Alban Skenderaj ft. Lyrical Son - Ndalma (Official Video 4K)

Vigi Vigi
Vigi Vigi

[Intro: Alban Skenderaj] Zot nalma Këtë marrëzi të lutem ndalma Të paktën ti, të lutëm falma Të rifilloj një tjetër jetë Zot ndalma Këtë marrëzi të lutem ndalma Të paktën ti, të lutëm falma Të rifilloj një tjetër jetë [Verse 1: Lyrical Son] Qysh s'e pata asnji rren për ty Kur t'vërtetën ti ma lypshe n'sy Pranimi i fajit veç na ndau ne të dy Gabimet falen, ligjet bohen për m'u thy Arsyetim i kot tradhtia, qërshia mbi tortë lakmia Karakteri fortë ndan, prej një vije të hollë Dhe pse n'zemër e kam njoll A thu "Çka nëse s'kish ndodh?" Mbon me lujt, me hup kontroll Du me t'pa, po du me t'fol Du me t'thonë që kam me t'dasht deri sa t'marr' frymë Po egon e kom t'madhe smuj e perbi krenarinë Ti meriton më shumë, lem mu mrapa në histori Unë e di që zemra jem, babe, të rreh nervat e mi Në çdo kafe të rakisë Krejt kangt e dashnisë I kom msu permensh, jom t'u lujt mensh Çdo ditë t'njejtën reprizë Ndjenja e fajësis, flaka e mërzis' Ma shum mdhem Mdhem faji jem qe nuk jom me ty Chorus: Alban Skenderaj] Zot nalma Këtë marrëzi të lutem ndalma Të paktën ti, të lutëm falma Të rifilloj një tjetër jetë Zot nalma Këtë marrëzi të lutem ndalma Të paktën ti, të lutëm falma Të rifilloj një tjetër jetë [Instrumental Break] [Verse 2: Alban Skenderaj] Gotë e njëmbëdhjetë që kthej për ty Ende helmin s'di si t'a përshty Dhe unë e di, e ndjej që ti je aty Dhe e kuptojë nëse nuk më le të hy Por thuamë nji fjalë o mbreteresh drama A e dinë sa e poshtër din të jetë karma? Heshtja jote më vret më shumë se arma Pse më le të eci zbathur permbi xhama? Dikush a me jep një shkop magjikë T'i pastroj mekatet me një click Pija nuk ka lidhje me llogjikë Falëm nëse dukem histerik Pre-ChorusLyrical Son] Mo, mos u idhno , mos u largo Kjo zemër të do Sot mos ëm thujë jo, se s'jam t'u mujt mo S'jam t'u mujt mo [Chorus: Alban Skenderaj] Zot nalma Këtë marrëzi të lutem ndalma Të paktën ti, të lutëm falma Të rifilloj një tjetër jetë Zot nalma Këtë marrëzi të lutem ndalma Të paktën ti, të lutëm falma Të rifilloj një tjetër jetë

Vor 10 Monate
☆•Gango•☆98
☆•Gango•☆98

♥️😎🔥💣

Vor 7 Monate
Valbona
Valbona

@andrew wir hören nur albanische musik 🎶..

Vor 9 Monate
Football News
Football News

https://youtube.com/channel/UC-SbBppzZ_YaADdnYudxMXA

Vor 9 Monate
Adelina Korca
Adelina Korca

👌🌟

Vor 9 Monate
Kristian
Kristian

VERSIONI REMIX I KESAJ KENGE https://www.youtube.com/watch?v=xNaRld35NRA

Vor 9 Monate
Norjana
Norjana

✨Alban Skenderaj: Zot ndalma,ktë marrëzi te lutem ndalma te pakten ti te lutem falma. Te rifilloj një tjeter jetë. Zot ndalma ,ktë marrëzi të lutem ndalma të paktën ti të lutem falma Të rifilloj një tjetër jetë. ✨Lyrical son: Qysh se pata as 1 rren për ty Kur t’verteten ti ma lypshe n’sy Pranimi fajit vec na ndau ne te dy Gabimet falen,ligjet bohen per mu thy. Arsyetim i kot,tradhtia,qershia mbi torte,lakmia Karakteri fort t’ndam prej nji vije t’holle edhe pse n’zemer e kom njollë A thu cka nëse s’kish ndodh ? Mbo me lujt ,me hup kontroll, Po du me t’pa po du me t’fol. Du me t’thon qe kom me t’dasht , derisa t’marr fryme. Po egon e kom t’madhe s’muj e përbij krenarin. Ti meriton me shum,lem mu mrapa n’histori Un e di qe zemra jem mbetet rob i nji vetmi. N’cdo kafe t’rakis Krejt kongt e dashnis I kom msu permendsh jom tu lu mendsh,cdo dit t’njejten reprizë. Ndjenja fajsisë,flaka mërzisë ma shum mdhem Dhem faji jem qe nuk jom me ty. 2x Zot ndalma,ktë marrëzi te lutem ndalma,te pakten ti te lutem falma Te rifilloj nje tjeter jete Zot ndalma,kte marrezi te lutem ndalma te pakten ti te lutem falma Te rifilloj nje tjeter jete. ✨Alban Skenderaj: Gota e njembedhjete qe kthej per ty Ende helmin s’di si ta pështy Dhe un e di,e ndjej qe ti je aty Dhe e kuptoj nese nuk me lë të hy Por thuam nji fjal o mbreteresh drama. A e di sa e poshter di te jete karma, Heshtja jote me vret dhe me shum se arma Pse më le të heci zbathur përmbi xhama Dikush a më jep nje shkop magjik E ti pastroj mëkatet me një klik Pija nuk ka lidhje me llogjikë Falëm nëse dukem histerik. L.S: Mo mos u idhno Mos u largo kjo zemër të do Sot mos ëm thuj jo se s’jom tu mujt mo S’jom tu mujt mo 2x Zot ndalma,ktë marrëzi te lutem ndalma,te pakten ti te lutem falma Te rifilloj nje tjeter jete Zot ndalma,kte marrezi te lutem ndalma te pakten ti te lutem falma Te rifilloj nje tjeter jete. ⚜️

