Alban Skenderaj - Une dhe Ti (Official Video HD)

 • Am Vor 6 years

  AlbanSkenderajMusicAlbanSkenderajMusic

  Now available on
  Deezer: www.deezer.com/album/12939552
  Spotify: open.spotify.com/album/53NuGm...
  iTunes: itunes.apple.com/us/album/une...

  Muzika: Alban Skenderaj
  Teksti: Alban Skenderaj

  FACEBOOK:
  facebook.com/AlbanSkender.. .

  INSTAGRAM:
  instagram.com/albanskenderaj

  iTunes: itunes.apple.com/de/artist/al.. .

Anisa Dervishi
Anisa Dervishi

Eja prane dhe me fal nje vallezim, T'a rikthejme jeten pas si nje film. Zemrat tona ekran, Ngjyra i dhane Erresires. Me shtrengo dhe njehere si dikur, Si ne foton e varur mbi mur. Dashuria i jep krahe, Dhe kujt nuk i ka Une dhe ti, ishim ata. Une dhe ti, Qe ndame dhe te fundit kafshate, Duke thene sesa jemi me fat, Sa njeri - tjetrin te kemi per krahe ne cdo nate. Une dhe ti, Erdhem nga endrrat ne jete, Duke mposhtur stuhite dhe rrufete, Dhe mbollem nje rreze diku, Te shkelqej sot nje diell i vertete. Ne u nisem me henen e plote, Permbi dallgen e lotit te ftohte. Zemren busull ne dore Dhe ne kraharor Dashuria. Prekem fundit dhe mbrritem ne maje, Por kujtimet sebashku i ndajme Jemi ne nga ata Qe krahet i'a dha Varferia. Une dhe ti, Qe ndame dhe te fundit kafshate, Duke thene sesa jemi me fat, Sa njeritjetrin te kemi per krahe ne cdo nate. Une dhe ti, Erdhem nga endrrat ne jete, Duke mposhtur stuhite dhe rrufete, Dhe mbollem nje rreze diku, Te shkelqej sot nje diell i vertete. Ti i dhe kuptim jetes time, Ti e ktheve dhimbjen ne force, çdo mengjes me diellin ne lindje, Nuk pritem kaq shume nga kjo bote. Dashuriii Subscribe me please

Vor year
Elona Hoxha
Elona Hoxha

Bukur po harrove fundin

Vor 11 Monate
Silvana Kola
Silvana Kola

Eja prane dhe me fal nje vallezim, t’a rikthejme jeten pas si nje film. Zemrat tona ekran, ngjyra i dhane erresires. Me shtrengo dhe njehere si dikur, si ne foton e varur mbi mur. Dashuria i jep krahe, dhe kujt nuk i ka une dhe ti, ishim ata. Une dhe ti, qe ndame dhe te fundit kafshate, duke thene sesa jemi me fat, sa njeri - tjetrin te kemi per krahe ne cdo nate. Une dhe ti, erdhem nga endrrat ne jete, duke mposhtur stuhite dhe rrufete, dhe mbollem nje rreze diku, te shkelqej sot nje diell i vertete. Ne u nisem me henen e plote, Permbi dallgen e lotit te ftohte. Zemren busull ne dore dhe ne kraharor dashuria. Prekem fundin dhe mbrritem ne maje, por kujtimet sebashku i ndajme Jemi ne nga ata qe krahet i'a dha varferia. Une dhe ti, qe ndame dhe te fundit kafshate, duke thene sesa jemi me fat, Sa njeritjetrin te kemi per krahe ne cdo nate. Une dhe ti, erdhem nga endrrat ne jete, duke mposhtur stuhite dhe rrufete, dhe mbollem nje rreze diku, Te shkelqej sot nje diell i vertete. Ti i dhe kuptim jetes time, ti e ktheve dhimbjen ne force, çdo mengjes me diellin ne lindje, nuk pritem kaq shume nga kjo bote Une dhe ti....

Vor 6 years
ERA
ERA

Eja prane dhe me fal nje vallezim, T'a rikthejme jeten pas si nje film. Zemrat tona ekran, Ngjyra i dhane Erresires. Me shtrengo dhe njehere si dikur, Si ne foton e varur mbi mur. Dashuria i jep krahe, Dhe kujt nuk i ka Une dhe ti, ishim ata. Une dhe ti, Qe ndame dhe te fundit kafshate, Duke thene sesa jemi me fat, Sa njeri - tjetrin te kemi per krahe ne cdo nate. Une dhe ti, Erdhem nga endrrat ne jete, Duke mposhtur stuhite dhe rrufete, Dhe mbollem nje rreze diku, Te shkelqej sot nje diell i vertete. Ne u nisem me henen e plote, Permbi dallgen e lotit te ftohte. Zemren busull ne dore Dhe ne kraharor Dashuria. Prekem fundit dhe mbrritem ne maje, Por kujtimet sebashku i ndajme Jemi ne nga ata Qe krahet i'a dha Varferia. Une dhe ti, Qe ndame dhe te fundit kafshate, Duke thene sesa jemi me fat, Sa njeritjetrin te kemi per krahe ne cdo nate. Une dhe ti, Erdhem nga endrrat ne jete, Duke mposhtur stuhite dhe rrufete, Dhe mbollem nje rreze diku, Te shkelqej sot nje diell i vertete. Ti i dhe kuptim jetes time, Ti e ktheve dhimbjen ne force, çdo mengjes me diellin ne lindje, Nuk pritem kaq shume nga kjo bote. Dashuriii

Vor 5 Monate
fatime braho
fatime braho

Eja prane dhe me fal nje vallezim, t’a rikthejme jeten pas si nje film. Zemrat tona ekran, ngjyra i dhane erresires. Me shtrengo dhe njehere si dikur, si ne foton e varur mbi mur. Dashuria i jep krahe, dhe kujt nuk i ka une dhe ti, ishim ata. Une dhe ti, qe ndame dhe te fundit kafshate, duke thene sesa jemi me fat, sa njeri - tjetrin te kemi per krahe ne cdo nate. Une dhe ti, erdhem nga endrrat ne jete, duke mposhtur stuhite dhe rrufete, dhe mbollem nje rreze diku, te shkelqej sot nje diell i vertete. Ne u nisem me henen e plote, Permbi dallgen e lotit te ftohte. Zemren busull ne dore dhe ne kraharor dashuria. Prekem fundin dhe mberritem ne maje, por kujtimet sebashku i ndajme Jemi ne nga ata qe krahet i'a dha varferia. Une dhe ti, qe ndame dhe te fundit kafshate, duke thene sesa jemi me fat, Sa Njeri-tjetrin te kemi per krahe ne cdo nate. Une dhe ti, erdhem nga endrrat ne jete, duke mposhtur stuhite dhe rrufete, dhe mbollem nje rreze diku, Te shkelqej sot nje diell i vertete. Ti i dhe kuptim jetes time, ti e ktheve dhimbjen ne force, çdo mengjes me diellin ne lindje, nuk pritem kaq shume nga kjo bote Une dhe ti....

