lagi mv and lirik , beat dah best mv tak cukup best ,

Vor Monat
MYA R
MYA R

chazerd gaming malaysia ala bukan suara kau sedap pun nak tegur orang hhahahah

Vor 9 Tage
chazerd gaming malaysia
chazerd gaming malaysia

@MYA R dengki dengki dia lagi berjaya Dari Kau🤣🤣🤣

Vor 10 Tage
MYA R
MYA R

Tak sedap langsung macam ta**

Vor Monat
Asyraf Shafie channel
Asyraf Shafie channel

Apa tu sokmed

Vor Monat
Shah Stark
Shah Stark

Sedapnya saya bshi 1000 %

Vor Monat
Haslina Nana
Haslina Nana

bodo \

Vor Monat
imanina halim
imanina halim

apoiooooo

Vor Monat
murniati ramzi
murniati ramzi

Kenapa comel sangat ni kak bibi

Vor Monat
Nurul Fatiah
Nurul Fatiah

hf🤧p vccjj

Vor Monat
Muhammad Hazeroy
Muhammad Hazeroy

X baik la nak kecam dia , dia pon nak popular jugak , cuba matng skit semua , aku baru 12 thn dah fhm , kita2 melayu2 kene saling support , kalau x cane kita nk maju , come on lah melayu , kita x teruk cam tu kan, jadi support la , bangsa sendiri kot 😉 #tibe

Vor Monat
Ihsan Ns
Ihsan Ns

Quality lagu dekat malaysia dh tak macam dulu..hadeh

Vor Monat
mrs nurul
mrs nurul

Bagi aku suara bibi ni sedap jugak.. Kalau korang tgok vlog kawan2 dy, dy ade nyanyi sedapp kot.. Kalau macam tuh kire pakai autotune ke??

Vor Monat
Clarerinaa
Clarerinaa

😍🥺

Vor Monat
Engku Nur Maisarah
Engku Nur Maisarah

Ok je tapi pakaian die kena ubah lahh satu je pakaian die i suka lain x

Vor Monat
Niyaz hafiy Radwa
Niyaz hafiy Radwa

Bestnyaaaa

Vor Monat
BTS Army
BTS Army

Sis please pki tudung tu tutup dada...biarlah org nk ckp akk bajet ustazah ke bajet alim ke mcm makcik2 ke akk tetap dpt pahala...

Vor Monat
Syabil Hazeem
Syabil Hazeem

Clip tak best

Vor Monat
IZDIYAD HAKIM
IZDIYAD HAKIM

Lagu babi bodoh anjing kambing

Vor Monat
izzat syahmie
izzat syahmie

Jumpa acap di sokmed yg tahu saja tahu sapa yg ikut acap..

Vor Monat
bunga rindu
bunga rindu

Tak jemu la dengar... Im fans of you bibi qairina 😍😍❤️

Vor Monat
syantik Hamizan
syantik Hamizan

Sape suka like

Vor Monat
muhdaliefff ._
muhdaliefff ._

jing rempit

Vor Monat
Ain balqis
Ain balqis

Uit gi tgk google type rempit die kuaq pa dia kuaq bibi ka mmat rmpit ehe.

Vor Monat
Pandax Gaming
Pandax Gaming

Lagu intro best lagi wkwkkww

Vor Monat
Sosorry 100
Sosorry 100

Ni ke Zizi Kirana

Vor Monat
noraiza ahmad
noraiza ahmad

Wow!!!!!!! Tak sangka Bibi ada lagu! Dah lah suara sedap pulaktu! Bibi memang layak jadi penyanyi , lepas dengar sekali terus jadi lagu favourite! Saya support Bibi, dahlah comel! Siapa yang suka Bibi like comment ni~

Vor Monat
Ilyas Abdul Rahim
Ilyas Abdul Rahim

Apa maksud sokmed Siapa setuju sila like

Vor Monat
Ilyas Abdul Rahim
Ilyas Abdul Rahim

@Alfiee Mohamad terima kasih

Vor Monat
Alfiee Mohamad
Alfiee Mohamad

Social media

Vor Monat
Nurul Shafidayu
Nurul Shafidayu

Hurm...patt pun...org tanya umur dia xlayan..baru 15 tahun...

