AZET & ZUNA - KAMEHAMEHA (prod. by LUCRY, JUGGLERZ, A-BOOM)

 • Am Vor 6 Monate

  KMNGANGKMNGANG

  Dauer: 2:53

  ►SUPER PLUS (GHETTOLETTEN-BOX) OUT NOW // azetzuna.lnk.to/SuperPlus
  Producer: LUCRY, JUGGLERZ, A-BOOM
  instagram.com/prodby_lucry
  instagram.com/jugglerz/
  instagram.com/djaboom/
  Eine Minuca & FATI.tv Videoproduktion
  www.minuca.de
  instagram.com/minucavision
  Kontakt: film@minuca.de
  www.fati.tv
  instagram.com/fati.tv/
  Kontakt: info@fati.tv
  Produktion: Ilja Altvater
  instagram.com/prodby_lucry
  D.o.P.: FATI.tv
  instagram.com/fati.tv/
  1st AC: Chris Sommer
  Postproduction// Color Correction// VFX: FATI.tv
  instagram.com/fati.tv
  Kontakt: mgmt@twosides.de
  Management: TwoSides
  KMN Merch: www.dresscode-merch.de/kmngang
  Abonniert den Kanal um nichts zu verpassen und folgt uns auf Facebook.
  Folgt uns auf Facebook:
  AZET: facebook.com/AZETKMN
  MIAMI YACINE: facebook.com/miamiyacine
  ZUNA: facebook.com/ZunaKMN
  NASH: facebook.com/Nash-4037161...
  KMN: www.goo.gl/XBgkl4
  Fati.tv: facebook.com/fatitv/
  TwoSides: m.facebook.com/twosides.de/

  Folgt uns auf Instagram:
  AZET: instagram.com/kmn_azet/
  MIAMI YACINE: instagram.com/miamiyacine44/
  ZUNA: instagram.com/kmn_zuna/
  NASH: instagram.com/kmn.nash/
  LUCRY: instagram.com/prodby_lucry/
  Fati.tv: instagram.com/fati.tv_kmn...

Mateo beqo
Mateo beqo

IS THIS SONG THE BEST :)

Vor Stunde
Nisrin Alkhawaja
Nisrin Alkhawaja

Hallo

Vor 3 Stunden
Elidon Boro
Elidon Boro

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 💥💥💥💥💥💥💥

Vor 4 Stunden
Yaw Addo
Yaw Addo

🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱

Vor Tag
Hakanemirhan06 spielt Videospiele
Hakanemirhan06 spielt Videospiele

Ich hab Superplus gekauft

Vor 3 Tage
Shpend Jakupi
Shpend Jakupi

King gang you king

Vor 3 Tage
666 Fromal
666 Fromal

Respect for this flag 🇦🇱🇦🇱💪

Vor 3 Tage
Albin Bekteshi
Albin Bekteshi

Ata duan makinën time dhe miliona Po, ata duan makinën time dhe miliona Por unë do ta heq balerinin sa herë që na shohin Kamehame-Ha, sa herë që na shihni Po, ata duan makinën time dhe miliona Po, ata duan makinën time dhe miliona Por unë do ta heq balerinin sa herë që na shohin Kamehame-Ha, sa herë që na shihni [Pjesa 1: Acetate] Po, këto gjëra vijnë nga ku unë jetoj Merrni një tren dhe fluturoni lart drejt Hënës Shumë thonë: "Të lutem, hajde në mendjen tënde!" Mos u tall, sepse krizat në kokën time janë arsyeja Rrugës, gjatë rrugës me djemtë Të gjitha borxhet dhe qeliza, jo, ajo nuk do të më vrasë Qeshni me mua, deheni, merrni një gllënjkë Dëshironi, sepse duhet të jetoj një jetë nën presion pasi që mund të mendoj Ejani, merrni djemtë tuaj, ne jemi këtu! Qij burgun, do të futem, nuk më intereson Resfarë rocializimi? Ky shtet ka dështuar Qij gjyqtarët, policët, qij prokurorin 1, 'u-xx_large_top_margin': $ lartësi> 0} "style =" madhësia e kutisë: kuti kufitare; ekran: bllok; "> [Hook: Acetate] Ata duan makinën time dhe miliona Po, ata duan makinën time dhe miliona Por unë do ta heq balerinin sa herë që na shohin Kamehame-Ha, sa herë që na shihni Po, ata duan makinën time dhe miliona Po, ata duan makinën time dhe miliona Por unë do ta heq balerinin sa herë që na shohin Kamehame-Ha, sa herë që na shihni [Pjesa 2: Zuna] Po, për sa kohë që kjo botë vazhdon të kthehet Dhe ne jemi vazhdimisht në rritje dhe rritje të shitjeve tona Nuk ka rëndësi se çfarë bëjnë ata për të më mbyllur Kjo gjueti është vetëm një arsye më shumë Se pulsi im ngrihet, adrenalinë Se nuk më mbetet asgjë nesër, vëlla, gjithçka mund të ndodhë Se unë jam ulur me vite, edhe nëse djemtë e mi provojnë gjithçka Dhe deri atëherë do të qëndroj i njëjtë, do të rendis më shumë fatura, po Keni Neunmilli për armiqtë e mi Për të gjithë ata që përzihen në biznesin tim Kliko-klack, ba-ba-bam, nuk di asnjë kufi Tank Super Plus dhe trullos shqisat Ne rrotullojmë xhiro në konvertueshme Ju keni të drejtë, ne nuk mund ta artikulojmë veten Por ju tregojnë se si të fitoni para, kontrolloni tregun Qij 'shteti, rri i njëjtë, pa marrë parasysh çfarë [Hook: Acetate] Ata duan makinën time dhe miliona Po, ata duan makinën time dhe miliona Por unë do ta heq balerinin sa herë që na shohin Kamehame-Ha, sa herë që na shihni Po, ata duan makinën time dhe miliona Po, ata duan makinën time dhe miliona Por unë do ta heq balerinin sa herë që na shohin Kamehame-Ha, sa herë që na shihni [Outro: Zuna] Po, ata duan makinën dhe milionin Shporta dhe miliona, vetura dhe miliona Po, ata duan makinën dhe milionin Shporta dhe miliona, vetura dhe miliona