Vor 4 years
Kleodiana Hysi
Kleodiana Hysi

Une dhe ti QE ndam te fundit kafshat duke Then se sa Jemi me fat😢nje jet ne nje keng👏👏👏

Vor 10 Monate
Roan Dior
Roan Dior

🥰👌

Vor year
Flo Flo
Flo Flo

😭😭😍

Vor 3 years
A Azak
A Azak

Falemindetit qe i qendron besnik muzikes se bukur dhe plot ndjenja Alban...te lutem mos u tundo nga komercializmi dhe vazhdo na dhuro kenge te tilla, te cilave me siguri do tu rikthehemi me nostalgji edhe pas shume shume vitesh!

Vor 6 years
ForumKV
ForumKV

+A Azak s'besoj t'u rikthehesh sepse kenga (jo muzika) eshte art i vogel, efemer.

Vor 6 years
Emily
Emily

+A Azak jam shume dakort em ty 😍

Vor 6 years
kathy daniel
kathy daniel

Eja prane dhe me fal nje vallezim,  t’a rikthejme jeten pas si nje film.  Zemrat tona ekran,  ngjyra i dhane  erresires.  Me shtrengo dhe njehere si dikur,  si ne foton e varur mbi mur.  Dashuria i jep krahe,  dhe kujt nuk i ka  une dhe ti, ishim ata.  Une dhe ti,  qe ndame dhe te fundit kafshate,  duke thene sesa jemi me fat,  sa njeri - tjetrin te kemi per krahe ne cdo nate.  Une dhe ti,  erdhem nga endrrat ne jete,  duke mposhtur stuhite dhe rrufete,  dhe mbollem nje rreze diku,  te shkelqej sot nje diell i vertete.  Ne u nisem me henen e plote,  Permbi dallgen e lotit te ftohte.  Zemren busull ne dore  dhe ne kraharor  dashuria.  Prekem fundin dhe mbrritem ne maje,  por kujtimet sebashku i ndajme  Jemi ne nga ata  qe krahet i'a dha  varferia.  Une dhe ti,  qe ndame dhe te fundit kafshate,  duke thene sesa jemi me fat,  Sa njeritjetrin te kemi per krahe ne cdo nate.  Une dhe ti,  erdhem nga endrrat ne jete,  duke mposhtur stuhite dhe rrufete,  dhe mbollem nje rreze diku,  Te shkelqej sot nje diell i vertete.  Ti i dhe kuptim jetes time,  ti e ktheve dhimbjen ne force,  çdo mengjes me diellin ne lindje,  nuk pritem kaq shume nga kjo bote  Une dhe ti....

Vor 5 years
Silvana Kola
Silvana Kola

Eja prane dhe me fal nje vallezim, t’a rikthejme jeten pas si nje film. Zemrat tona ekran, ngjyra i dhane erresires. Me shtrengo dhe njehere si dikur, si ne foton e varur mbi mur. Dashuria i jep krahe, dhe kujt nuk i ka une dhe ti, ishim ata. Une dhe ti, qe ndame dhe te fundit kafshate, duke thene sesa jemi me fat, sa njeri - tjetrin te kemi per krahe ne cdo nate. Une dhe ti, erdhem nga endrrat ne jete, duke mposhtur stuhite dhe rrufete, dhe mbollem nje rreze diku, te shkelqej sot nje diell i vertete. Ne u nisem me henen e plote, Permbi dallgen e lotit te ftohte. Zemren busull ne dore dhe ne kraharor dashuria. Prekem fundin dhe mberritem ne maje, por kujtimet sebashku i ndajme Jemi ne nga ata qe krahet i'a dha varferia. Une dhe ti, qe ndame dhe te fundit kafshate, duke thene sesa jemi me fat, Sa Njeri-tjetrin te kemi per krahe ne cdo nate. Une dhe ti, erdhem nga endrrat ne jete, duke mposhtur stuhite dhe rrufete, dhe mbollem nje rreze diku, Te shkelqej sot nje diell i vertete. Ti i dhe kuptim jetes time, ti e ktheve dhimbjen ne force, çdo mengjes me diellin ne lindje, nuk pritem kaq shume nga kjo bote Une dhe ti....

Vor 5 years
elida106
elida106

Eja prane dhe me fal nje vallezim, t'a rikthejme jeten pas si nje film. Zemrat tona ekran, ngjyra i dhane erresires. Me shtrengo dhe njehere si dikur, si ne foton e varur mbi mur. Dashuria i jep krahe, dhe kujt nuk i ka une dhe ti, ishim ata. Une dhe ti, qe ndame dhe te fundit kafshate, duke thene sesa jemi me fat, sa njeri - tjetrin te kemi per krahe ne cdo nate. Une dhe ti, erdhem nga endrrat ne jete, duke mposhtur stuhite dhe rrufete, dhe mbollem nje rreze diku, te shkelqej sot nje diell i vertete. Ne u nisem me henen e plote, Permbi dallgen e lotit te ftohte. Zemren busull ne dore dhe ne kraharor dashuria. Prekem fundit dhe mbrritem ne maje, por kujtimet sebashku i ndajme Jemi ne nga ata qe krahet i'a dha varferia. Une dhe ti, qe ndame dhe te fundit kafshate, duke thene sesa jemi me fat, Sa njeritjetrin te kemi per krahe ne cdo nate. Une dhe ti, erdhem nga endrrat ne jete, duke mposhtur stuhite dhe rrufete, dhe mbollem nje rreze diku, Te shkelqej sot nje diell i vertete. Ti i dhe kuptim jetes time, ti e ktheve dhimbjen ne force, çdo mengjes me diellin ne lindje, nuk pritem kaq shume nga kjo bote. Dashuriii

