BÉKESI CONTINUES ANALYSIS OF THE ECONOMIC CRISIS // Friderikusz Podcast Episode 53.

 • Am Vor year

  Friderikusz PodcastFriderikusz Podcast
  subscribers: 421 Tsd.

  László Békesi, professor of economics, was invited to Sándor Friderikusz's TV programme in March 2014 because he, the former finance minister had written a major article for Élet és Irodalom entitled The Economic Policy of the Mafia State. In this article, he put all the economic and socio-political phenomena that we could observe month by month between 2010 and 2014 in the practices of the Orbán government, the essence of which was apparently very successfully covered by ideological slogans about the nation, independence, economic development, regime warfare, international conspiracy, into a single logic.
  We published this eight-year-old conversation about two weeks ago because László Békesi, in 2014, had the foresight to predict all the economic and financial phenomena that we are now suffering.
  The 2014 interview can be viewed at this link: • "FRIDERIKUSZ": MÁR 8 É...
  Dozens of our viewers and listeners have now asked us to invite the renowned economist back to analyse the current rather bleak financial-economic situation, similar to György Surányi, with whom our podcast from three weeks ago has already reached one and a half million views on DE-film!
  Our interview with György Surányi, posted on 7 July, can be found at this link: • BRUTÁLIS VÁLSÁG KÖZELE...
  In this fresh podcast with László Békesi, we get an outspoken, dry analysis of all the details of the brutal economic crisis - including the latest developments.
  How can you support our work?
  Be our patron and, depending on the level of your support, you will benefit more and more:
  / friderikuszpodcast
  You can also help us with a one-off or regular bank transfer. Here are the key details:
  Name: TV Pictures
  Account number: OTP Bank 11707062-21446081
  Comment: Podcast support
  IBAN - International Bank Account Number:
  HU68 1170 7062 2144 6081 0000 0000
  BIC/SWIFT code: OTPVHUHB
  Thank you for your support!
  Follow us here:
  Facebook: / friderikuszpodcast
  Instagram: / friderikuszpodcast
  Anchor: anchor.fm/friderikuszpodcast
  Spotify: spoti.fi/3blRo2g
  Google Podcasts: bit.ly/3fc7A7t
  Apple Podcasts: apple.co/3hm2vfi
  #FriderikuszPodcast

@erzsebetbathori4881 +11
@erzsebetbathori4881

Te jó ég, Békesi még mindig milyen friss szellemileg! Nagyon jó volt a beszélgetés! 🥰🥰🥰

Vor 10 Monate
@pappleslie4929
@pappleslie4929

Számomra Békesi a gazdaságban való tisztánlátás egyik etalonja! Gondolom nem vagyok a véleményemmel egyedül.

Vor 12 Tage
@ocsi7039 +1
@ocsi7039

Békesi úrból nagyon jó kormányfő lenne!Zseniális ez a tisztánlátás!Jó egészséget kívánok!!!

Vor year
@ildikoberezvai7533 +26
@ildikoberezvai7533

Nagyon jó beszélgetés. Az előző megdöbbentett, mennyire igaza lett; 8 éve felvett beszélgetés. Zseniális ember. Hogy megint igaza lesz, attól inkább félek.

Vor year
@gabihorvath2028 +4
@gabihorvath2028

Nagyon szépen köszönom ezt az interjút. Jó volt, mint mindig, és nagyon sok hasznos informáciot adott! Jó egészséget Békesi úrnak és további jó riportokat Friderikusz úr.

Vor year
@erikauzsakneluttenberger3981 +326
@erikauzsakneluttenberger3981

Rendkívüli, remek, köszönöm. Egy volt pénzügyminiszter, közgazdasági szaktekintély Brechtet idéz, hogy érthető hasonlattal tegye nyilvánvalóvá a mondanivalóját..... megkönnyeztem. Ilyen az, amikor a szellem ragyogása felülír mindent! Köszönet érte a műsor készítőjének, és a vendégének!

Vor year
@pampitoaurelio
@pampitoaurelio

Melyik Brecht idézet hangzott el a videóban? Köszönöm!

Vor year
@evagogolya1927 +23
@evagogolya1927

@@pampitoaurelio "Előbb a has jön, aztán a morál."

Vor year
@erzsebetjonas1191
@erzsebetjonas1191

tegnap a tűzijáték előtt a Margit hídról a Dunába ugrott egy fiatalember, azért még a tűzijáték megtartva. Ha esetleg cividos leszel akkor szándékos volt.

Vor year
@ScipioHun +61
@ScipioHun

Fantasztikus, brilliáns műsor volt! Nagyon szépen köszönöm Békesi Lászlónak!

Vor year
@saroltanikl1457 +1563
@saroltanikl1457

Ön es a csapata többet tesz az emberek tisztánlátásáért, a hiteles tájékoztatásért, mint bárki ebben az országban! Elmondhatatlanul nagy szükség van most ezekre a kivételes beszélgetésekre, az Önök munkájára!

Vor year
@laszloneborbas243 +32
@laszloneborbas243

Egyetlen tv csatornakènt működhetne Friderikusz úr ilyen informatív jellegű műsorokkal. Mondjuk akkor, biztos nem is itt tartana orszàgunk, amit àt kell most majd élnünk. Köszönöm mindkettőjüknek a beszélgetést!!

Vor year
@icelander2922 +27
@icelander2922

@@martavaczi682 Természetesen én sem érzem a felsorolt műsorokat egyenszilárdságúnak, de nem minőségi eltérésük miatt, hanem az alkalmazott formátumuk miatt adódik inkább a különbség. Az önkényes szerintem olyan fehér foltokat tapaszt be a kultúrális térben, amelyre nagyon nagy szükség van, ráadsául napi rendszerességgel jelentkező műsorról van szó! De említhettem volna Kadarkai műsorait is. Egyetértve Önökkel, csak azt akartam jelezni, hogy szerencsére a teljes elbutításunkra tett erőfeszítéseik ellenére, vannak még értékes és értékelhető műsorok a szabad, internet terében.

Vor year
@saroltanikl1457 +5
@saroltanikl1457

Kedves Icelander! Teljesen jogos az észrevétel! Én fogalmaztam rosszul, elnézést!

Vor year
@benibe4037 +34
@benibe4037

Legnagyobb tiszteletem a podcastért, 30 évesen mostanában találkoztam Friderikusz úr tevékenységével, de ezek a Podcastok számomra igen érdekfeszítőek, és tanulságosak. Szeretem az őszinte vélemény nyílvánítást a témától függetlenül, legyen szó egy politikailag mély vagy egy egyszerű parasztember életéről és tevékenységéről szóló témáról. Nem erőlteti senkire a nézőpontját, de nyíltan őszintén beszél a sajátjáról. Ilyen emberekre van szüksége a világnak. Csak így tovább!

