"A csúcson volt 192 ezer a fizetésem a Nemzetiben" | Interjú Szabó Kimmel Tamással

 • Am Vor 2 Monate

  PartizánPartizán

  Dauer: 51:03

  A PartizánPOP eheti adásában Szabó Kimmel Tammásal beszélgetünk, arról hogy az úgynevezett kultúrharc hogyan kísérte végig pályáját a Színház- és Filmművészeti Egyetemen töltött évektől, Alföldi Róbert Nemzeti Színházán át a szabadúszásig. Milyen politikai szerepet vállalhat egy művész, létezik e balliberális vagy jobboldali konzervatív színész, és persze hogy végül miért vállalta, hogy elénekli Karácsony Gergely kampánydalát?
  Tetszik az adás? Szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, férj hozzá az extra tartalmakhoz is! www.patreon.com/partizanpolitika
  Nem tudod nézni? Már hallgathatod is: open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
  Kövess minket Facebookon! facebook.com/partizanpolitika/
  Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz! facebook.com/groups/partizantarsalgo
  Kövess minket Instagramon! instagram.com/partizanpolitika/"

Eszter Németh
Eszter Németh

Mindjárt elmorzsolunk egy könnycseppet... Egészségügyben dolgozom... Ő bohockodasert kapja a fizetést örüljön hogy ennyit is kap

Vor 4 Stunden
beron laam
beron laam

A művészetnél lehetőség a politikai állásfoglalás nem kötelesség. Alapvetően Rómeó és Júliánál sem kell választania hanem helyt kell adni hogy mindkét megközelítést szabadon eljátszhassa, rendezhesse valaki akár az SZFE-n vagy bármelyik színházban társulatban.

Vor 5 Tage
Peter Horvath
Peter Horvath

Jajj de bírtam. :D "Elmondhatom hogy mennyi volt a fizetésem?". Mondaná csak nem tudja mit lehet mondani. Ezen jót mosolyogtam. :) Szuper interjú!

Vor 7 Tage
sztike
sztike

Mennyire egyetértek azzal, hogy a kerényi-féle csárdáskirálynő, vagy akár a vidnyászky-féle csárdáskirálynő is ízléstelen, kínos, gagyi. Mindkettő rendezést volt "szerencsém" látni, abszolút a tehetségtelenség ékes példái lettek.

Vor 11 Tage
Edukálódott Toleráns Liberáncs
Edukálódott Toleráns Liberáncs

Nem egy buta fickó a SZKT, de láthatólag hatott rá is az iránybaállítás...

Vor 12 Tage
Imre Zele
Imre Zele

Romanok rendeznek a nemzetibe????

Vor 13 Tage
Imre Zele
Imre Zele

@Fiok Xperia Most mar vilagos. Egyetertek.

Vor 4 Tage
Fiok Xperia
Fiok Xperia

Igen, Radu Afrim, vagy Silviu Purcărete volt pl. vendégrendező. Ez a "románok rendeznek a Nemzetiben" 31:15-nél elegánsan összemossa a két dolgot. A románok legnagyobb nemzeti ünnepét, ami egyébként Erdély Romániához való csatolásának évfordulója a Nemzetiben ünnepelni nagyon nem ugyanaz, mint, hogy román rendezők rendeznek ott. Legyen már differenciáltabb a gondolkodás, nem magában az okozta a vitát akkor sem, hogy "román". Nem hiszem el, hogy színészként pont ő ne látná ezt, egy elhamarkodott megjegyzés volt, nem gondolta át rendesen. Csodálkozom, hogy Gulyás annyiban hagyta ezt a felületes érvelést, pedig máshol jó közbeszólásai vannak.

Vor 4 Tage
Liv Marlin
Liv Marlin

Szívesen járnék Kimmellel.

Vor 13 Tage
jano mano
jano mano

Ehhez cak gratulálni lehet!!!

Vor 14 Tage
György Németh
György Németh

Szabó Kimmel Tamás egy kiváló, érzékeny, hiteles színművész. Jó a színházban és nagyon jó a filmvásznon is. E riport alatt két reklám ment: jelentkezőket várnak az SzFE-re. Ott fog tanítani Rátóti Zoltán és Szarvas József. Atyaúristen!

Vor 15 Tage
Harsányi-Simon Gyöngyvér
Harsányi-Simon Gyöngyvér

Köszönöm ezt a riportot! Szabó Kimmelt eddig is kedveltem és ez csak nőtt.