Vor 2 years
coldeagle_
coldeagle_

Eja prane dhe me fal nje vallezim, t'a rikthejme jeten pas si nje film. Zemrat tona ekran, ngjyra i dhane erresires. Me shtrengo dhe njehere si dikur, si ne foton e varur mbi mur. Dashuria i jep krahe, dhe kujt nuk i ka une dhe ti, ishim ata. Une dhe ti, qe ndame dhe te fundit kafshate, duke thene sesa jemi me fat, sa njeri - tjetrin te kemi per krahe ne cdo nate. Une dhe ti, erdhem nga endrrat ne jete, duke mposhtur stuhite dhe rrufete, dhe mbollem nje rreze diku, te shkelqej sot nje diell i vertete. Ne u nisem me henen e plote, Permbi dallgen e lotit te ftohte. Zemren busull ne dore dhe ne kraharor dashuria. Prekem fundit dhe mbrritem ne maje, por kujtimet sebashku i ndajme Jemi ne nga ata qe krahet i'a dha varferia. Une dhe ti, qe ndame dhe te fundit kafshate, duke thene sesa jemi me fat, Sa njeritjetrin te kemi per krahe ne cdo nate. Une dhe ti, erdhem nga endrrat ne jete, duke mposhtur stuhite dhe rrufete, dhe mbollem nje rreze diku, Te shkelqej sot nje diell i vertete. Ti i dhe kuptim jetes time, ti e ktheve dhimbjen ne force, çdo mengjes me diellin ne lindje, nuk pritem kaq shume nga kjo bote. Dashuriii

Vor 3 years
florimumajesi muma
florimumajesi muma

ok zemer e di une jam, and a few minutes walk to be a very long and hard work and play the piano, I am going out for a while, but the page you are looking at a later stage and password for your help with the family, and a half hour to go out and about the latest, I was wondering what you are interested and I'll see if you want to be a problem for you to get a free email service providers and password Thanks to the right now, and a few days ago save money by purchasing the other hand side of the life with a friend about the latest version and effects are looking to recruit for you can get involved with this product out with friends and colleagues from Orange, yellow, I have a Google account details and we can help with the family, and the rest assured that the information contained on this website, but it will take place where you are looking at a glance that we can get involved without any personalisation for your help with your new email service providers of your choice of the own personal loans are available at the top right corner from my HTC mobile number of the favourite with the following information on the favourite place your name, and the rest assured that the information contained herein should also check with the latest version ok zemer u can see a larger than the original message to appear here for you guys are doing well thanks to you and your business and leisure centre, and a bit like a list, and a half years old now available for this product to the UK, I am going to have the right now and receive a copy to you and the favourite place to stay with your friends list that's synchronised the first

Vor 3 years
Desi Berati
Desi Berati

Hymni i dashurise se vertete!Bravo!

Vor 6 years
Saranda Demaj
Saranda Demaj

***TEKSTI**** Eja prane dhe me fal nje vallezim, t’a rikthejme jeten pas si nje film. Zemrat tona ekran, ngjyra i dhane erresires. Me shtrengo dhe njehere si dikur, si ne foton e varur mbi mur. Dashuria i jep krahe, dhe kujt nuk i ka une dhe ti, ishim ata. Une dhe ti, qe ndame dhe te fundit kafshate, duke thene sesa jemi me fat, sa njeri - tjetrin te kemi per krahe ne cdo nate. Une dhe ti, erdhem nga endrrat ne jete, duke mposhtur stuhite dhe rrufete, dhe mbollem nje rreze diku, te shkelqej sot nje diell i vertete. Ne u nisem me henen e plote, Permbi dallgen e lotit te ftohte. Zemren busull ne dore dhe ne kraharor dashuria. Prekem fundin dhe mbrritem ne maje, por kujtimet sebashku i ndajme Jemi ne nga ata qe krahet i'a dha varferia. Une dhe ti, qe ndame dhe te fundit kafshate, duke thene sesa jemi me fat, Sa njeritjetrin te kemi per krahe ne cdo nate. Une dhe ti, erdhem nga endrrat ne jete, duke mposhtur stuhite dhe rrufete, dhe mbollem nje rreze diku, Te shkelqej sot nje diell i vertete. Ti i dhe kuptim jetes time, ti e ktheve dhimbjen ne force, çdo mengjes me diellin ne lindje, nuk pritem kaq shume nga kjo bote Une dhe ti....

Vor 5 years
Assya Kamal
Assya Kamal

I Love this song😍😍😍 I love Albanian from Morocco 😍😍❤❤

Vor 5 years
Don Amar Channel
Don Amar Channel

Eja prane dhe me fal nje vallezim, t’a rikthejme jeten pas si nje film. Zemrat tona ekran, ngjyra i dhane erresires. Me shtrengo dhe njehere si dikur, si ne foton e varur mbi mur. Dashuria i jep krahe, dhe kujt nuk i ka une dhe ti, ishim ata. Une dhe ti, qe ndame dhe te fundit kafshate, duke thene sesa jemi me fat, sa njeri - tjetrin te kemi per krahe ne cdo nate. Une dhe ti, erdhem nga endrrat ne jete, duke mposhtur stuhite dhe rrufete, dhe mbollem nje rreze diku, te shkelqej sot nje diell i vertete. Ne u nisem me henen e plote, Permbi dallgen e lotit te ftohte. Zemren busull ne dore dhe ne kraharor dashuria. Prekem fundin dhe mbrritem ne maje, por kujtimet sebashku i ndajme Jemi ne nga ata qe krahet i'a dha varferia. Une dhe ti, qe ndame dhe te fundit kafshate, duke thene sesa jemi me fat, Sa njeritjetrin te kemi per krahe ne cdo nate. Une dhe ti, erdhem nga endrrat ne jete, duke mposhtur stuhite dhe rrufete, dhe mbollem nje rreze diku, Te shkelqej sot nje diell i vertete. Ti i dhe kuptim jetes time, ti e ktheve dhimbjen ne force, çdo mengjes me diellin ne lindje, nuk pritem kaq shume nga kjo bote Une dhe ti....