Vor year
@szenka43 +21
@szenka43

Rendkívül érdekes és informatív beszélgetés volt! Hálás köszönet érte! 🌱✨

Vor year
@lurian8 +76
@lurian8

Az óriási pénzek kiszórása csak egy dolog. Érdemes megnézni, hogy a rezsim minden olyan területre rátette a kezét, amivel már alapszinten is befolyásolhatja a polgárok mindennapjait: víz, energiahordozók, élelmiszer, építőipar, szemétszállítás, üzemanyagellátás, plusz a dohány és szerencsejátékipar is. (Most a kultúrát, és az oktatást, valamint az egészségügyet ne is vegyük számításba.) Nincs olyan vetülete az életnek, ahol ne tőlük függenénk vagy így, vagy úgy. Véleményem szerint a pénzosztás is csak a teljes kontroll biztosításának az egyik eszköze. A "sosem elég"-en - szerintem - már rég túlléptünk/ -tek. A fidesz jelen pillanatban kb. olyan, mint a szájherpesz: annyira mélyek a gyökerei, hogy kiirthatatlan, de más szempontból is: ha egyszer valahogy mégis eltűnik, nem igazán fog hiányozni.

Vor year
@gyuladavid2963 +114
@gyuladavid2963

Még előtte vagyok, de mint egy operai előadásra, készülök! Most, csak a maximális figyelmemet tudom adni! Fridi, gratulálok, ünneppé tette a csütörtök estémet!

Vor year
@pemike25 +16
@pemike25

Elképesztő mennyi értékes, tartalmas ismeretterjesztő és hiánypótló beszélgetést hallhatok hétről hétre. Csak remélni tudom, hogy minél többen követik, hallgatják, s hogy fontos párbeszédek indulnak el általa. Hálás vagyok!

Vor year
@FriderikuszPodcast +1
@FriderikuszPodcast

Köszönjük anyagi támogatását! A Friderikusz Podcast stábja

Vor year
@Zsu3331 +15
@Zsu3331

Tisztelt Friderikusz úr! Nagyon szeretem hallgatni a hiteles információkat! Köszönjük szépen!

Vor year
@bettinabalazs8 +131
@bettinabalazs8

Köszönöm az interjút, mindig érdekes visszahallani a gondolataimat egy olyan embertől aki ért is hozzá. Sajnálom hogy én akárhány embernek próbáltam felnyitni a szemét senkinek se sikerült, és mindenki csak büdös libsiként tart számon a gondolataim miatt. A Fidesz tönkretette ezt az országot, arra az időre már biztos ameddig én élni fogok. ( Egy 24 éves gondolatai)

Vor year
@zsoltnagy4700 +15
@zsoltnagy4700

nehéz úgy felnyitni valaki szemét,hogy azt látja fejlődik az ország épül, szépül..mert ez történt, csak nem mindegy kinek az érdeme (eus forrás). Az embereknek majd akkor nyílik fel a szeme amikor a "hanyatló nyugaton" már megoldották a problémákat, jönnek ki a gödörből itthon pedig még továbbra is szenvedés és kuporgatás vár az emberekre...csak sajnos ezzel a propaganda rendszerrel még azt is ki fogják magyarázni, az ország harcos része pedig a kormánypárt táborát erősíti, így a helyzet konkrétan sak-matt egy jó időre..

Vor year
@sztallone415 +4
@sztallone415

@@zsoltnagy4700 a 100.000-es gázszámlában még talán lehet bízni mint szemfelnyitó

Vor year
@milanszente6227 +1
@milanszente6227

Hasonlóan próbáltam sok ember szemét felnyitni, rávilágítani az igazságra, de én is "büdös lipsi" lettem. 24 éves vagyok, már nem Magyarországon élek. Nem is tervezek visszamenni. Remélem egy nap a Békesi Lászlóhoz hasonló értelmiségek fogják ésszel és szívvel irányítani az országot! Lenyűgöző volt ez az interjú, mindenkinek hallania kellene!

Vor year
@bauwollkft30 +14
@bauwollkft30

Friderikusz zseniális riporter és az öreg is nagyon penge,nagyon jó és informatív beszélgetés volt.Köszönöm!!

Vor year
@zoltanhorvath3545 +95
@zoltanhorvath3545

Óriási! Főleg a vége fele. Az a stand-up hihetetlen! Persze nem most mentjük meg Európát, majd 2024-ben! Sírok és röhögök egyszerre!

Vor year
@taplerzs +32
@taplerzs

Ezt a beszélgetést, mindenkinek meg kellene hallgatni!

Vor year
@tundefischer9712 +1
@tundefischer9712

Egyetértek. Sajnos, a királyi tévé nem fogja leadni😂

Vor year
@pradaparis2011 +37
@pradaparis2011

Fantasztikus beszélgetés volt, remek! Minden tiszteletem Békesi Lászlónak! Le a kalappal a tudása előtt!

Vor year
@kisskinga6274 +64
@kisskinga6274

Az EU parlament ha nyáron szakít időt , hogy meghallgassa ezt a műsort, Akkor rálátása lesz milyen a magyar miniszteri morál.

Vor year
@patrikmeszaros6315 +304
@patrikmeszaros6315

Tisztelt Friderikusz Úr! Köszönet ezekért a beszélgetésekért, elképesztően nagy szükség van rájuk a mostani időkben. Reméljük, minél több emberhez eljut!

Vor year
@saroltatatai779 +14
@saroltatatai779

Vagy legalább mi, akik meghallgatjuk, adott esetben tudunk az itt elhangzottakra alapozva érvelni.

Vor year
@carzoneshop +7
@carzoneshop

Tökéletes magyarázat a jelenlegi helyzet kapcsán, nagyon jó volt végig hallgatni a műsort. Csak bízom abban, hogy a sok narancs bérenc is látja ezen riportokat és elkezdenek végre ép ésszel gondolkodni. Ellenkező esetben erre az országra gazdasági és szociális nyomor vár.

Vor year
@viktorcsatija +39
@viktorcsatija

Gyerekkoromban a Friderikusz Show volt a családi kikapcsolódás és imádom hogy 37 évesen, már felnőttként felnőttes Friderikuszt nézhetek. Ezer köszönet érte Sándor! :)

Vor year
@LaszloVitkovits +80
@LaszloVitkovits

Nagyon jó korrajzot kaptunk közérthetően elmagyarázva, magas intellektuális szinvonalon. Kedves FIDESZ-es tábor! Ébresztő! Nyíljon ki a szemetek! A változás rajtatok (is) múlik, mivel ti vagytok a többség.