Vor 10 Monate
Arsela Murati
Arsela Murati

Flm

Vor 9 Monate
Kristian
Kristian

VERSIONI REMIX I KESAJ KENGE https://www.youtube.com/watch?v=xNaRld35NRA

Vor 9 Monate
Ervin Ameti
Ervin Ameti

...zemra jem mbetet rob i delir've t'mi *

Vor 9 Monate
TeddyGreyOnStuff
TeddyGreyOnStuff

[English Translation] God stop (it) Please stop this madness At least you, please forgive me To resume/start another life God stop Please stop this madness At least you, please forgive me To resume another life [Verse 1: Lyrical Son] How did I not have a lie for you When you would ask me for the truth Admitting the truth just separated us both Mistakes are forgiven, laws are made to be broken Vain reasoning – rakia (blaming alcohol), the icing on the cake – greed Strong character splits (apart), by a thin line Although I have it stained in my heart Wondering "What if it did not happen?" Makes me go crazy, makes me lose control I want to see you, I want to talk to you I want to tell you I’ll love you as long I breath But my ego is big, can’t swallow my pride You deserve more, leave me behind – in history I know my heart, babe, is beating my nerves In any raki bar The whole of the love songs I learned them by heart, I’m losing my mind Every day the same ‘replay’ (days repeating) The feeling of guilt, the burning (feeling of) missing you ' It hurts more that It's my fault I'm not with you Chorus: Alban Skenderaj] God stop (it) Please stop this madness At least you, please forgive me To resume/start another life God stop Please stop this madness At least you, please forgive me To resume another life [Instrumental break] [Verse 2: Alban Skenderaj] The eleventh glass that I drink for you I still do not know how to spit out the poison And I know, I feel you are there And I understand if you do not let me in But just say a word, o drama queen Do you know how dirty karma can be? Your silence kills me more than a weapon Why let me walk barefoot on (shattered) glass? Someone give me a magic wand (Magic) So I can clear sins with one click (Click) Drinking has nothing to do with logic Sorry if I look hysterical Pre-ChorusLyrical Son] Don’t, don’t get mad, don’t leave This heart loves you Don’t tell me no today, because I can’t anymore I just can’t (take it) anymore [Chorus: Alban Skenderaj] God stop (it) Please stop this madness At least you, please forgive me To resume/start another life God stop Please stop this madness At least you, please forgive me To resume another life

Vor 9 Monate
Sol Martinez
Sol Martinez

Lo podrías traducir en español por favor saludos desde Argentina 🇦🇷🇦🇷🇦🇷

Vor 5 Monate
Arjeta Agolli
Arjeta Agolli

Hi

Vor 9 Monate
Kristian
Kristian

@jakefutplot VERSIONI REMIX I KESAJ KENGE https://www.youtube.com/watch?v=xNaRld35NRA

Vor 9 Monate
Kristian
Kristian

@jakefutplot VERSIONI REMIX I KESAJ KENGE https://www.youtube.com/watch?v=xNaRld35NRA

Vor 9 Monate
Kristian
Kristian

@Maria [𝐋!𝐯𝐞]🔞👇 VERSIONI REMIX I KESAJ KENGE https://www.youtube.com/watch?v=xNaRld35NRA

Vor 9 Monate
Verissima Vera
Verissima Vera

Albani nuk zhgënjen kurrë, që nga kënga e parë Zë magjik, origjinal, kurrë banalite në tekstet e këngëve të tij. Suksese lart e më lart gjithmonë ! Shpresoj që një ditë të përfaqësosh Shqipërinë në Eurovision me zërin tënd te mrekullueshëm. ❤️❤️

Vor 10 Monate
Riya. Bond Taking B.A.T.H NOW
Riya. Bond Taking B.A.T.H NOW

Kombinim harmonioz i zerave, muzukës dhe tekstit. Vetë kënga në tërësinë e përmbajtjes së vetë, por duke i shtuar dhe interpretimin artistik me klas të lart, përcjellë një gjëndje të fortë emocionale. Njëherësh të rrëmben ritmi, muzika, melodia, të cilat rrjedhin bukur si një kurë shërimi për të lehtësuar ngarkesën dramatike që jep vetë përmbajtja e këngës shprehur qartë edhe në vidion e interpretuar me profesionalizëm. Një temë e veçantë sociale që përjetohet rrënqethshëm dhe të shtrëngon fortë në gjoks si një dhimbje njerzore. Vetë kënga e përjell si mesazh dhe na thotë të jemi pjesë e saj, ta kurojmë si dhimbjen tonë. S’ka më bukur! Suksese këngëtarve dhe interpretuesve në vidio.