Vor 6 years
d prifti
d prifti

Alban je nje kengetar i madh dhe kenget e tua te emocionojne❤

Vor 5 years
Aurora Alijaj
Aurora Alijaj

dashuri ..adhurim kjo kenge..cdo fjale percjell emocion..ndjenje ...zemren ta ben te te dridhet..kenga me e bukur😘😘😘..me shtrengo dhe nje here si dikurr....mrekulli kjo kengee💜💜💜💚💚❤💗💗💗💓💓💕💕💖💞💞💞

Vor 5 years
Ola Simo
Ola Simo

Kenga me e mbrekullueshme e Albanit. me emocionon sa here e degjoj. Eshte kenaqesi te dish qe ka akoma kengetare qe thurin kenge me tekste e melodite mbrekullueshme dedikuar dashurise.

Vor 5 years
veronika bitri
veronika bitri

E degjoj ,,, dhe e degjoj pa fund ... Per mendimin Tim kjo kenge nuk do harohet kure !!! Jane vargje per ate brez qe preku fundin dhe u ngrit prape ne maje ,,, ate brez qe kishte shume varferi dhe shume dashuri . I love love love it ...

Vor 5 years
Ervin Kurti
Ervin Kurti

Vetem 345 njerez qe nuk kane njohur dhe nuk do te njohin kurre dashurine, mund ti japin Dislike kesaj kenge.. Keqardhje per to!!! ☺

Vor 6 years
Ardiana
Ardiana

E Falenderoj Zotin qe je pjes e jetes tone me kenget e tua Alban ❤ te gjitha kenget e tua i jepin kuptim jetes tem 👌👍 Faleminderit shum 💖💋

Vor 5 years
Yara Roberta
Yara Roberta

Eja prane dhe me fal nje vallezim,  t’a rikthejme jeten pas si nje film.  Zemrat tona ekran,  ngjyra i dhane  erresires.  Me shtrengo dhe njehere si dikur,  si ne foton e varur mbi mur.  Dashuria i jep krahe,  dhe kujt nuk i ka  une dhe ti, ishim ata.  Une dhe ti,  qe ndame dhe te fundit kafshate,  duke thene sesa jemi me fat,  sa njeri - tjetrin te kemi per krahe ne cdo nate.  Une dhe ti,  erdhem nga endrrat ne jete,  duke mposhtur stuhite dhe rrufete,  dhe mbollem nje rreze diku,  te shkelqej sot nje diell i vertete.  Ne u nisem me henen e plote,  Permbi dallgen e lotit te ftohte.  Zemren busull ne dore  dhe ne kraharor  dashuria.  Prekem fundin dhe mbrritem ne maje,  por kujtimet sebashku i ndajme  Jemi ne nga ata  qe krahet i'a dha  varferia.  Une dhe ti,  qe ndame dhe te fundit kafshate,  duke thene sesa jemi me fat,  Sa njeritjetrin te kemi per krahe ne cdo nate.  Une dhe ti,  erdhem nga endrrat ne jete,  duke mposhtur stuhite dhe rrufete,  dhe mbollem nje rreze diku,  Te shkelqej sot nje diell i vertete.  Ti i dhe kuptim jetes time,  ti e ktheve dhimbjen ne force,  çdo mengjes me diellin ne lindje,  nuk pritem kaq shume nga kjo bote  Une dhe ti....

Vor 6 years
Moon Child
Moon Child

Krenaria e gjithe shqiptareve.😍😍

Vor 4 years
Aleksia Mansaku
Aleksia Mansaku

Urime Alban Skenderaj, kenge e mrekullueshme. Nje dhurate shume e bukur kenga, per fansat e tu kete dite te vecante. Nuk mund te fsheh admirimin time per kete video kaq te mire punuar, kaq te embel dhe domethense. Gjithmon unik ne punen qe ben, dhe origjinal. Shume mirnjohje dhe respekte nga nje fanse e 'cmendur' e jotja.!!! Meqe nuk kalon dite e nate pa te degjuar edhe pa kenduar!!!!

Vor 6 years
Altin KELMENDI
Altin KELMENDI

Nuk është vetem Kënge dashurije, por kta Tingujt janë Tingujt me të bukur ne Muzik, te cilet çdo njeri i ndegjon me qejf. Do ishte me siguri bukur nese kjo Keng do ishte edhe ne gjuhë te tjera e perkthyer . Alban, ti tregon edhe njeher qe je Kengetari me i mirë ne trojet Shqiptare.

Vor 5 years
dili Ejlli
dili Ejlli

ke shum te drejte

Vor 5 years
Adila Prendi
Adila Prendi

Kengetari me i mrekullueshem,me te cilin krenohet nje kombe i tere,je super Alban Skenderaj.

Vor 5 years
Xhesika Mani
Xhesika Mani

,

Vor year
Rozita Balla
Rozita Balla

kjo eshte dashuri te duash sot e pergjithmone ❤un e ti ✌

Vor 5 years
Sara Karaj
Sara Karaj

e kam degjuar me miljona her.. esht nje nga kenget e mija te preferuara.. e mrekullushme!!!!😍😍

Vor 5 years
Anisa Kapllani
Anisa Kapllani

Nje kenge me te cilen dashurohesh me degjimin e pare!!! 👌🎶🎼🎻🎧

Vor 6 years
Matias Cela
Matias Cela

po pra

Vor 4 years
ALBsk
ALBsk

kete them dhe un ....

Vor 6 years
Xhuljo tagani
Xhuljo tagani

e vertet

Vor 6 years
Emily
Emily

+Anisa Kapllani 100 % e ver8 ...

Vor 6 years
erinn Eri
erinn Eri

po po :)

Vor 6 years
Anila. Z
Anila. Z

Kete kenge ja u dedikoj prinderve te mi . Qe vertet ndane kafshaten bashke duke ushqyer gjithe jeten dashurine dhe respektin per njeri tjetrin. Mà dhe Bá kudo te ndodheni faleminderit per cdo gje❤

Vor year
Fatmire Shala
Fatmire Shala

Nuk ka pasur dhe as që do ketë ndonjëhere Këngë kaq domethënëse dhe kuptimplotë.....të faleminderit ALBAN për të gjitha vlerat që i ruan dhe i kultivon në këtë aktualitet të vrazhdë....BRAVO!