Vor year
@zsoltnagy7718
@zsoltnagy7718

És szerinted kire kéne szavazni a Fidesz helyett ?? A Bolondokra ??

Vor year
@LaszloVitkovits
@LaszloVitkovits

@@zsoltnagy7718 Nem a Bolondokra, hanem a Mi Hazánkra.

Vor year
@csillavaradi3304 +11
@csillavaradi3304

Kedves Sándor! Fantasztikus interjúk! Esetleg arrról is lesz podcast, hogy mit tehetünk mi, hasonlóan gondolkodók, hogy megőrizhessük emberi tartásunkat, és ugyanakkor ne kelljen elhagynunk Magyarországot, családunkat?

Vor year
@erikamarkovits8988 +2
@erikamarkovits8988

Ez engem is érdekelne.

Vor year
@jaraimercedesz96
@jaraimercedesz96

Engem is

Vor 11 Monate
@benceeberhardt9173 +297
@benceeberhardt9173

Azt hiszem sok polgártársam nevében köszönöm meg Sándor ezt a beszélgetést. Maga az egyik olyan, lassan kuriózumnak számító közszereplő, aki tud a tartalmaival figyelmet lekötni és a hallgató/néző tudását gyarapítani, vagy akár elgondolkodtatni. Nincsenek illúzióim az interjú során már említett átlagos magyar 'mentális teljesítményekkel" kapcsolatban (mindenféle pejoratív felhangot vagy minősítést mellőzve), így mi, akik követjük Önt jó eséllyel alapvetően elhatárolódunk a kormány általt képviselt ideológiáktól/tevékenységektől. Mindenesetre remélem, ezek a beszélgetések is hozzásegítik a társadalmunkat ahhoz, hogy egy picit elkezdjen repedezni a vakolat.

Vor year
@ampervadasz82 +35
@ampervadasz82

Tisztában vagyok vele, hogy ezt most rettenetesen megszívtuk, de mégis, valahol mélyen, legbelül kicsit örülök is, mert felcsillanni látszik egy halvány reménysugár, hogy hátha ettől most felszáll kicsit az a rózsaszín köd azoknál az embereknél is, akik ezeket már megint 2/3-hoz juttatták. Sose hittem volna hogy ez megtörténhet, de már én kezdem szégyellni a magyarságomat amiatt, amit a kormányunk művel.

Vor year
@dianatoth6854 +3
@dianatoth6854

Sajnos ő az egyetlen szinte akit nem tudtak teljesen eltuntetni. Ide tartozik még Vágó István Úr is. Milyen jó lenne egy közös project. Ő is rettentő intelligens.

Vor year
@erzsebethorvath173 +4
@erzsebethorvath173

@@ampervadasz82 Azoknál, akiket függőségben tartanak, nem tud felszállni a köd, ha senki nem mondja el nekik, hogy másképp is lehetne élni.

Vor year
@ampervadasz82 +5
@ampervadasz82

​@@krisztinamezga4475 Én ezt azért nem gondolom. A legnagyobb baj szerintem egyszerűen az, hogy még mindig nagyon sokan vannak akiknek az elsődleges információforrása azok a hagyományos médiumok, amik nagyrészt ma már egy alternatív valóságot tükröznek (az okait azt hiszem nem kell ecsetelni). De ettől még nem gondolom, hogy ezek az emberek hülyék, csak bizalmat szavaztak azoknak, akikenk az lenne a dolga, hogy korrekten, pártatlanul tájékoztassák őket.

Vor year
@gdiana82 +2
@gdiana82

Kedves Sándor! Köszönöm hogy van és ilyen “műsort” hoz nekünk🤗❤

Vor year
@valeriatothnekiss3760 +11
@valeriatothnekiss3760

De jó hogy vannak ilyen csodálatosan okos szakemberek mint a Békési. ❤ És milyen kár, és pazarlás, hogy ez az ütődött kormányunk nem használja a tudását. Több esze és tudása van mint az egész kormánynak együttvéve. 😰

Vor year
@katiczeh8147 +2
@katiczeh8147

Ez megint egy kiváló beszélgetés volt! Köszönöm! Békesi Lászlónak pedig gratulálok a gyógyuláshoz, és nem kevésbé ahhoz, hogy ennyi idősen ennyire kristály tiszta, szellemileg és fizikailag friss. Bízom abban, hogy bár a 2014-es interjú szerint vátesz volt, most talán nem válik valóra az a távlati kép, amit felfestett. A következő 8 évben még szívesen hallgatnám őt, elemzéseit akár évente is. Utána pedig majd még megbeszéljük! :)

Vor year
@Zsombi838. +7
@Zsombi838.

Köszönjük ezt a műsort.♥️Zseniális ès nagyon tanulsàgos.

Vor year
@ibolyanagy9031 +811
@ibolyanagy9031

"Ez a rezsim az ország jövőjét felélte" Hálás köszönet ezért a briliáns beszélgetésért!

Vor year
@Superib974 +46
@Superib974

Én még nem tartok ott ahol ezt mondjA, de pont emiatt haragszom rájuk. Elvette az emberek jövőjét, különösen a felzárkóztatásra váró, leszakadó területeken élőkét! Erre már nem kapunk újra forrásokat!

Vor year
@ibolyanagy9031
@ibolyanagy9031

@@albertkonya3886 tudtam, hogy jönnek a putyinista propaganda szekértolói, de láttam a múlt heti adast is, ezért nem kezdek vitázni magával. Ajánlom, nézze meg maga is!

Vor year
@ibolyanagy9031 +2
@ibolyanagy9031

Sonnevend Júliával beszélgetett Friderikusz Sándor, érdemes megnézni.

Vor year
@albertkonya3886 +3
@albertkonya3886

@@ibolyanagy9031 Idézet Sonnevend Júlia médiakutatótól az Ön számára: ,,Varázslatra vágyunk, nem a tényekre." Ön ilyen kedves Nagy Ibolya. Én maradok a tényeknél.

Vor year
@pebito +197
@pebito

A mindig megújulni képes Friderikusz. Gyerekként imádtam, amikor a világsztárokat hozta el nekünk, felnőttként pedig tisztelem mert ilyen, ehhez hasonló hiánypótló riportokat készít.

Vor year
@sdkfeldfwerer6751 +1
@sdkfeldfwerer6751

Vagy amikor kerekesszékben gurult be a színpadra és a mozgáskorlátozottakon élcelődött...szerintem ott volt talán leginkább önazonos! ❤️

Vor year
@hedvigambrus4151 +54
@hedvigambrus4151

Hálás vagyok Önöknek a munkájukba fektetett energiáért és azt,hogy ilyen beszélgetések hallgatói lehetünk.Köszönöm,minden tiszteletem az Önöké!