Vor 9 Monate
Kristian
Kristian

VERSIONI REMIX I KESAJ KENGE https://www.youtube.com/watch?v=xNaRld35NRA

Vor 9 Monate
Stefanie Himmler
Stefanie Himmler

https://www.youtube.com/watch?v=FI-OvN8LNp8

Vor 9 Monate
Xh. Dardane
Xh. Dardane

Sa te lumtur jemi qe egziston o Alban, gjith Shqiptarija jan krenar si të kemi. Si ka munsi mos me na zhgenjy as niher? vetem Bravo Bravo dhe Bravo 👏👍 Gjithashtu edhe Festimi shum bukur! vetem perpara 🍀👍

Vor 10 Monate
Kristian
Kristian

VERSIONI REMIX I KESAJ KENGE https://www.youtube.com/watch?v=xNaRld35NRA

Vor 9 Monate
Kristian
Kristian

VERSIONI REMIX I KESAJ KENGE https://www.youtube.com/watch?v=xNaRld35NRA

Vor 9 Monate
Kristian
Kristian

VERSIONI REMIX I KESAJ KENGE https://www.youtube.com/watch?v=xNaRld35NRA

Vor 9 Monate
Kristian
Kristian

VERSIONI REMIX I KESAJ KENGE https://www.youtube.com/watch?v=xNaRld35NRA

Vor 9 Monate
Kristian
Kristian

VERSIONI REMIX I KESAJ KENGE https://www.youtube.com/watch?v=xNaRld35NRA

Vor 9 Monate
denada vangjeli
denada vangjeli

Super tekst, super këngë si gjithmonë ti nuk më zhgënjen kurrë artisti Im i shpirtit...nuk lodhem kurrë duke të degjoj....17 vjet më pare kur degjova per here të pare zerin dhe këngën tënde , qe prej asaj dite cfaredo qe degjoj nga ty eshte mrekulli...je ilaç për shpirtin....luv u artisti I'm i zemres🥰🥰🥰

Vor 10 Monate
panda albania
panda albania

@Kevin Prenja e ka per ata te mesit

Vor 9 Monate
Behare Dunicari
Behare Dunicari

@Kevin Prenja mesa duket e ka per albanin 🤣🤣

Vor 9 Monate
Kevin Prenja
Kevin Prenja

Aq shum ke shkrujt sa ske then cili nga kta😂😂

Vor 10 Monate
Willow 🔥𝐆𝐨 𝐓𝐨 𝐌𝐲 𝐂𝐡𝐚𝐧𝐧𝐞𝐥 [𝐋!ve] 💘
Willow 🔥𝐆𝐨 𝐓𝐨 𝐌𝐲 𝐂𝐡𝐚𝐧𝐧𝐞𝐥 [𝐋!ve] 💘

Lyrical Son je i madh per Zotin 🥰 Cdo keng qe bën esht Hit

Vor 9 Monate
Hsjjaksnsnns Hsjjsksishsnns
Hsjjaksnsnns Hsjjsksishsnns

Fillova te te degjoj kur isha 10 vjeq dhe tani ne moshen 21 vjeqare shikoj se ishte gjeja me e bukur ce kam ber ne jet. Faleminderit shum Alban,brenda kengve e tua me bere me te forte ,me dhe inspirim dhe fuqi te vazhdoj te perballem me jeten me koken lart! Jam shum e lumtur ce kisha fatin te te takoj 2 here, sdo merzitem asnjhere te degjoj zerin tend. Te dua🤍love from🇬🇷🇬🇷🇬🇷 (me falni per donje gabim)

Vor 10 Monate
Elona Prifti
Elona Prifti

Legjenda e muzikës shqiptare! Alban you are the best 🤍🙏

Vor 9 Monate
Ejluvl
Ejluvl

Jetoj për muziken tënde Alban Skenderaj! ❤️

Vor 10 Monate
adisa
adisa

Kombinimi ma i miri Dy prej tekstshkrusve ma tmir 👏🏼👏🏼👏🏼

Vor 10 Monate
Armando Koshena
Armando Koshena

100%

Vor 9 Monate
Klajdi dono official
Klajdi dono official

https://youtu.be/pDK-mN25Gvw

Vor 10 Monate
redfirekla
redfirekla

Another great hit from two amazing artists. 👏

Vor 10 Monate
Ajna Mexhiti
Ajna Mexhiti

Mbretëresh drama,sa fjal e përkryer! Të faleminderoj që na dhurove një mbështetje të re!