Vor 5 years
Anisa G
Anisa G

cdo kenge e jotja eshte unike, po "une dhe ti"do mbesi gjithmon nje balade qe do dogjohet dhe sh breza me vone. Kurre me pare asnje kengetar nuk i ka kenduar kaq bukur dashurise se vertete asaj qe sgjat gjith jeten. j3 unik

Vor 5 years
Marigoni Llafja
Marigoni Llafja

Emocionuese, nuk gjej fjalë, Bravo Bravo Bravo.

Vor 3 years
Proud to be ALBANIAN
Proud to be ALBANIAN

Kjo eshte dashuri e vertete midis dy njerezve dhe keshtu duhet te jete deri ne pafundesi. Alban Skenseraj the best of the best ❤

Vor 3 years
Geraldina Feci
Geraldina Feci

Te gjitha kenget e tua jane te mrekullueshme alban . Madje une kam nje bllok ku kam shkruar shumicat e tyre. Edhe pse disa kenge kane dale shume kohe me pare une vazhdoj ti degjoj sepse sa here I degjoj ato kam me kujtohen tingujt e bukur qe ti I ke shkruar dhe vazhdon ti shkruash me aq emocion . Duket sikur ne cdo kenge e note qe shkruan percjell cdo dite e cdo rest qe ne na ndodh ne jete . Te adhuroj Alban ♡. Je vertet thesar☆.

Vor 6 years
sirdix fio
sirdix fio

h

Vor 6 years
Andi Papa
Andi Papa

Shyqyr qe po degjojme pak muzik te bukur shqiptare :-)

Vor 6 years
Dajana Shallari
Dajana Shallari

shume e ndjere,e kam degjuar ne kohe me gezim dhe me gjendet edhe ne hidherim kur kujtoj prinderit e mi

Vor 5 years
Durres Durres
Durres Durres

Besnikeria eshte gjeja me e rendesishme ne nje lidhje dashurore dhe Albani e ka nxjerre ne pah kete detaj ,Mos harro se ti je mbreti i dashurise Alban ne kenget shqiptare

Vor 5 years
dritatesyrit
dritatesyrit

Nuk e di sa vite kam qe sa here qe degjoj nje kenge te re te Albanit them se eshte kenga e tij me e bukur ,por kjo eshte me te vertete me e bukura .Nuk e di por nuk besoj se ka njeri qe nuk gjen veten ne kete kenge ,shume emocionuese 👏👏👏👏👏👑

Vor 6 years
Fak Serbia
Fak Serbia

e ke gjet pz bravo cdo kush mendon te ardhmen me dike duke dgjuar ket keng

Vor 6 years
dritatesyrit
dritatesyrit

+Dennis Andersson 😂😂😂😂

Vor 6 years
Dennis Andersson
Dennis Andersson

+Yolozz Ezreal haj mutin

Vor 6 years
Yolozz Ezreal
Yolozz Ezreal

+dritatesyrit mos harro e ben vetem per lek edhe nuk e ndjen prandaj nuk do eci asnje her muzika ktu ne shqiperi per mua albani esht kengtari na me te miret por jo t bej nje keng n vite..

Vor 6 years
💙ariela_lyrics💙
💙ariela_lyrics💙

Like kush e degjon ne 2020 Qetsim shpirti kjo keng💜 Alban je fantastik💜💫

Vor year
kejsikesjana
kejsikesjana

@Esmeralda Arapi sigurisht dhe madje e degjoj cdo mengjes

Vor year
Esmeralda Arapi
Esmeralda Arapi

Edhe ne 2021

Vor year
kejsikesjana
kejsikesjana

Une do e degjoj pergjihmon

Vor year
Zybi Guri
Zybi Guri

E gjithë jeta dhe dashurija e njeriut mbledhur në një këngë. Alban je pasuri kombëtare.

Vor 3 years
Top Shop
Top Shop

Eja prane dhe me fal nje vallezim, t’a rikthejme jeten pas si nje film. Zemrat tona ekran, ngjyra i dhane erresires. Me shtrengo dhe njehere si dikur, si ne foton e varur mbi mur. Dashuria i jep krahe, dhe kujt nuk i ka une dhe ti, ishim ata. Une dhe ti, qe ndame dhe te fundit kafshate, duke thene sesa jemi me fat, sa njeri - tjetrin te kemi per krahe ne cdo nate. Une dhe ti, erdhem nga endrrat ne jete, duke mposhtur stuhite dhe rrufete, dhe mbollem nje rreze diku, te shkelqej sot nje diell i vertete. Ne u nisem me henen e plote, Permbi dallgen e lotit te ftohte. Zemren busull ne dore dhe ne kraharor dashuria. Prekem fundin dhe mberritem ne maje, por kujtimet sebashku i ndajme Jemi ne nga ata qe krahet i'a dha varferia. Une dhe ti, qe ndame dhe te fundit kafshate, duke thene sesa jemi me fat, Sa Njeri-tjetrin te kemi per krahe ne cdo nate. Une dhe ti, erdhem nga endrrat ne jete, duke mposhtur stuhite dhe rrufete, dhe mbollem nje rreze diku, Te shkelqej sot nje diell i vertete. Ti i dhe kuptim jetes time, ti e ktheve dhimbjen ne force, çdo mengjes me diellin ne lindje, nuk pritem kaq shume nga kjo bote Une dhe ti...

Vor 4 years
Ervis Visi
Ervis Visi

Hk

Vor 3 years
PAND4 TV
PAND4 TV

Top Shop hug

Vor 4 years
Happy Chan
Happy Chan

This is the best music I ever heard!!!this song doesn’t talk about life night and passion but for the real love for what makes me to wake up and to sleep well everyday

Vor 3 years
nerta Jace
nerta Jace

Bravo Alban je me i miri per mua se kur jam e merzitur vendos kenget e tua dhe aty gjej qetesin e shpirtit tim per mu do mbetesh i vetmi kengetar qe kendon me shpirt love 😍😍😙😙

Vor 5 years
Servete Mali
Servete Mali

Kristina Jace bravooo

Vor 5 years
klea klea
klea klea

O zot ç'far kenge , ç'far zeri. Jam fansja jote. Je me I miri. Zoti te bekoft ne çdo hap te jetes tende. I love you 💋💋💋💖💖💖💖😘😘😍😍👏👏👏💕💕💕

Vor 3 years
Antea Palla
Antea Palla

Me emocionon shum kjo kenge...kam 7 vjet qe njihem me burrin tim dhe duke degjuar kete kenge me vin ne mendje te gjitha ato qe kemi kaluar bashke.....BRAVO ALBAN

Vor 2 years
Imelda Corri
Imelda Corri

Sa emocion dhe dashuri te paster permban kjo kenge

Vor 6 years
Sofia Rm.
Sofia Rm.