Vor year
@Groose82 +362
@Groose82

Még úgy is sokkoló volt hallgatni, hogy tudtam előre, hogy mit fog mondani.

Vor year
@laszloneborbas243 +2
@laszloneborbas243

Èn is îgy voltam vele

Vor year
@laszlomikecs802
@laszlomikecs802

+1

Vor year
@petkomolnar2107 +5
@petkomolnar2107

Reggelt!...amikor az előző podcast-et hallgattam, nem tudtam...NEM TUDTAM!!!!! Hogy az egy 2014-es beszélgetés... És amikor ez jött be, mondom "ezt már hallottam"...de nem volt időm elpörgetni, így rájöttem, hogy ez egy mostani beszélgetés. Mint gyermektartást fizető, hitellel rendelkező gyári munkás. Csodálattal és sajnálattal hallgattam eme művet. Köszönöm a figyelmeztetéseket, az információkat és a műsort...Ha telne rá, akkor nyomnám a köszönöm gombot. Addig csak like meg feliratkozás és a megosztás áll a rendelkezésemre. Köszönöm!

Vor year
@gabriellaszigeti1359 +20
@gabriellaszigeti1359

Nagy tisztelet! Nagyon nagyon szükség van Önre!!! Köszönjük!!!!

Vor year
@zsokadancsi4692 +50
@zsokadancsi4692

Koszonom az interjut! Nagyra ertekelem Ont is es a Professzor urat is . Ha tehetem mindig meghallgatom. Megmondom oszonten, hogy a konnyeim potyognak a rank varo jovo miatt! A gyerekeinket , az utodainkat sajnalom nagyon hogy igy ellehetetlenitik oket. En mar 65 + os vagyok , majd megoldom valahogy, de a fiatalsag ezzel az ellehetetlenitett iskolaztatassal, a pedagogusok ellehetetlenitese stb. Es mos !!!??? NEM KELL NYELVVIZSGA AZ EGYETEMI VEGZETSEGHEZ!!!!????? ROGHOZ KOTES ELOREBOCSAJTASA? VAGY MI EZ? Visszaterve az Onok beszelgetesehez , sajnalatos , hogy a sok jonevu kozgaszdssxunkat felreteve hagytuk hogy idaig fajuljon ez az egesz! En vallalva baloldali orientiaju ember vagyok , egyszeru ember , kovetve a masik oldal tenykedeset is, soha nem hittem el ezeket a z emberi esszel felfoghatatlan boduletes hazugsagokat! Nagyon sajnalom es szegyellem hogy annyi honfitarsunk tapsolva ujjong egy neptipro hazudozo / vezeto/ mellett. Remelem hogy kinyilnak a csipak es a " hideg fotelekbol felallnak , az emberek egy kicsit melegedni. Ettol az interjutol erthetobben nem lehet elmondani hogy mi var rank es hogy miert jutottunk idaig! Koszonom Onoknek👍🤝🤝🤝😭

Vor year
@lelkibeke +21
@lelkibeke

Köszönjük szépen ezt az előadást is!🙏🏻 Már már a hazaköltözésen gondolkodtunk a családdal, de már világosan látszik, hogy nincs jövőnk itthon sajnos.😕

Vor year
@videjo5161 +7
@videjo5161

Nagyon jó interjú volt! Jó volt hallgatni egy tapasztalt, megbízható szakember elemzését, gondolatait! Köszönjük!!

Vor year
@istvanlevai8365 +1
@istvanlevai8365

Jó egészséget Professzor Úr! Köszönjük az interjút!

Vor year
@laszlokiss5500 +4
@laszlokiss5500

A holdról is látszik hogy a 133bátor ember között keresve se lehetne találni! Valós tudásra alapozó,szakmailag el hivatott és fel készült igazi szakember mint amilyen Békési Úr! Jó egészséget kivánok neki!

Vor year
@Gigi-xs1ul +99
@Gigi-xs1ul

Egészen döbbenetes, végtelenül szomorú, de jobb ha tisztában vagyunk a dolgokkal! EMBEREK!!!! Meddig hagyjuk még azt amit velünk csinálnak??? Hálás köszönet a műsorért minden résztvevőjének!!!

Vor year
@Gerysson +12
@Gerysson

Az a baj az ország abszolút tört része van ezzel tisztában :-(

Vor year
@retret8592
@retret8592

🙌💯🙏

Vor year
@VictorFiddler +217
@VictorFiddler

És most képzeljük el egy pillanatra, mennyire máshol tartana ma Magyarország, ha az elmúlt 20-25 évben Járai, Oszkó, Draskovics, Matolcsy, és Varga helyett Békesi László, és a hozzá hasonló kvalitású szakemberek vezették volna a Jegybankot, és határozták volna meg a fiskális politika irányát…

Vor year
@SanyiTatrai +33
@SanyiTatrai

Elszalasztott 32 év, elmulasztott lehetőségek, elvesztegetett évek. És jövő. A villanyt valaki kapcsolja le majd...rezsicsökkentésileg.

Vor year
@gabornemeth2904 +1
@gabornemeth2904

A jegybank a monetáris politikát irányítja,a fiskális a pénzügyhöz tartozik.

Vor year
@VictorFiddler +5
@VictorFiddler

@@gabornemeth2904 Igen, ezért használtam az ‘és’ szót.

Vor year
@gaborgulyas2015 +27
@gaborgulyas2015

Eszméletlen volt! Nagyon tanulságos ! Köszönjük szépen !

Vor year
@andrealegendi9000 +40
@andrealegendi9000

Az ilyen kaliberű, hozzáértő közgazdász szakembereknek lenne helye ma az ország vezetésében ! -Jó egészséget kívánok neki ! :) (Orbán ennek a töredékét sem lenne képes papír nélkül, saját kútfőből érthetően előadni..-Elképesztő!)

Vor year
@gaspartamas138 +2
@gaspartamas138

Ez az "ilyen kaliberű ember" valaha kormány tag is volt! Nem volt nagy öröm az amit műveltek. Nekik semmi sem volt drága, amit csak tudtak eladtak nyugatnak. Persze most a partvonalról lehet okoskodni, ez még 80 évesen is megy Békesi elvtársnak ugyan úgy mint Lendvai elvtársnőnek! Ami pedig FS műsorát illeti; mindig is szerette keverni azt a "büdöskét". A "gyerekszáj" műsorát viszont kedveltem.