Vor 10 Monate
Kristian
Kristian

VERSIONI REMIX I KESAJ KENGE https://www.youtube.com/watch?v=xNaRld35NRA

Vor 9 Monate
Arbër 2020
Arbër 2020

Kur kenga ka poezi ka mesazh ka thjeshtesi..ska si mo's jet perfekte ...bravo djema

Vor 10 Monate
Kristian
Kristian

VERSIONI REMIX I KESAJ KENGE https://www.youtube.com/watch?v=xNaRld35NRA

Vor 9 Monate
genti genti
genti genti

289 komente,sbesoj qe ka komentu ma mir

Vor 10 Monate
Mos fol kot se flet kot
Mos fol kot se flet kot

Super e vertete sapo komentova te njejten gje. Edhe Ardit Gjebrea bente tekste shume te bukur mekat qe nuk kendon me.

Vor 10 Monate
Blediana Blediana
Blediana Blediana

Si gjithmon Alban Skenderaj ❤..jetoj me muziken tende!!

Vor 3 Monate
MBIZZ
MBIZZ

Dy legjendat e muzikes shqiptare🔥❤️

Vor 10 Monate
Cool
Cool

Na rrut rakun n'a i bat gjithe legjenda 😅🖕

Vor 8 Monate
Kristian
Kristian

VERSIONI REMIX I KESAJ KENGE https://www.youtube.com/watch?v=xNaRld35NRA

Vor 9 Monate
HaHa Ha
HaHa Ha

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 https://youtu.be/YudaSegjiuE

Vor 9 Monate
Brendon Morina
Brendon Morina

😂😂 Ku po sheh te kta bre legjenda mos ja fut palidhje shoki Legjend duhet mej pas koqet e dashit e kta dy sikan😉

Vor 9 Monate
Erida Hoxha
Erida Hoxha

@Ermal Memaj 🙁🙁

Vor 9 Monate
Meriton Toni
Meriton Toni

Te mrekullueshem 👍👌👏🏻👏 suksese ,respekt for these two 🤴

Vor 9 Monate
Bardok
Bardok

Faleminderit për një Kengë 100% SHQIP!!🙏🏻👍 Jo me habiba e Tekste palidhje!

Vor 9 Monate
Raimonda Kamberaj
Raimonda Kamberaj

Albani idhulli im... suksese te metejshme je i veçan ,me muziken dhe tekstet e tua na ben rehat shpirti.falemiderit.bravoooo

Vor 10 Monate
Kristian
Kristian

VERSIONI REMIX I KESAJ KENGE https://www.youtube.com/watch?v=xNaRld35NRA

Vor 9 Monate
theonlymusic
theonlymusic

Doja tju informoja qe kjo eshte adresa ime Youtubit dhe doja nga ju te gjith tm benit Subscribe😊 Faleminderit nese doni shikoni videot e mia🙏💖

Vor 10 Monate
Anita Mara
Anita Mara

Super kombinim! Jeni te mrekullueshem cuna!👏👏

Vor 10 Monate
Kristian
Kristian

VERSIONI REMIX I KESAJ KENGE https://www.youtube.com/watch?v=xNaRld35NRA

Vor 9 Monate
Rajmonda Hajdari
Rajmonda Hajdari

Bravo qe ekziston dikush me muzik dhe tekste me kuptim 👏🏻suksese me tej.

Vor 10 Monate
Visar Mustafa
Visar Mustafa

N'çdo kafe t'rakis Krejt kangt e dashnis I kom msu permensh Jom tu lu mensh Qdo dit njejtë repriz Brravo Lyrical si gjithmon 👑👑👑👑

Vor 10 Monate
Kristian
Kristian

VERSIONI REMIX I KESAJ KENGE https://www.youtube.com/watch?v=xNaRld35NRA

Vor 9 Monate
Oliver Hart
Oliver Hart

Po e degjoi me shume vemendje muziken , vargjet e Shqiperuara sakt pa gabime e lehte per tu kuptuar edhe nga foshnnja BRAVO BRAVO VLERA TE SHTUARA ........

Vor 9 Monate
Erjona jona
Erjona jona

Artisti im i preferuar, ALBAN SKËNDERAJ. 😍

Vor 9 Monate
Alfred Hidri
Alfred Hidri

Kèt kengë duhet ta marrim si dhurate ❤️🙏🙌👌

Vor 10 Monate
Violeta Kroggou
Violeta Kroggou

Muzikant dhe kengetar i mrekullushem...!!! 🍇🍒 Ju lutem ne Athin duhet te vini..,ju mirpresim...🙏🙏

Vor 9 Monate
Anisa Bako
Anisa Bako

Alban Skenderaj esht gjithmon sa her me duhet te tregoj per muziken e vendit tim sepse asnjeher nuk zhgenjen krenohemi me ty Alban nje bravo per te dy👏👏

Vor 10 Monate
Kristian
Kristian

VERSIONI REMIX I KESAJ KENGE https://www.youtube.com/watch?v=xNaRld35NRA

Vor 9 Monate
ELENA KULLA
ELENA KULLA

Dy me te miret jane bere bashke dhe sapo na dhuruan nje super kenge,super duet dhe super teme 👏👏👏👑👑👑