Alban je super star keng prekse qe te udheton ne pafundsi tekst te perkryer me vjen mire se edhe femijet qe jan rritur jash e degjojn kete keng dhe e degjojn perseri bravo

Vor 4 years
Ernest Priftaj
Ernest Priftaj

Cdo cift i dashuruar gjen veten tek kjo kenge.Bravo Alban!

Vor 4 years
Hejib Mosnak
Hejib Mosnak

Eja prane dhe me fal nje vallezim, t’a rikthejme jeten pas si nje film. Zemrat tona ekran, ngjyra i dhane erresires. Me shtrengo dhe njehere si dikur, si ne foton e varur mbi mur. Dashuria i jep krahe, dhe kujt nuk i ka une dhe ti, ishim ata. Une dhe ti, qe ndame dhe te fundit kafshate, duke thene sesa jemi me fat, sa njeri - tjetrin te kemi per krahe ne cdo nate. Une dhe ti, erdhem nga endrrat ne jete, duke mposhtur stuhite dhe rrufete, dhe mbollem nje rreze diku, te shkelqej sot nje diell i vertete. Ne u nisem me henen e plote, Permbi dallgen e lotit te ftohte. Zemren busull ne dore dhe ne kraharor dashuria. Prekem fundin dhe mberritem ne maje, por kujtimet sebashku i ndajme Jemi ne nga ata qe krahet i'a dha varferia. Une dhe ti, qe ndame dhe te fundit kafshate, duke thene sesa jemi me fat, Sa Njeri-tjetrin te kemi per krahe ne cdo nate. Une dhe ti, erdhem nga endrrat ne jete, duke mposhtur stuhite dhe rrufete, dhe mbollem nje rreze diku, Te shkelqej sot nje diell i vertete. Ti i dhe kuptim jetes time, ti e ktheve dhimbjen ne force, çdo mengjes me diellin ne lindje, nuk pritem kaq shume nga kjo bote Une dhe ti...

Vor 3 years
Altin Diko
Altin Diko

Nje kryeveper tjeter e jotja, kjo eshte muzike qe te jep emocione , si zeri shume i bukur por edhe klipet shume domethenese, ky eshte Art !!! Bravo, dhe suksese gjithmone Alban,je vertet nje talent e artist i muzikes shqipetare, emri do te shkruhet me germa te arta ne historine e muzikes sone !!!

Vor 3 years
Gorgina Gio
Gorgina Gio

Super ..super ...super ...😍😍😍o zot Cfare tekstesh te bukura qe permbajne kenget e Albanit 🎊

Vor 4 years
Flo Pemy
Flo Pemy

Teksti, muzika, video-ja, gjithcka perfekt!!!!! Me i miri si gjithmone Alban Skenderaj.

Vor 6 years
blueibabygirl07
blueibabygirl07

I love this song so much!💖🎤🎵🎶🇦🇱 I actually have not looked up the lyrics in English yet it is so beautiful though 💖 #faleminderit

Vor 3 years
blueibabygirl07
blueibabygirl07

This song is so bloody amazing and #beautiful #love #dashuri #faleminderit Alban!!🇦🇱🇦🇱🎵🎶🎤💖💙🌏 Makes me appreciate life #muchlove from the states 🇺🇸🌎

Vor 3 years
Alma Qerana
Alma Qerana

Çdo fjale e ketij teksti, eshte kaq e vertete sa te duket sikur jeton ne cdo germe te saj. ♡♡♡♡

Vor 4 years
Perla Pearl
Perla Pearl

Historia e jetes time, e gjitha në një këngë. Faleminderit Alban që mban gjallë akoma kuptimin dhe të bukurën e këngës shqiptare.

Vor 3 years
Klejdi Sevdari
Klejdi Sevdari

muzike shume e bukur dhe tekste prape shume te arrire, te lumte Alban

Vor 4 years
Enkeleda Gjinaj
Enkeleda Gjinaj

pershendetje alban jam nje fans i zjarrte i kesaj kenge eshte kenga me e bukur e dashurise 😗😗

Vor 5 years
Bejo Aliaj
Bejo Aliaj

Nje kenge qe na rikthen besimin ne perralla.Thjesht e mrekullueshme😍😍😍😍

Vor 5 years
Egla Mehilli
Egla Mehilli

Nje kenge ku gjen veten. UNE DHE TI!!!❤❤👏👏👏👏

Vor 5 years
DeAgostini Chania
DeAgostini Chania

Këngëtar që përdor gjuhën e pastër Shqiptare!!

Vor 5 Monate
Andi Beraj
Andi Beraj

13-01-2017 kjo kenge me prek sa here qe e degjoj Jemi krenar qe e kemi nje kengetar si ju Alban Skenderaj

Vor 5 years
Inter Mondiale
Inter Mondiale

Kenge kryeveper...teksti I perkryer,muzika,zeri I bukur dhe I ngrohte I Alban Skenderaj,qofsh I bekuar per jete familjarisht!

Vor 3 years
Blerta Zymberi
Blerta Zymberi

Kjo ishte kenga e dasmes time 17/08/2019 ,hyrjen e bera me kete kenge kaq te mrekullueshme ,qe e ndjeja me thellsi te shpirtit , kennge me shum kuptim per ata qe e ndjejn dashurine , me te vertet alban skenderaj ka nje ze te mrekullueshem po ashtu te gjitha tekstet artist me vlera . Bravo 👌👏

Vor 2 years
sp3ed.?
sp3ed.?