Vor year
@128laci7
@128laci7

@@gaspartamas138 talán hallgasd meg a videó elején, hogy kikkel és meddig bírta azt a kormányzást 😉 én is kommunista voltam, kisdobos és úttörő is voltam😉 akkor most falhoz állítasz? 33 éve elmúlt az már egy emberöltő. Hagyjuk már ezt a kommunistázást...

Vor 11 Monate
@bodokiandrea5377 +1
@bodokiandrea5377

Köszönjük szépen a munkásságát Friderikusz Úr ❣️

Vor year
@zoltanhorvath5527 +25
@zoltanhorvath5527

Én továbbra is úgy látom, hogy ennek az országnak a problémáit beszéddel már nem lehet megoldani. Márpedig a magyarra különösen jellemző, hogy csak hőbörög és nem történik semmi. Aki csak a jelen rendszerre mutogat, az mutasson magára is egész nyugodtan. Mert hagyta, mindenki hagyta, hogy eddig jussunk. Együtt értük el ezt a csodát, szóval ideje megoldani is.

Vor year
@petermoczar +1
@petermoczar

a videóban elmondottak után is ezt mondod? nem kötekedni akarok , de nyilvánvaló tényeket vázolt fel a professzort az agymosásról - és bizony ez az egésznek az alapja, hogy még mindig kormányon van a Fidesz. Persze lehetne próbálkozni, csak a magyar emberek inkább örülnek ha túlélik a holnapot. (Igen a szegény magyaremberek, mert az ország nagy része az bármit is mondunk)

Vor year
@zoltanhorvath5527
@zoltanhorvath5527

@@petermoczar Egy üzlethez két fél kell. Ez mindig is így volt, és mindig is így lesz. Én csak ennyit szerettem volna mondani.

Vor year
@petermoczar
@petermoczar

@@zoltanhorvath5527 Attól még a manipuláció az manipuláció. Régen is voltak hasonló "üzletek" úgy hívták őket pl trianon meg hasonlók. Valamikor ezek az "üzletek" még ha két oldalúak is, az egyik fél bele van kényszerítve.

Vor year
@zoltanhorvath5527 +7
@zoltanhorvath5527

@@petermoczar Igen, a kényszer az kényszer. Ezzel nem érdemes vitatkozni. Viszont, amiről itt szó van, azok nem olyan dolgok amiket ne lehetett volna elkerülni. Túlfogyasztás, hitelfelvételek, elsikkasztott milliárdok, esztelen pénzszórás, új ájfon minden évben. Megszállottan növekedni, de hova is, is miért? Erről is van szó a videóban. A válasz pedig egyszerű: ilyen az emberi természet. Na ez a baj. Akkor fizesd meg az árát is, tanulj belőle, tanuljon belőle egy egész nemzet ha kell. Szerintem senki a világon nem tartott fegyvert a fejéhez a másiknak - sem politikusnak, sem közembernek. Lehet mutogatni, hogy a kormány a hibás, de én továbbra is azt mondom, hogy ez így ebben a formában csak félig igaz. Az is ugyanúgy hibás, aki csak jajgat, pedig van két keze és lába meg egy kis gógyi a fejében - de nem tesz semmit, hanem ovitól várja a megoldást. Vagy bárki mástól, aki olyat ígér neki, amit hallani akar. Ha te nem teszed bele a részed az életed előrébb gördítésébe, akkor azt a kis irányítást is feladtad - szembeköpted magad. És a többi mind valóban manipulálható: és ez az átverés képes a világot forgatni. Na, hát innen szép nyerni, szokták mondani.

Vor year
@petermoczar +1
@petermoczar

@@zoltanhorvath5527 Ezzel nem értek egyet, mert magyar ország nagy része nem engedhet meg magának esztelen pénzszórást, se nem hitelfelvételeket. Legalábbis én így gondolom. Persze van ráció abban amit mondasz, csak kevesebben tudnak ezzel azonosulni, mint azt hiszed.

Vor year
@eszterkovacs6381 +31
@eszterkovacs6381

"és feltételezem, hogy az emberek azért olvasnak" - de naív volt Sándor :) Hát ha olvasnának, értelmeznének, gondolkodnának úgy általában az emberek, vagy legalább a többségük, akkor ezeknek itt nem lenne kétharmada. Köszönet az interjúért, ismét egy értékes beszélgetést hallhattunk. Habár ijesztő hallani jópár részét. Eddig is nagyjából ezt gondoltam, de így, kimondva, megerősítve egy etéren igen képzett és tájékozott ember részéről, méginkább ijesztő. Elkeserítő, hogy nincs jövőkép... és a többség nem lát öt centivel túl a saját orrán még most sem.

Vor year
@adrienneabraham4645 +4
@adrienneabraham4645

Remek beszélgetés volt, amit a legképzetlenebb emberek is követhettek, megérthettek, ha akartak...

Vor year
@Mikeys.Harley.Garage +218
@Mikeys.Harley.Garage

Ezt az interjút kötelező lenne minden magyarnak egyszer menézni. Köszönöm.

Vor year
@FieryHammer +13
@FieryHammer

Az a baj, hogy akinek a legjobban meg kéne néznie, az nem fogná fel.

Vor year
@drcsaba1 +2
@drcsaba1

Sokan fel se fognák.

Vor year
@TheAdamField +15
@TheAdamField

Kedves Sándor! Köszönet a beszélgetésért! Hiánypotló alkotás! “Ez a rezsim az ország jövőjét felélte” , 20 év múlva majd könnyes szemmel nézik majd gyermekeink.

Vor year
@katalinborsanyiandrea +23
@katalinborsanyiandrea

Köszönet azért, hogy hallgathatunk ilyen embert, aki segít bennünket ebben a hazug totál hülyének néző politikusok által vezetett világban kissé tisztán látni. Jó egészséget kívánok.

Vor year
@Etusish +117
@Etusish

Nagyon nem szeretném 8 év múlva újra nézni ezt a videót, abból a az apropóból, hogy ismét mindenben igaza volt Békesi Lászlónak. Valamint azt konstatálni, hogy semmi sem változott, sőt az általa felvázolt jövő belejesült...... Sok erőt és egészséget Békesi Lászlónak, köszönöm ezt az interjút. Optimistán szemlélni a jövőt jelen rezsim mellett szinte lehetetlen. Nagyon vártam ezt a podcastot, de nem számítottam ennyire negatív jövőképre. Megerősített abban, hogy ez a nemzet, a magyarok, nem képes változni, egyelőre..... köszönöm az interjút!