Vor 9 Monate
Sara_Blink_Army_
Sara_Blink_Army_

Kjo kenge eshte vertet shum e bukur me bene per te qare alban Skenderaj je me i miri 🤗🤗😘😘🥺🥺🥺😭😭😭😭😭♥️

Vor 7 Monate
Anna Lala
Anna Lala

Alban Skenderaj sdo keng edhe nji mesazh te fort per jeten..... ❤️

Vor 9 Monate
senad balla
senad balla

i mrekullueshmi Alban Skenderaj je artist me plot kuptimin e fjales te uroj shendet dhe të gjitha te mirat ne jete

Vor 8 Monate
Vafire Saliji
Vafire Saliji

Kënga ma e mirë e kte vitë ❤💣

Vor 8 Monate
Eli Eli
Eli Eli

Alban Skenderaj nk ben pjese tek kengetaret e mi te preferuar por kte kenge e paskan qare te dy. Lyrical Son fav one ❤️

Vor 10 Monate
Denada Hoti
Denada Hoti

Lyrical Son je i madh per Zotin 🥰 Cdo keng qe bën esht Hit 👋👋👋

Vor 10 Monate
Kristian
Kristian

VERSIONI REMIX I KESAJ KENGE https://www.youtube.com/watch?v=xNaRld35NRA

Vor 9 Monate
0698840794 Vasilcollari
0698840794 Vasilcollari

Super hit 💣💥🔥 Bravo Alban dhe Lyrican Son 💖💥🔥🔥💥💣💣 Dy legjendat e muzikës shqipëtare 🔥🔥💣💥🔥🔥🔥♥️🤩🌪🤗🥰

Vor 10 Monate
Kristian
Kristian

VERSIONI REMIX I KESAJ KENGE https://www.youtube.com/watch?v=xNaRld35NRA

Vor 9 Monate
Mag Ic
Mag Ic

I vetmi këngëtar që mund t'i dëgjosh këngët pa frik se do të shajë ose të shikosh video dhe ta dish se nuk po shikon porno. Bravo Alban Skenderaj

Vor 10 Monate
Kristian
Kristian

VERSIONI REMIX I KESAJ KENGE https://www.youtube.com/watch?v=xNaRld35NRA

Vor 9 Monate
dosti jem
dosti jem

@Oltion Nushi 🤣🤣🤣

Vor 9 Monate
Geni Lleshi
Geni Lleshi

Ç'do këngë dhe vido i ka përfekt si gjithmonë👌

Vor 9 Monate
Oltion Nushi
Oltion Nushi

Vetem Albani edhe Irini Qirjako

Vor 10 Monate
Klajdi dono official
Klajdi dono official

https://youtu.be/pDK-mN25Gvw🙏🔥

Vor 10 Monate
Alice Nike
Alice Nike

Dy njisha ,dy artista , krijojne nje perle ! 🤗🤗

Vor 10 Monate
[AMANDA] 🍆 T[A]P Me!! to Have [𝐒]𝐄𝐗 With 𝐌𝐞
[AMANDA] 🍆 T[A]P Me!! to Have [𝐒]𝐄𝐗 With 𝐌𝐞

Mbretëresh drama,sa fjal e përkryer! Të faleminderoj që na dhurove një mbështetje të re!

Vor 9 Monate
Griselda Kurti
Griselda Kurti

Kenge dhe tekst i mrekullueshem!

Vor 10 Monate
rita mema
rita mema

Ne muajin e bekuar te faljes na shtohet dhe kjo perlé 🙏🥰

Vor 10 Monate
Marinela Muka
Marinela Muka

Magjia Alban🥰. Dy super zëra, super këng🤍

Vor 10 Monate
Kristian
Kristian

VERSIONI REMIX I KESAJ KENGE https://www.youtube.com/watch?v=xNaRld35NRA

Vor 9 Monate
Shkurtaa Zeqiri
Shkurtaa Zeqiri

Oh mein Gott, Albaaaaaan, nje artist I vertete ❤️❤️❤️❤️

Vor 10 Monate
Estela Taraj Daulle
Estela Taraj Daulle

Super kenge ! Plote mesazhe ! Suksese te metejshme te dyve!

Vor 9 Monate
Lori Petani
Lori Petani

Ngihesh ne mengjes. Sdo te degjosh azgje. Edhe ajo cka do te degjosh eshte vetem zeri i ketij kengetari fantastik. ❤️🇦🇱

Vor 3 Monate
Linda
Linda

Kur behen keta dy me te miret bashke, nuk ka qysh me dal kenga perpos se nje perle 🌼🐚🥰.

Vor 10 Monate
Neritan Myftaraj
Neritan Myftaraj

Te gjithe gabojme kush me shume e kush me pak,por cdo gje ka nje kufi durimi soset dhe jo gjithmon ka fund te lumtur,vuajtje per te dyja palet,lot,nerva etj...kjo keng eshte gjithcka qe jeton dikush qe sakrifikon dhe po prape i priten krahet kur sheh qe ai"dikushi apo dikushja"ecen po njelloj dhe dikush duhet ti vuaj gabimet..heret a vone..