Jet te lumtur 😀

Vor 2 years
Blerta Zymberi
Blerta Zymberi

@Zybi Guri te lumt goja , amin inshallah

Vor 2 years
Zybi Guri
Zybi Guri

Te shkoftë jeta si kjo kengë.🎶🎶

Vor 2 years
Xhuliana Marku
Xhuliana Marku

E adhuroj kte këngë në çdo detaj, teksti, melodia,zëri i Albanit,një kombinim perfekt,një nga këngët më të bukura e me me kuptim që kam dëgjuar ndonjëherë

Vor 9 Monate
Aurora Goroveci
Aurora Goroveci

It is so amazing song. Alban , you're the best. ❤

Vor 6 years
Evi Marku
Evi Marku

oooo zot nje kenge e mrekullueshme nga nje kengetar i mrekullueshem ....suksese alban

Vor 6 years
Flora Gusha
Flora Gusha

Jeta eshte e bukur kur e ndertojme mbi themele te sigurta Edhe ju qe se patet fat e gjen njeriu lumturin nqs eshte i rrethuarme respekt dashurin e njerezve te afer dhe miqve te vertet.

Vor 3 years
RedRed9116
RedRed9116

Eja prane dhe me fal nje vallezim, t’a rikthejme jeten pas si nje film. Zemrat tona ekran, ngjyra i dhane erresires. Me shtrengo dhe njehere si dikur, si ne foton e varur mbi mur. Dashuria i jep krahe, dhe kujt nuk i ka une dhe ti, ishim ata. Une dhe ti, qe ndame dhe te fundit kafshate, duke thene sesa jemi me fat, sa njeri - tjetrin te kemi per krahe ne cdo nate. Une dhe ti, erdhem nga endrrat ne jete, duke mposhtur stuhite dhe rrufete, dhe mbollem nje rreze diku, te shkelqej sot nje diell i vertete. Ne u nisem me henen e plote, Permbi dallgen e lotit te ftohte. Zemren busull ne dore dhe ne kraharor dashuria. Prekem fundin dhe mbrritem ne maje, por kujtimet sebashku i ndajme Jemi ne nga ata qe krahet i'a dha varferia. Une dhe ti, qe ndame dhe te fundit kafshate, duke thene sesa jemi me fat, Sa njeritjetrin te kemi per krahe ne cdo nate. Une dhe ti, erdhem nga endrrat ne jete, duke mposhtur stuhite dhe rrufete, dhe mbollem nje rreze diku, Te shkelqej sot nje diell i vertete. Ti i dhe kuptim jetes time, ti e ktheve dhimbjen ne force, çdo mengjes me diellin ne lindje, nuk pritem kaq shume nga kjo bote Une dhe ti....

Vor 5 years
Shpati Gishti
Shpati Gishti

super tekst

Vor 5 years
Saranda Demaj
Saranda Demaj

ALBAN JE MË I MIRI NGA TË GJITH!!! VETËM MUZIKËN TËNDE TE PASTER DHE PLOT KUOTIM E NDEGJOJ. e kamë ëndër që të jemë në njërën nga koncertet tua. Fatkeqësisht jetoj ne Belgjikë ndoshta e lexon këtë koment dhe do vizitosh Belgjiken për të na dhënë nje koncert të paharruar!! ke shumë fanca këtu nuk jamë vetëm une por e di që une jam fancja jote më e madhe këtu!! ❤❤❤❤

Vor 5 years
Erjola alorje
Erjola alorje

Cdo kenge e Albanit eshte emocion me vete.Bravo

Vor 6 years
Mauro MI9
Mauro MI9

Noce ti je

Vor 6 years
Ana Sallahi
Ana Sallahi

pa fjal, e mrekulluar nga kenget e alban akenderaj Sì gjithmon jam dashuruar me kte keng 😘😘❤❤❤

Vor 4 years
Ida Ida
Ida Ida

Alban je kengetari i merituar . Bravo te qofte

Vor 4 years
veronika bitri
veronika bitri

Nuk lodhem duke e degjuar ,,, per mua eshte nje perle ,, ndoshta sepse I perkas atij brezi ,, me lot me sy e degjoj ,,, te lumte goja Alban

Vor 5 years
Irena Shebegu
Irena Shebegu

Sa here e degjoj kete kenge me kalon jeta para si peisazh frymezues...Kemi pasur Zotin para dhe zemren busull ne dore ashtu sic thote edhe Albani🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Vor 2 years
Genti M
Genti M

I vetmi Albani qe nuk ka nevoj me qit vajza deshun per me pa sukses por vetem me talent ky ka arrit ktu ku eshte.Bravo dhe respekt.

Vor 6 years
Albino Lumi
Albino Lumi

Me i miri ne Shqiperi , tesh sa vite vetem kenge cilesore , bravo Alban :)

Vor 6 years
Amelia Ajas
Amelia Ajas

Nje kenge qe nuk mund ta pershkruaj. Bravo Alban vetem vazhdo.

Vor 5 years
vasilika koshovari
vasilika koshovari

Eshte bukur ta fillosh diten me kenge te tille, sidomos kur ke kaluar te 50-tat.E gjen veten ne cdo varg.BRAVO ALBAN!

Vor 3 years
Marsela Cela
Marsela Cela

edhe para te 50-tave mire eshte

Vor 2 years
Lola Malja
Lola Malja

Njeriu lufton me jeten per shum arsye .por dashuria esht lufta me e madhe qe njeriu ben me veten bravo alban vargje jete kto tuat

Vor year
User 01
User 01

Te lutem Alban për hirë të fancave të tu konkuro për me shku ne eurovizjon me shku me tregu qe shqiperia ka këngetar te mire te lutem 😘

Vor 5 years
Luanesha78
Luanesha78

Kengetarte e mire si lejojne te shkojne aty ! A ju kujtohet kur ky penalizoi Flaka Krelanin duke i dhen 0 pike ? 🤔😂😳

Vor 5 years
Rigers
Rigers

kenge qe ne fund te le pershtypje dhe mbresa te mrekullueshme

Vor 5 years
Edi Ndoci
Edi Ndoci

Kenge e mrekullushme kenge per jeten 😉

Vor 4 years
greta saja
greta saja

Kenga qe kte vit u degjua ne te gjithe vallezimet e cifteve ne martesen e tyre..kenge qe nuk te merzitet asnjeher🤗🤗

Vor 4 years
Ardi Milaj
Ardi Milaj

Magjija e muzikes , eshte te nxjerri ndjenjat nga me te thellat te shirtit ne siperfaqe dhe te kuptosh se zemra jote vazhdon dhe godet shume fort ....