Vor year
@ildikojakusnekispeter1320 +2
@ildikojakusnekispeter1320

😰

Vor year
@barsonyka7855 +1
@barsonyka7855

Nincs idom vegighallgatni,mit josol nagy vonalakban?

Vor year
@attak18
@attak18

egyelőre...

Vor year
@boglarkapataki5337 +9
@boglarkapataki5337

@@barsonyka7855 szánjon rá időt mindenképp!

Vor year
@Ssara7 +9
@Ssara7

@@barsonyka7855 Vért, verejtéket és könnyeket.

Vor year
@gyorgy8911 +21
@gyorgy8911

Köszönjük ezt a tartalmas és társadalmilag is hasznos beszélgetést :)

Vor year
@FuntineliBoszi +6
@FuntineliBoszi

Még sok sok BÉKESI interjút kérünk, Sándor ! :) imadom hallgatni a mondanivalóját!

Vor year
@evadober9930 +7
@evadober9930

Fantasztikus podcast volt, köszönet érte!

Vor year
@evatoth658 +31
@evatoth658

Ezt nagyon nagyon sok embernek meg kéne néznie,és végig hallgatni mert ez az igazság! Ideje lenne az alvóknak ébresztőt fújni! Kemény és fájdalmas igazságot mond a professzor úr!

Vor year
@gv3368 +2
@gv3368

A Friderikusz Show-n nőttem fel..., azóta is amit Friderikusz Úr csinál = a minőségi információ közvetítéssel. Bárcsak lennének még többen a médiában ehhez hasonló munkájukra és a kimondott szavukra maximálisan igényes egyének. Csak így tovább!

Vor year
@viktoriaszabo5787 +20
@viktoriaszabo5787

Köszönöm szépen és nagyon sok egészséges éveket kívánok 🙏

Vor year
@noramattenheim2450 +6
@noramattenheim2450

Egy újabb gyöngyszem, hála érte 🙏 Jó egészséget kívánok mindkettőjüknek.

Vor year
@krisztinanagy3972 +33
@krisztinanagy3972

Fantasztikus musor volt! Koszonom innen Skociabol azt az informacio mennyiseget amit csak ugy tudok megmaszni hogy meg egyszer ketszer meghallgatom. Tovabbi jo munkat mindannyiuknak. Kuldom a linket a barataimnak ismeroseimnek. Szegeny Magyarorszag, szegeny gyerekek akik most nonek fel…

Vor year
@katalinkissneradoczi5019 +3
@katalinkissneradoczi5019

Hálásan köszönöm, végig csodálkoztam és szomorkodtam, bizakodom, hogy lesz még szebb jövő! Jó egészséget kívánok!

Vor year
@janoskelemen4517 +19
@janoskelemen4517

Az országunk mindenfajta állapotairól látleleted ad az a tény, hogy ez a két ember a periférián van és mi, akik értve, szorongva, szomorúan nézzük és hallgatjuk őket, szintén periférián vagyunk.

Vor year
@editmiskolczy5695 +3
@editmiskolczy5695

Remek ember. És milyen jól néz ki ismét. Hál' Istennek! Köszönjük a műsort.

Vor year
@zoltanneszabo2717 +12
@zoltanneszabo2717

Tudtam, hogy ezt fogja mondani, köszönöm a szakember korrekt válaszait! Aki figyelte 2010- 2012 óta a politikát, azt tudta, hogy előbb- utóbb süllyedni kezd a hajó. Most olyan érzésem van, megmagyarázni nem tudom, de az érzésem nyilvánvaló, hogy a süllyedő hajóról a patkányok menekülnek először. Őszintén még mindig nem értem, hogy mi kell még a többségnek ahhoz, hogy észre vegye, hogy mennyire àtverték őket, hogy a sok milliàrdból, sokkal tisztességesebb, kevésbé korrupt ellenzékkel bőven előrébb jàrna, járhatna már, jutott volna előrébb az ország??!? Kijózanító hatású lesz a megszorító politika a sok- sok korábban fideszre szavazott magyarnak, majd többeknek a bilibe lóg az ujja, de ha Orbán szembe megy továbbra is a 26 csillaggal, hát.. akkor aztán olyan vilàg jön, amit itthon csak korábban a két vilàghàború idején éltek az emberek . A lányom szobájának a falán díszlik egy korábban kapott 29- és sorszàm, én egy gazdasági-vilàgvàlsàgot érzek ki belőle -Az Európai Ügyészséghez csatlakozni kell, itt az ideje!!!! Nem hiszem el, hogy Nyugat- Európában ilyen mértékű a stagnálás, a recesszió. Csak a magyarok millióival igyekszik azt megetetni ez a rezsim, hogy mi mekkora rezsi- csökkentést kapunk még. Drága Sàndor! Nagyra becsülöm, tisztelem azt, amit ezzel a Podcasttal is az àtlagemberekért tett most! Jót tenne a magyaroknak, ha hasonló vonalon gazdasági, politikai, közgazdasági, egészségügyi, kulturális, jogi, természetvédelmi, vízügyi, oktatási stb neves szakemberekkel továbbra is beszélgetne, így nyitogatnà a kisemberek szemét a sokkal àrnyaltabb valóságra arról, ami valójában zajlik itthon, zajlik körülöttük. Lehet szembepisilni a propagandàval!! Jó munkát! Hálásan Köszönöm szépen az alapos felkészültségét! Őstehetség!!! ❤️🙏🌳🎞️🎥

Vor year
@szabolcscsiszar8839 +5
@szabolcscsiszar8839

Köszönet az újfent minőségi tartalomért! Üdítő ebben a érdemi diszkurzusoktól és érvelésektől mentes közéletben…még ha oly lesújtó is.

Vor year
@FriderikuszPodcast +1
@FriderikuszPodcast

Köszönjük anyagi támogatását! A Friderikusz Podcast stábja

Vor year
@mrkts4811 +2
@mrkts4811

Kiváló meglátások, köszönet ezért a beszélgetésért, rendkívül hasznos volt megnézni. Ha lehetséges lenne, a nagy gazdasági események után jó lenne egy-egy podcast Békesi professzorral, mert nagyon sokat segít az események megértésében. Ő képes rá, hogy az összefüggéseket nagyon könnyen megérthető módon elmondja. Nem tudom tanít-e még, de kiváló tanár vagy tanár volt. Gondolok itt arra, ha eldől, hogy mi lesz az EU pénzekkel vagy ha valami nagyobb hatás éri a gazdaságot, társadalmat, mondjuk az ársapka vagy ami ennél is durvább lehet, a kamatstop kivezetése után pár hónappal, fél évvel, amikor már értékelhető a hatás. Jó lenne egy ennyire érthetően magyarázó és felkészült embert meghallgatni és jobban megérteni az eseményeket.