Vor 4 Tage
ForeverShadow
ForeverShadow

did u unlocked ultra insinct ?

Vor 5 Tage
REDON GASHI
REDON GASHI

Benz im lalal kriz nga koka

Vor 5 Tage
Xhavit Gashi
Xhavit Gashi

👑 azet ft zuna KMN GANG

Vor 7 Tage
Xhavit Gashi
Xhavit Gashi

👑👑👑👑👑👑👑👑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Vor 7 Tage
Shiko❶
Shiko❶

Jemand September 2019?

Vor 7 Tage
Little. nightmare
Little. nightmare

KAMEHAMEHAAA 👐💨🌀

Vor 8 Tage
Samanta Barbu
Samanta Barbu

kommt bitte berlin😭😭😭😭😭😭😭😭😭😊

Vor 10 Tage
Habib Imeri
Habib Imeri

Bravo azet

Vor 11 Tage
Like Like
Like Like

👐❤❤❤

Vor 11 Tage
Margareta Demirovic
Margareta Demirovic

🥂🥂🥂🥂🥂🥂❤❤😎😎😎😎💏😎😎😎😎😎😂😂👌👌👌👌👌

Vor 12 Tage
Era Kuçi
Era Kuçi

I am kmn girl 🤙🤞🤳 KMN GIRL

Vor 12 Tage
Rene Alpespecht
Rene Alpespecht

Immer diese 9milli wird erwähnt, langsam langweilig

Vor 13 Tage
hayat ayyadi
hayat ayyadi

Geil

Vor 15 Tage
ensar aliu
ensar aliu

Daument naq oben

Vor 15 Tage
Anal Din
Anal Din

Ihr seid der größte Dreckshaufen in ganz Deutschrap. Außer Lelele und Brrr könnt ihr Vögel gar nichts. Wer bei euch mal live dabei war weiß, dass ihr Studiorapper nur mit viel Autotune und mastering überhaupt ertragbar seid. Schämt euch Brrrr Lelele Skrrt

Vor 15 Tage
Fatmir Bylygbashi
Fatmir Bylygbashi

Azet ft zuna ska kushe I nale Jane 1

Vor 16 Tage
Hedone Notorious
Hedone Notorious

Editor: Willst du Effekte im Video ? Azet: Po Editor: Welche ? Azet: Qia nonen krejt pe dua ! Zuna: Qi- Qia Nonen Qi Qia Nonen !

Vor 17 Tage
Arlind Kabashi
Arlind Kabashi

🇦🇱🇽🇰🇦🇱🇽🇰🇦🇱🇽🇰

Vor 18 Tage
Jehad Miro
Jehad Miro

azet nimmt alles ausernander

Vor 18 Tage
Gdytyuy Tttuiii
Gdytyuy Tttuiii

Einfach baba

Vor 19 Tage
Julia Julia
Julia Julia

legende 💯

Vor 19 Tage
ardnas alehandra
ardnas alehandra

Granit grand 👌☪️🌹☘️

Vor 20 Tage
Eliyas Petermann
Eliyas Petermann

♥️♥️♥️♥️♥️

Vor 20 Tage
Eliyas Petermann
Eliyas Petermann

Du bist mein Bruder für das Leben

Vor 20 Tage
Eliyas Petermann
Eliyas Petermann

Was geht zuna und azet

Vor 20 Tage
Anja Scheiner
Anja Scheiner

Wie die einfach 30-40 jährige Typen am Start haben während mero sich weiter mit Kindern abgibt