Vor Monat
Mohamad Nabil danial Danial
Mohamad Nabil danial Danial

Kepada bocah ii di luar sana nk kecam org kne tngk diri tu boleh nyanyi ke tidak...jgn nk jga tepi kain org noh...biaq rupa ada jgn adal takda wahai manusia...hangpa yg boleh nyanyi pon x semestinya boleh jdi penyanyi wahai manusia x tidak mempunya akal BODOH....OTAK ADA X MAU GUNA HANG INGT HANG YG BOLEH NYANYI TU BOLEH BUAT SINGLE KE PUKIMAK

Vor Monat
Anies Izzatie
Anies Izzatie

mv ni best tapi makeup bibi mcm melebih sngt 😂 selalunya kalau kat ig , makeup dia natural je . so bila nampak dia makeup tebal gini rasa mcm weird sikit 😂 btw , good job and congrats for 1 million views 😍❤

Vor Monat
Sofea Safwan
Sofea Safwan

Wow best lagu ni dh 8x aku repeat😍😘

Vor Monat
zaza pou
zaza pou

Kenapa semua x suka dia...sian la dia hai BiBi😊😊😊😊

Vor Monat
Zack Hanafi
Zack Hanafi

we bes lah lagu ni

Vor Monat
NISA'S vlog
NISA'S vlog

Biar jela dia punya fesyen dlm ni pelik pun....at least dia mencuba...jgn pandang yg negatif je dkt dia...cuba pandang yg positif jgk...mcm suara dia...sedap ape...

Vor Monat
Zan Maria
Zan Maria

Ape maksud sokmed

Vor Monat
Amira Aira
Amira Aira

Arghhhhh‼️‼️‼️‼️‼️kak bibi my idola sedap nye suara stalk ig saya saya ada buat video kak bibi ngan abangasyraf nama ig saya@aira.ofc_real

Vor Monat
Firdaus Radzi
Firdaus Radzi

editing level epic ni haha

Vor Monat
muhammad aiman
muhammad aiman

Dj Fuzz punya mixing power!!!

Vor Monat
Erina Najwa
Erina Najwa

Lain muka bibi

Vor Monat
Kim Suzi
Kim Suzi

we jgn kcam ah baru 15 tu . mental dia tak kuat lagi . haa tu jelah .

Vor Monat
sasya gaming
sasya gaming

commeelnya!!!! bibiiii!!!

Vor Monat
Qaisara Q.A.D
Qaisara Q.A.D

Sokmed tu maksud nya apa?

Vor 2 Monate
Julia Jojo
Julia Jojo

Wow! Banyak nyee iPhone... ×nak bg sikit ker? 😅

Vor 2 Monate
Daus Us Us Us
Daus Us Us Us

Wahhh padu#

Vor 2 Monate
Ahmad Shukri Arshad
Ahmad Shukri Arshad

Apa maksud sokmed Please jawab

Vor 2 Monate
Diana Amalia
Diana Amalia

Sedap nya suara

Vor 2 Monate
Pokok Kelapa
Pokok Kelapa

Rap tak powerful langsung.. serabut..please don't rap..cringe

Vor 2 Monate
Sayang Yatie143
Sayang Yatie143

Bestnya lgu nii

Vor 2 Monate
Ikaa_Ayoii
Ikaa_Ayoii

buat lirik dekkkk... 👍👍👍👍

Vor 2 Monate
Ikaa_Ayoii
Ikaa_Ayoii

steadyyy dekkk... 👍

Vor 2 Monate
Ainaa Nana
Ainaa Nana

geram pulak dengan kamera dia

Vor 2 Monate
Lyna Ahmad
Lyna Ahmad

Sokmed tu ape??

Vor 2 Monate

Nächstes Video

ZIZI KIRANA - EH (Official Music Video)

03:56

ZIZI KIRANA - EH (Official Music Video)

Zizi Kirana

Aufrufe 13 000 000

Zaki Yamani - Percayaku [Official Music Video]

03:48

Sokmed

04:03

Sokmed

Various Artists - Topic

Aufrufe 13 000

Insomniacks - Pulang (Official Music Video)

05:11

Insomniacks - Pulang (Official Music Video)

InsomniacksVEVO

Aufrufe 17 000 000

Kompilasi Video Asyraf Rozami dan Bibi Qairina

03:34

Bunga (Bunga - Official Music Video)

04:10

Bunga (Bunga - Official Music Video)

Warner Music Malaysia

Aufrufe 2 500 000

NABILA RAZALI feat. MK K-Clique - PELUANG KEDUA [OFFICIAL MUSIC VIDEO]

05:17