Vor year
@FriderikuszPodcast
@FriderikuszPodcast

Köszönjük anyagi támogatását! A Friderikusz Podcast stábja

Vor year
@juliagruber899 +40
@juliagruber899

Ezt a beszélgetést kellene; FŐMŰSORIDŐBEN az országos tv.–ben !!!!

Vor year
@evakiss4610 +10
@evakiss4610

Aki azt nézi úgysem érti miről beszélt

Vor year
@evatoth658 +3
@evatoth658

És a Kossuth rádióba főműsor időben,de sajnos erre nincs esély!

Vor year
@vgm5306 +5
@vgm5306

Csak gratulálni tudok mindkettőjüknek!! Remek volt és jó volt látni, hallani! 👍😃

Vor year
@dobosmatyas4912 +1
@dobosmatyas4912

Óriási köszönetet szeretnék mondani ezért a riportért Sándornak, Lászlónak, a teljes stábnak és a szponzornak is! Tisztán, érthetően és több szemszögből tekinti a helyzetünket. Ilyen minőségű tartalmakra van szüksége az embereknek!

Vor year
@mariasommer6296 +126
@mariasommer6296

Dråga Békesi László, az isten åldja meg a jozan eszet. Nagyon køszønøm. Friderikusz órlyásit nøtt a szememben. Balzsam volt a lelkemnek. Udv Oslobol.

Vor year
@katalinszeplaki1885 +55
@katalinszeplaki1885

Köszönet a müsorért. Bár szomorú az igazság mégis jobb ha tudjuk!

Vor year
@kissjanos1745 +112
@kissjanos1745

A legelkeserítőbb ebben a szituációban az, hogy a hasonló őszinte szakmai elemzéseket-értékeléseket a magyarság többsége (fidesz bázis főleg) meg sem hallja-hallgatja és, ha hallja akkor sem érti... elképesztő mértékű butaság és tájékozatlanság uralkodik Mo-on

Vor year
@csatacsilla +4
@csatacsilla

Sajnos.

Vor year
@saroltatatai779 +21
@saroltatatai779

Nagyon hálás vagyok ezért a beszélgetésért is. Sok eddigi kérdésemre kaptam érthető választ. Csak megjegyzem, felvetődött bennem, hogy Friderikusz úr a NER valamelyik prominens tagját is a nézői között üdvözölheti, hiszen ebben a műsorban hangzott el Surányi György részéről, miszerint csodálkozik azon, hogy a háborús helyzetre hivatkozva nem lépték meg a rezsicsökkentés megszüntetését.

Vor year
@kokszimaxikoko +1
@kokszimaxikoko

Köszönöm F Sándornak ès az úrnak ezt a rendkívüli remek riportot!! Jó egészséget kívánok mindkettőjüknek ès mèg rengeteg riportot. Best Friderikusz podcas

Vor year
@hegiandi +139
@hegiandi

ELKEPESZTŐ, mikor este 10 után befejeztem a videót 1680 nézőt mutatott,, most pedig 6 óra 30-kor 51 ezer megtekintést ért el ❣️❣️❣️ 10 éve külföldön élve KÖSZÖNÖM ezt a prima beszélgetést. 1000 km messzeségéből sajnos pont így látjuk M. O helyzetét, az OV viselkedését 😔😔😔😔 Ezt a részt fogom nagyon sok Magyarországon élő rokonomnak, barátomnak megértésre,, értelmezésre ajánlani ❤️🤍💚

Vor year
@juliagruber899 +3
@juliagruber899

🥰💝👍Ausztriából.

Vor year
@balintnyikita8898 +2
@balintnyikita8898

Üdv Nèmetből.Ezek miatt nem fogunk mi soha hazamenni!😕

Vor year
@angelikamonikamajor6743 +4
@angelikamonikamajor6743

Fridi spread the word Muszáj lesz hangosbemondókon lejátszani a Beszélgetéseidet úgy hogy mindenki hallja ha kell a falusi hangszòrokon keresztül Hogy lehet hogy ezt nem hallják az emberek Minden egyes adás ezt súgallja már több mint egy éve !

Vor year
@robertszeles2538
@robertszeles2538

Kiváló Podcast, Köszönjük. 🙏

Vor year
@TheNyuszus +27
@TheNyuszus

Köszönet ezért a beszélgetésért és mindkettejük munkájáért. Sajnos a kivételes magyar tűrőképességünk most a hátrányunkra van. Az ember már már kívánja, hogy inkább ne kapjuk meg az uniós pénzeket és omoljon végre össze ez a rezsim és legyen végre esélyünk egy olyan országban boldogan és büszkén élni, amelyet a Békésihez hasonló értelmes, megfontolt és jó érzésű emberek vezetnek.

Vor year
@klarissza20 +142
@klarissza20

Elborzad az ember végig hallgatni, hogy mi történik kis hazájában. Tehetetlenül nézni, hogy bő 2/3-ot meghaladó hatalommal élve eltemetik az embereket és a sok együgyű még tapsol, éljenzik hozzá. Közelebb a 70-hez már álmodni sem merem, ha beteg lennék valaki figyelne e rám, vagy segít gödörbe jutni. Egy dolgot nem értek, egy ilyen hatalom vággyal működő kormánynak mi érdeke van abban, hogy a fiatalok elköltözzenek az országból, az öregek ellátatlanul elpusztuljanak, a nagy magyarság lesz majd 3-5 millió és a nem létező szemétdombon fognak majd kapirgálni a kiskakasok! Ez a cél? Eddig sem rugtunk labdába, ezután pláne nem fognak. Szomorú, szomorú és dühítő várni a jövőt. Most úgy érzem magam, mint akik Auschwitzben voltak és tehetetlenül várták a halált!

Vor year
@HavasiValeria +7
@HavasiValeria

Én is valami hasonlót éreztem a hallgatása közben. Tragédia.

Vor year
@margittakacsneszabo3490
@margittakacsneszabo3490

Köszönet ezért a szomorú tényfeltárásért,amit éreztünk,gyanítottunk,csak így egyben hallva,kendőzetlenül kimondva,döbbenetes.lenne egy kérdésem,vajon az EU meddig tűr meg bennünket a soraiban? Nagyon kíváncsi lennék,mit gondol erről a professzor úr? Köszönöm.

Vor year
@jozsefmankovits8976 +2
@jozsefmankovits8976

Ilyen és ehhez hasonlókat kellene hallani és nézni a Köztévében.... Bravo!