Vor 3 years
Dhimitri Gusho
Dhimitri Gusho

Beautiful, proudly Albanian

Vor 3 years
Ina Hoxhaj
Ina Hoxhaj

Shume emocionuese!!! "Ti I dhe kuptim jetes time "

Vor 6 years
FERGI NEW TOWN
FERGI NEW TOWN

Te dua shum dashuria ime me e madhe e vogla ime te dua ne cdo frymemarje qe bej ❤ 01.06.16 ..... INFINIT

Vor 2 years
joe
joe

Kenga me e bukur qe kam degjuar ndonjehere.Albani s`eshte per ne shqiptaret sepse ne edhe e shajm por eshte per te ghithe boten.14 2016 kjo kenge nuk haroet lehte suksese te metejshme per ty Alban dhe pac jeten e gjate.

Vor 3 years
Happy Chan
Happy Chan

Henry The Boss ke shume te drejte

Vor 3 years
Armela Rexhepi
Armela Rexhepi

Kenga me e mire shqiptare e te gjitha koherave! 😊😊😊💖

Vor 6 years
Ledja Ziu
Ledja Ziu

Sa shume dashuri ka ne kete kenge.... super kenge ! Suksese te metejshme Alban !

Vor 3 years
Indrit Dautaj
Indrit Dautaj

Vlora nuk ka zhgenjyer kurr! Gjithmon i ka dhen margaritar Shqiperise, ne histori, art, muzik, sport, ti je nje nder ta. Respekte Alban. 😊🙏

Vor year
klajdi dalipi
klajdi dalipi

A nuk eshte nga saranda albani

Vor year
Shkendi Sharka
Shkendi Sharka

Qetesi dhe shpres per te ecur para 😇💖🌷🌹🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱

Vor 3 years
sidorela pellumbi
sidorela pellumbi

zoti tee bekoft je adhurim alban love you

Vor 5 years
Kristi Kociaj
Kristi Kociaj

I vetmi kengetar qe i kendon fjalet paster siç jan ne gjuhen e bukur shqipe na mbushet Shpirti

Vor Monat
Uzumaki1990
Uzumaki1990

I'll never give up looking for the love this man is singing about. Shum bukur Alban

Vor 6 years
Giannis Katsaris
Giannis Katsaris

Nuk e kuptoj disa kenge pa lidhje votohen shumë ndërsa kjo kenge kaq e bukur nuk votohet fare kjo është kenga me me kuptim dhe me melodi me të bukur❤❤ eshte nje perlë e vërtetë like kush mendon si un per kete kenge te mrekullueshme

Vor 2 years
Entela Musaraj
Entela Musaraj

Gjithmon na emozion me kenget e tua! Sei Grande!!!❤

Vor 2 years
skerdi Musaraj
skerdi Musaraj

Alban ti je mrekulli t fal shum energji pozitive dhe t cliron komplet energjit e mira je kengetari me i mir shqiptar qe cdo gje e ben kaq t thjesht dhe t bukur hallall ta beft zoti

Vor 3 years
Nekilda Sinameta
Nekilda Sinameta

eshte Hera e 10000.....qe e degjoj dhe prap nuk merzitem😍😍😍😍😍

Vor 4 years
Wojciech Gorczynski
Wojciech Gorczynski

oh my this song is really beautiful, i dont understand but i love it

Vor 3 years
Era era
Era era

If you could understand this song,you would love it more xp

Vor 3 years
ImpossibleDaysHere let's begin
ImpossibleDaysHere let's begin

I think he my favorite Albanian singer😎

Vor 3 years
Adriana Susai
Adriana Susai

e mrekullueshme si gjith te tjerat...love Song

Vor 4 years

Nächster

Venera Lumani x Lind Islami - Si ta them une ty?

2:52

Venera Lumani x Lind Islami - Si ta them une ty?

Venera&Lind Official

Aufrufe 851 000

Alban Skenderaj ft. Elinel - Kam nevoje (Official Video HD)

3:24

Primitive Technology: Iron knife made from bacteria

11:35

Primitive Technology: Iron knife made from bacteria

Primitive Technology

Aufrufe 1 574 018

Alban Skenderaj - Eklips (Official Video HD)

4:51

Alban Skenderaj - Eklips (Official Video HD)

AlbanSkenderajMusic

Aufrufe 4 700 000

Rovena Ibrahimi & Renato Jaho - Vere & Trendafila (Official Video)

2:57

Alban Skenderaj - Dalëngadalë (Official Video 4K)

2:43

Alban Skenderaj - Dalëngadalë (Official Video 4K)

AlbanSkenderajMusic

Aufrufe 2 900 000

Alban Skenderaj & Miriam Cani - Dhurata

4:35

Alban Skenderaj & Miriam Cani - Dhurata

AlbanSkenderajMusic

Aufrufe 17 000 000

Alban Skenderaj - Miremengjes (Official Video HD)

4:32

Alban Skenderaj - Miremengjes (Official Video HD)

AlbanSkenderajMusic

Aufrufe 10 000 000

Alban Skenderaj - Engjell (Official Video HD)

3:35

Alban Skenderaj - Engjell (Official Video HD)

AlbanSkenderajMusic

Aufrufe 9 700 000

Alban Skenderaj - Nese thua PO (Official Video HD)

3:47

Alban Skenderaj - Nese thua PO (Official Video HD)

AlbanSkenderajMusic

Aufrufe 5 700 000

The Rock is a Legend

1:01

The Rock is a Legend

Incomeparent

Aufrufe 2 018 106

Kasaba Doktoru 13. Bölüm (Sezon Finali)

2:20:16

Kasaba Doktoru 13. Bölüm (Sezon Finali)

Kasaba Doktoru

Aufrufe 814 755

Pimmeliger Motorrad-Unfall | Die Nervigen #0

59:56

Pimmeliger Motorrad-Unfall | Die Nervigen #0

Die Nervigen Podcast

Aufrufe 104 160

Die dunkle Wahrheit über Fanta

10:06

Die dunkle Wahrheit über Fanta

Simplicissimus

Aufrufe 658 840