Vor 22 Tage
Simone Sicurella
Simone Sicurella

Ja, Sie wollen den Wagen zurück den du gemietet hast in Zürich. 😂

Vor 22 Tage
RealFusionTV
RealFusionTV

Ihr seid krass ya🔥

Vor 22 Tage
zecke zecke
zecke zecke

Bestes Lied

Vor 23 Tage
Maria Rrahmani
Maria Rrahmani

Dieses Lied ist nicht für kleine Kinder und du darfst keine Beleidigung im Song sagen

Vor 23 Tage
Sara Yehya
Sara Yehya

,

Vor 23 Tage
Mirsad Sulejman
Mirsad Sulejman

Brudos kmn azet veq kush taka inati veq perpara suksese azet ♥️

Vor 23 Tage
Blueplays
Blueplays

Wie sie meine Technik Kopieren

Vor 24 Tage
Asani Xhelal
Asani Xhelal

Azet und zuna😍😍😍😍😍😍

Vor 25 Tage
Joker
Joker

Kaaaaammmmmmeeeeehhhhhhhhaaaammmmeeeehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Vor 25 Tage
ensar aliu
ensar aliu

Daumen naq oben

Vor 26 Tage
Shefket Sofra
Shefket Sofra

Du bist der beste azet

Vor 27 Tage
Nadine Huber
Nadine Huber

💥💣

Vor 28 Tage
Azet Azet
Azet Azet

Ska reper qe i del Azetit perpara

Vor 29 Tage
The Pain
The Pain

0:14 Was sind das für Felgen?

Vor Monat
Marc Madera
Marc Madera

Who got here by accident?

Vor Monat
Game Name
Game Name

Kaaaaaaaaa Meeeeeeeeeeeee Haaaaaaaaaaa Meeeeeeeeeeee Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Vor Monat
Luan 06 Bajrami
Luan 06 Bajrami

Respekt UÇK 🇦🇱🇦🇱❤️❤️❤️🦅🦅🦅🇩🇪🇩🇪🇨🇭🇩🇪🇽🇰🇽🇰🇽🇰💋💋

Vor Monat
hahahah hahahah
hahahah hahahah

Respekt UÇK 🇦🇱🇦🇱❤️❤️❤️❤️🇺🇸🇺🇸🦅🦅🦅🦅🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇺🇸

Vor Monat
Fifi Fifi
Fifi Fifi

Weist du wer is dardan😂😂

Vor Monat
Ahmet Xhafa Ahmet Xhafa
Ahmet Xhafa Ahmet Xhafa

o kingu

Vor Monat
Hasso 43
Hasso 43

Lied ist zwar schon älter aber ich könnte wetten über 80% der Leute wissen nicht was kamehameha ist

Vor Monat
Grand Goku San
Grand Goku San

Migatte no gokui

Vor 5 Tage
Hasso 43
Hasso 43

games if games aber kamehameha ist kein albanisch

Vor 24 Tage
games if games
games if games

@Hasso 43 Ich kann albaansich was labarst du bin sogar albaner halb deutsch halb albanisch

Vor 24 Tage
Hasso 43
Hasso 43

games if games das ist kein albanisch

Vor 26 Tage
games if games
games if games

Auser albaner

Vor 26 Tage
Albanischer BOY
Albanischer BOY

Kommen Spinnen auch Albaner

Vor Monat
L.Games Zone
L.Games Zone

Namer 1 kmn

Vor Monat
Esat Ölmez
Esat Ölmez

Ich habe noch nie in meinem Leben so viel schönes deutsches Lied gesehen.

Vor Monat
Vanessza Lakatos
Vanessza Lakatos

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️👌👌👌❤️❤️

Vor Monat
beast Szkunx
beast Szkunx

Over 9k!!!! xDDD

Vor Monat

Nächstes Video

Merkules - All Night Long (OFFICIAL VIDEO)

4:23

Merkules - All Night Long (OFFICIAL VIDEO)

Young Merkules

Aufrufe 193 858

AZET - KOKA (Official 4K Video)

3:20

AZET ft. ZUNA - Pam Pam (Musikvideo)

2:48

Dennis Lloyd - Wild West (Official Audio)

2:45

Dennis Lloyd - Wild West (Official Audio)

DennisLloydVEVO

Aufrufe 791 300

TOKYO - ICE (prod. by Cxdy)

2:32

TOKYO - ICE (prod. by Cxdy)

SQP

Aufrufe 475 197

#SUSAMAM

14:55

#SUSAMAM

Şanışer

Aufrufe 26 353 630

Akon - Can't Say No

3:19

Akon - Can't Say No

AkonVEVO

Aufrufe 3 021 137

Fantasy - Mona Lisa (Offizielles Video)

3:48

Fantasy - Mona Lisa (Offizielles Video)

Mein Herz schlägt Schlager

Aufrufe 77 795

СЛАВА - Я устала быть сильной | Official Audio | 2019

3:28

FULU$ (feat. Musiye & Blueface)

2:16

FULU$ (feat. Musiye & Blueface)

Farid Bang - Topic

Aufrufe 86 334