Vor year
@imrenegall5304 +3
@imrenegall5304

Minden embernek felnyitja a szemét ha megnézi ezt a beszélgetést! A felénél már úgy éreztem magam mint aki egy izgalmas filmet néz,érdekfeszítő volt! Köszönöm a beszélgetést.

Vor year
@FarkasZoli1954 +6
@FarkasZoli1954

Eszméletlen jó és nívós műsor! Nagyon élvezem! Gratulálok!

Vor year
@salyinorbert152 +307
@salyinorbert152

Isten éltesse sokáig közöttünk Békesi Tanár Urat! 80 évesen ennyire tiszta fejjel gondolkodni számomra tiszteletreméltó. Ugyanakkor már a 2014-es interjú meghallgatásakor megdöbbentő volt számomra országunk sorsa,állapota,szinte kilátástalan mivolta. Ennyire durván zsákutcába terelni az országot és a benne élő embereket felér egy nemzetárulással. Csak bízni tudok abban,hogy a Tanár Úr elemzései minél több ember szemét nyitja majd fel. Köszönet érte!🤗

Vor year
@eweaver116 +10
@eweaver116

A probléma az, hogy pont azok nem fogják ezt meghallgatni, akiknek fel kellene nyílni a szemének...😕

Vor year
@evaalbrecht4831 +1
@evaalbrecht4831

Sajnos! Döbbenetes kilátások a jövőre nézve, ezzel a kormánnyal.

Vor year
@malvinballa380 +4
@malvinballa380

Mindkettőjüknek nagy köszönet az interjúért. Nagyon tanulságos volt.

Vor year
@szucserika5335 +12
@szucserika5335

Nagyon szépen köszönöm, rendkívüli műsor,nagyon tanulságos!

Vor year
@HUNTech21 +240
@HUNTech21

Minden egyes podcast rész egy ajándék, mert valódi sallangmentes tárgyilagos tájékoztatást ad valamint intellektuálisan és minőségében magasan a magyar podcastek átlaga felett van. Köszönöm!

Vor year
@FriderikuszPodcast +15
@FriderikuszPodcast

Köszönjük anyagi támogatását! A Friderikusz Podcast stábja

Vor year
@she-tz1de +22
@she-tz1de

Lenyűgözően okos, művelt ember. Ittam minden szavát. Bár aludni nem fogok.Osztom a családnak, ismerősöknek, barátoknak. Hálás köszönet érte mindannyiuknak!

Vor year
@juditvarga7968 +10
@juditvarga7968

Húúha, egyetlen akció-, vagy katasztrófa-film sem váltott ki belőlem olyan feszült figyelmet, mint ez a riport. Köszönöm

Vor year
@moped1 +4
@moped1

Tisztelt Friderikusz úr! Köszönet és hála azért az elhivatottságért, amit a hiteles és elfogulatlan tájékoztatásért tesz Ön és csapata. Immár fél éve minden podcastját nézem, hallgatom, és ami igazán lenyűgöző szakmai hozzáértésről tesz tanúbizonyságot, az a mindenkori témaválasztása, interjúalanyainak kiválasztása. Békesi úr szellemi frissessége és zseniális szakmai meglátásai, meg egyszerűen fantasztikus! További sok sikert Önnek is, és Békesi professzor úrnak is!

Vor year
@orsolyavarnai7454 +26
@orsolyavarnai7454

köszönöm a beszélgetést, nagyon értékes!

Vor year
@evakovacs1980 +1
@evakovacs1980

Köszönöm, rendkívül hasznos és érdekfeszítő beszélgetés a Friderikusz Sándortól megszokott magas színvonalon. Mind a riport alanyának mind a kérdezőnek a szakmai tudása, felkészültsége, elismerésre méltó.

Vor year
@marikaveghne1609 +1
@marikaveghne1609

Köszönöm szépen ezt a tartalmas ,igaz beszélgetést ! Jó volt végighallgatni , ! További jó egészséget kívánok Önöknek , hogy még sok ilyen őszinte , igaz beszélgetést halljunk !

Vor year
@ferencfuz2428
@ferencfuz2428

Szakszerű, pontos,érthető. Mindkettőjüknek köszönet.

Vor year
@Yorgos2007 +1252
@Yorgos2007

80 évesen tökéletesen friss szellemileg, szinte semmit nem változott 2014-hez képest, miközben túlesett egy súlyos betegségen is. Fantasztikus! A Jóisten éltesse még nagyon sokáig. Remélem, nyolc év múlva optimistább lesz (és lesz is oka rá)

Vor year
@valeriaviola1 +23
@valeriaviola1

Gratulálok a műsorhoz,nagyon sok hasznos információt kaptam.....ami megerősítette a saját meglatasaimat. Köszönöm

Vor year
@SalaKaland +4
@SalaKaland

JoIsten egy kommunistát ? Vicces vagy.

Vor year
@imreszikora8196 +31
@imreszikora8196

Köszönjük! Ettôl hasznosabb mûsor nem készült ebben az évezredben. Kár, hogy túl késôn kerül nyilvánosságra.

Vor year
@agnesmajko1273 +26
@agnesmajko1273

Rendkívül okos, érdekes volt. Ezt mindenkinek hallania kellene, csak - ahogy a gyerekeim mondanák - kicsit lehozott az életről ...

Vor year
@Linival +7
@Linival

Remek beszélgetés! Köszönjük!

Vor year
@pusztai1232 +14
@pusztai1232

Remek interjú/beszélgetés! Ha a Tv-ben is lehetséges volna ezt leadni, nagy tömegek tisztánlátását indítaná el. Tudom, naivitás, álmodozás ez részemről.

Vor year
@gabornetoth1725 +3
@gabornetoth1725

Tv-ben sem hallgatnák meg többen. Csak egy réteget érdekelnek az ilyen témák, azok pedig itt is meghallgatják.

Vor year
@Superib974 +27
@Superib974

Köszönjük! Nagy hiány van az ilyen jellegű információkból! Sajnos ez is csak azokhoz jut el akik eleve nyitott szemmel élnek.

Vor year
@FriderikuszPodcast +3
@FriderikuszPodcast

Köszönjük anyagi támogatását! A Friderikusz Podcast stábja

Vor year

Nächster

Andijola Juli - 3 Uhr Nachts (Official Video)

02:38

Andijola Juli - 3 Uhr Nachts (Official Video)

A N D I J O L A J U L I

Aufrufe 61 Tsd.

3 Nuzlockers Race 3 Speedrunners For $1000

44:21

3 Nuzlockers Race 3 Speedrunners For $1000

Pokémon Challenges

Aufrufe 265 Tsd.

Bánó és Bolgár - Békesi László (2023 10 11)

41:27