Vor 9 Monate
Just Meri
Just Meri

Perlë si çdo këngë nga Albani dhe Lyrical Son🙌✨🤩

Vor 10 Monate
Alban Baftiari
Alban Baftiari

Mos u ngaterro Vetem Lyrical son shkruan madje per mua eshte edhe poet ndersa Albani veshtire se shkruan.

Vor 10 Monate
Viola
Viola

Je unik Alban 👏👏👏 Cdo keng qe ben i ke hite👏👏👏👏

Vor 7 Monate
Qerim Skenderaj-Shkrimtar
Qerim Skenderaj-Shkrimtar

Kombinim harmonioz i zerave, muzukës dhe tekstit. Vetë kënga në tërësinë e përmbajtjes së vetë, por duke i shtuar dhe interpretimin artistik me klas të lart, përcjellë një gjëndje të fortë emocionale. Njëherësh të rrëmben ritmi, muzika, melodia, të cilat rrjedhin bukur si një kurë shërimi për të lehtësuar ngarkesën dramatike që jep vetë përmbajtja e këngës shprehur qartë edhe në vidion e interpretuar me profesionalizëm. Një temë e veçantë sociale që përjetohet rrënqethshëm dhe të shtrëngon fortë në gjoks si një dhimbje njerzore. Vetë kënga e përjell si mesazh dhe na thotë të jemi pjesë e saj, ta kurojmë si dhimbjen tonë. S’ka më bukur! Suksese këngëtarve dhe interpretuesve në vidio.

Vor 9 Monate
tatjana myftari
tatjana myftari

I vetmi kengetar qe ja vlen ta degjosh cdo moment🥰🥰

Vor 9 Monate
Enkelana Durollari
Enkelana Durollari

Wawwww super ..si gjithmon Alban je i mrekullueshem ..nje bravo te madhe per te dy 👏👏

Vor 10 Monate
Klajdi dono official
Klajdi dono official

https://youtu.be/pDK-mN25Gvw

Vor 10 Monate
theonlymusic
theonlymusic

Doja tju informoja qe kjo eshte adresa ime Youtubit dhe doja nga ju te gjith tm benit Subscribe😊 Faleminderit nese doni shikoni videot e mia🙏💖

Vor 10 Monate
kela
kela

Super këngë, sukses i padiskutueshëm si çdo herë! 🤞

Vor 10 Monate
Kristian
Kristian

VERSIONI REMIX I KESAJ KENGE https://www.youtube.com/watch?v=xNaRld35NRA

Vor 9 Monate
Faton Krasniqi
Faton Krasniqi

Dy dashuri, dy engjuj, dy ma tmiret e ksaj bote💙💙 faleminderit per ket mrekulli🙏🏻

Vor 9 Monate
Kristian
Kristian

VERSIONI REMIX I KESAJ KENGE https://www.youtube.com/watch?v=xNaRld35NRA

Vor 9 Monate
Diana Axtelius
Diana Axtelius

Another great song ❤️ Greatings From Sweden

Vor 9 Monate
Kristian
Kristian

VERSIONI REMIX I KESAJ KENGE https://www.youtube.com/watch?v=xNaRld35NRA

Vor 9 Monate
Esmeralda Petani
Esmeralda Petani

Suksese Albaniiii je kengetari me i miri ne shqipri akoma nje keng me shum kuptime ah ai zeri me cmed

Vor 9 Monate
BESS production
BESS production

Nje super hit... i cili flet nje ngjarje reale qe shume cifte e kane perjetuar!!! 👏👏👏

Vor 9 Monate
Egla Aliaj
Egla Aliaj

Dy super kengetar bashke..krenaria shqiptare .. 🥰🥰🥰

Vor 9 Monate
Vasilika Mihallari
Vasilika Mihallari

Alban, do ketë ndonjë këngë që nxjerr ti dhe nuk do bëhet hit? Je krenaria e Shqipërisë 😍

Vor 9 Monate
Deivid Qiqri
Deivid Qiqri

Alban Skenderaj suepr zë ke te dy shum bkr... Suksese ❤️❤️👏👏

Vor 7 Monate
Artur Koci
Artur Koci

Me plot gojen wooooooow. Nuk ndaloj se degjuari. Nje keng me txt dhe me kuptim dhe me jep energji pozitive. Bravo cuna.

Vor 9 Monate
Emiljana Prifti
Emiljana Prifti

Cdo keng e jotja Alban eshte qetesi shpirti...👏👏👏

Vor 10 Monate
Myftar Shërmadhii
Myftar Shërmadhii

Ne nje realitet te zymt kjo keng te jep shprese thjesht Faleminderit 🙏

Vor 10 Monate
Mondi Tare
Mondi Tare

Respect nga greqia 🇦🇱 🔥

Vor 10 Monate
Tosi Balla
Tosi Balla

Më pëlqen shumë kjo kënga edhe e dëgjoj çdo dit 💖💖💖💖💖💖 🥰😘😍

Vor 9 Monate
Blinera Murati
Blinera Murati

Edhe nje perle ,e dy kengetareve me te veqante.👍💥🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🖤❤🤍💙💛

Vor 10 Monate
Adela Mita
Adela Mita

Muzika e vertete 💫👏👏

Vor 10 Monate
Leon Gajtani
Leon Gajtani

Lyrical sonit nuk i ka mbet tjeter gje vetem te kendoj popullore hhaahhahh Rrespekt per ty lyrical son artist i mrekullueshem ❤️

Vor 10 Monate
Klajdi dono official
Klajdi dono official

https://youtu.be/pDK-mN25Gvw

Vor 10 Monate
DeepMusicTV
DeepMusicTV

An other one! ☝🏻 Perfect lyrics & music👌🏻

Vor 10 Monate
Klajdi dono official
Klajdi dono official

https://youtu.be/pDK-mN25Gvw

Vor 10 Monate
Masterlyrics
Masterlyrics

Kombinimi me i mire i mundshem🔥🔥 gooo on

Vor 9 Monate
Manjola Vatoci
Manjola Vatoci

Ta falt Zoti jeten Alban Skenderaj sa qet kendon !

Vor 9 Monate
Erina Koçi
Erina Koçi

Ça kënge tërëheqëse. Ma rrënqethi mishin kjo melodi dhe ky tekst i interpretuar nga zërat e mrekullueshëm te juve kombinuar. Bravo çuna! Këngë verore. ☀️

Vor 10 Monate
Kristian
Kristian

VERSIONI REMIX I KESAJ KENGE https://www.youtube.com/watch?v=xNaRld35NRA

Vor 9 Monate
Inesa Cibraku
Inesa Cibraku

asnjehere nuk na zhgenjen je me i miri Alban❤️❤️

Vor 9 Monate
Met Duka
Met Duka

Glücklich zu sein,das ist das schönste Gefühl der Welt..!! Zwei Giganten,,,,Rrespekt

Vor 10 Monate
Barbie Melina
Barbie Melina

love you alban cdo dit i degjoj kenget e tua

Vor 10 Monate
Krisild.T
Krisild.T

O Allah na i kthe njerzit qe i duam vertet.

Vor 9 Monate
Elva Veraj
Elva Veraj

Suksese Alban e Lyrical Son!! Si gjithmone hit i rradhes !👍

Vor 10 Monate
Zhuljeta Refatllari
Zhuljeta Refatllari

@Berliana_____4️⃣4️⃣ me

Vor 10 Monate
Nushi Nushi
Nushi Nushi

Sì ne jeten familiare dhe ne muzike je perfekt super 🤗🥰🇦🇱👏 suksese Alban the best ❤️

Vor 10 Monate
Kristian
Kristian

VERSIONI REMIX I KESAJ KENGE https://www.youtube.com/watch?v=xNaRld35NRA

Vor 9 Monate
Moon Child
Moon Child

Alban Skenderaj, dashuria ime qe nga femijeria

Vor 10 Monate
manu1994 prk
manu1994 prk

Kta nuk kan nevoje me nxjerr femra te zhveshuna dhe makina luksoze per me marre like dhe fame 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼💥💥

Vor 10 Monate
NAFIJE 💕
NAFIJE 💕

Sa mir po tingllon gegnishtja 🙄💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖Superr po kombinohen keta dy zera 💖💖💖💖💖

Vor 10 Monate
Mirela Haxha
Mirela Haxha

Jeni te mrekullueshem 🥰😍

Vor 9 Monate
Tefta Ç.
Tefta Ç.

Super kenge o Alban!Dhe super video,je shum ok👍👍👍👌👌👌💯💯♥️♥️🌹🌹 Ne fakt kam ndalur dhe degjoj kengen tende.💋💋

Vor 9 Monate
Suela Kusho
Suela Kusho

Mos te ishte Albani muzika shqiptare do ishte e erret.

Vor 9 Monate
RolinD
RolinD

Hajt mos na tesh

Vor Monat
1 Komb 1 Gjak
1 Komb 1 Gjak

2 artista te papershkrueshem 👑👑

Vor 10 Monate
Elvira Shkozaj
Elvira Shkozaj

Si gjithmone te vjen qef te degjosh kenget e tua 😍

Vor 9 Monate
Valbona Dedja
Valbona Dedja

Kjo keng meriton shum urime

Vor 10 Monate
Florenc Rrapi
Florenc Rrapi

Kjo kenge meriton me shume se 1 Billion views 👏👏👏👏👏

Vor 10 Monate
ZeroCool YT
ZeroCool YT

Dy 1-shat e muzikes shqiptare 👏👏

Vor 10 Monate
Alma Pour
Alma Pour

I love albanian beautiful people😍🇦🇱 and their lovely culture and language 🇦🇱👐from iran-Azerbaijan ❤️🇮🇷❤️🇦🇿❤️🇦🇱👐

Vor 8 Monate
Alma Pour
Alma Pour

@as merci habibi ❤️😍💞

Vor 7 Monate
as
as

Alma merci big love brother and sisters Forca iran and azeri

Vor 7 Monate
Lora
Lora

Dy Legjendat e muzikes shqiptare ⭐⭐🔥🔥

Vor 9 Monate
Kristian
Kristian

VERSIONI REMIX I KESAJ KENGE https://www.youtube.com/watch?v=xNaRld35NRA

Vor 9 Monate
Funny Baby
Funny Baby

Kombinimi Albania - Kosova fantastike mesazh i mir muzike e mir kendimi perfekt nga te dyte

Vor 4 Monate
mimoza gjermani
mimoza gjermani

Zemra ju kendoft dyve ,Alban skenderaj o yll o drit je i papar❤️👑🇦🇱🇦🇱🇽🇰🇽🇰🇦🇱

Vor 10 Monate
Kristian
Kristian

VERSIONI REMIX I KESAJ KENGE https://www.youtube.com/watch?v=xNaRld35NRA

Vor 9 Monate
Endrit Leka
Endrit Leka

Bravo Alban, gjithmone kenge te bukura ben! Kengetari me i mirefillte ne Shqiperi...

Vor 9 Monate
Kristian
Kristian

VERSIONI REMIX I KESAJ KENGE https://www.youtube.com/watch?v=xNaRld35NRA

Vor 9 Monate
Ina5 Make up artista
Ina5 Make up artista

Shumë këng e bukur çdo këng e albanit ësht shumë e bukur ësht këngëtarë që i bën tekstet me vlerë jo pallavra kot ti je 1ndër perlat e shqipërisë albanë shyqyr që egziston.Këngët e tua janë terapi

Vor 7 Monate
Avdi fetaj
Avdi fetaj

Bravo e keni ba bashkimin kombetar ju kengetaret e homuristat jepjuni msim politikaneve paqi shendet

Vor 10 Monate
ermena maliqi
ermena maliqi

Motiv per jeten☀️ 😍😍😍😍😍😍😍

Vor 10 Monate
Marjol hysa
Marjol hysa

100 her ne dit e degjoj dhe nuk merzitem me kete super keng ,je legjend alban skenderaj

Vor 7 Monate
Emma Qystri
Emma Qystri

Si gjithmon fantastik!!! Nuk resht dot se degjuari ❤️❤️❤️

Vor 9 Monate
Gilda Shuka
Gilda Shuka

Sa fjale te pastra dhe me kuptim bravo 🤗🤗⭐⭐💥💥🌟🌟

Vor 9 Monate

Nächster

Alban Skenderaj ft. Elgit Doda - Parajsa ime 2 (Billionaire)

2:54

Alban Skenderaj - Lea (Official Video 4K)

3:31

Alban Skenderaj - Lea (Official Video 4K)

AlbanSkenderajMusic

Aufrufe 17 000 000

Alban Skenderaj - Mbretër pa kurorë (Official Lyrics Video)

3:18

Alban Skenderaj - Miremengjes (Official Video HD)

4:32

Alban Skenderaj - Miremengjes (Official Video HD)

AlbanSkenderajMusic

Aufrufe 11 000 000

Dafina Zeqiri ft. Alban Skenderaj - Copa Copa

3:15

Dafina Zeqiri ft. Alban Skenderaj - Copa Copa

Dafina Zeqiri

Aufrufe 11 000 000

Alban Skenderaj ft. Noizy - Drejt suksesit (Official Video HD)

3:52

Alban Skenderaj - Jolie

3:08

Alban Skenderaj - Jolie

AlbanSkenderajMusic

Aufrufe 5 700 000

Alban Skenderaj - Une dhe Ti (Official Video HD)

4:18

Alban Skenderaj - Une dhe Ti (Official Video HD)

AlbanSkenderajMusic

Aufrufe 19 000 000

Alban Skenderaj - Ki meshire (Official Video HD)

2:54

Alban Skenderaj - Ki meshire (Official Video HD)

AlbanSkenderajMusic

Aufrufe 6 600 000

Alban Skenderaj - Refuzoj (Official Lyrics Video)

3:59

Alban Skenderaj - Refuzoj (Official Lyrics Video)

AlbanSkenderajMusic

Aufrufe 123 000

Stop the charade Meg #shorts

0:33

Stop the charade Meg #shorts

Griffins on Demand

Aufrufe 1 963 382

Die größte Gefahr in Schulen😰AlpaySanti #Shorts

0:28

Typisch Frau😂 #stineundmarc #shorts

0:43

Typisch Frau😂 #stineundmarc #shorts

StineundMarc

Aufrufe 263 828

Wenn du meinen Namen errätst #shorts

0:21

Wenn du meinen Namen errätst #shorts

TypischCalvin

Aufrufe 364 732

Okay! 😂⎪More Jindaouis ⎪#shorts

0:17

Okay! 😂⎪More Jindaouis ⎪#shorts

More Jindaouis

Aufrufe 210 968

Holding fake hand prank 😂 #shorts #pranks #fake

0:27

HANDY im POOL, KAPUTT? 😳 #shorts

0:13

HANDY im POOL, KAPUTT? 😳 #shorts

Noel Dederichs Shorts

Aufrufe 648 088

Hühner haben nur ein Loch - Marvin Hoffmann

1:00