Vor 18 Tage
PC
PC

A Mintaapák szuper sorozat volt. Kellemes igényes családi szórakozás, együtt apa anya kamasz a tévé előtt és röhög. Szerettük. Fenyő Iván kiválása volt az első sokk, bevallom az ő játéka nyűgözte le legeslegjobban a családunkat, amikor aztán a legjobb szereplők nagy részétől elbúcsúzott a sorozat, adtunk egy esélyt a műnek, de számunkra nézhetetlenné vált. Szürke lett, karakterek nélkül. Szabó Kimmel alakítását is nagyon élveztük. Egyetlen később a sorozatban játszó színészt sem szeretnék megbántani, de eleve mi nézők megszoktunk egy gárdát, egy alakítást, egy csoport kémiát stb..., ennyi szereplőt lecserélni nem mutat túl sok szakmaiságot, inkább egók harcát sejteti. Az ember nem egy termék, egy művész pláne nem, amit lecserélek mint egy villanykörtét. Akik ennyi kiváló karizmatikus színészt elengedtek, villanykörtének nézték őket?

Vor 19 Tage
PC
PC

Sok évet töltöttem külföldön operett színházban (is), emellett van operett primadonna ismerősöm, aki pályafutása jelentős részét külföldön töltötte. Így saját és ismerősöm tapasztalatai alapján tudom, hogy Szabó Kimmel Tamás valósat állít, amikor a magyar operett játszás színvonaláról beszél. A műfajt sokkal magasabb szinten lehet és kéne mutatni, kevesebb cukormáz, valódi érzelmek stb... Komolyabb felkészültségű és adottságú művésszel (persze ehhez kellenek a kiváló mesterek és igazgatók stb). A fiatalabb generáció már nem emlékszik, azokra a nagyokra, akik itt ott a youtubon még fellelhetők. Ezek a nagyok a nemzetünk legjobb színészei, komikusai, énekesei voltak. Opera, operett és dalénekesek voltak többen, aki színészként is hitelesek tudtak lenni ezekben a darabokban. Természetes, hogy minden országban vannak, lehetnek helyi sajátosságok, ízlésbeli különbségek, de itthon nagyon le lett butítva a műfaj.

Vor 19 Tage
Márta Csiszér
Márta Csiszér

Mit gondplsz egy gyógyszerész asszisztensnek nagyobb a fizetése peddig a felelőssége összehasonlìthatatlan, ő nem bohóckodhat és pontosan.kell dolgoznia.

Vor 22 Tage
Law Manner
Law Manner

Elképesztően jó interjú. SZKT hihetetlen impulzív pali aki nagyon jól és érdekfeszítően beszél. Azért a műsorvezetésért kár volt...

Vor 25 Tage
Szilvia Szabo
Szilvia Szabo

Minden tisztelet amiért ilyen érdekes kérdéseket tesztek fel, függetlenül attól, ki a vendég.

Vor 27 Tage
Adam Fodor
Adam Fodor

Mindkettőtők az interjú után vendégem egy nyak szőrzet borotválásra, egyébként jó volt 😅

Vor Monat
M Ú
M Ú

Mindig tudtam higy Tamás jól érzi a dolgokat. Most ez bebizonyosodott.

Vor Monat
WillyTheKid
WillyTheKid

12:25 - azért ezek a most kukázott mesteremberek a kultúránk részei , mert anno párttagok voltak és 40 éve senkit nem engedtek maguk mellé/helyébe. Nevetséges attól a Szabó-Kimmeltől politika mentes színészetről/képzésről hallani , aki Párbeszéd pártdalt énekelt egy éve még ... az egyetem nem szántotta be magát , működési struktúra váltás van és megy tovább. Az a “baromi jó” korábbi vezetés és struktúra szánalmas színvonalú filmeket, színészeket tudott kitermelni. Ha a sokat szidott Andy Vajna nem tett volna csodát , az elmúlt 30 évből semmit sem tudna most felmutatni a szakma . A színház a tehetségtelenek játszótere lett Aschereknek köszönhetően..

Vor Monat
FeCsa
FeCsa

Nyomorult politika. A hazai “elit” és hű kiszolgálói mennyire meg tudják vele mérgezni a hétköznapokat... félelmetes. Tetszik a srác gondolkodása és lazasága 👍🏻

Vor Monat
FeCsa
FeCsa

@Laszlo F Ferenc Nem. Arra gondolok, hogy a kommentelők nem tudnak írott szöveget értelmezni, de érzik a késztetést, hogy valamit írjanak.

Vor Monat
Laszlo F Ferenc
Laszlo F Ferenc

A fleto korszak lazaságára gondolsz, amikor ki árúsítottak szinte mindent, hogy (annak ellenére - - mert hova lett az a rengeteg pénz?) majd államcsőd lett a vége?!

Vor Monat
hunzedu
hunzedu

Lehet, hogy ebben a nagy bezártságban/home officeban lelassultam, de a riportot 0.75ös sebességgel néztem végig. :) Így már értettem. :)

Vor Monat
Krisztina F. Tóth
Krisztina F. Tóth

[De jó lenne, ha a műsorvezető mondjuk tudna rendesen, érthetően beszélni! De manapság sajnos ez már nem elvárható a médiamunkásoktól. 🙄] Szabó-Kimmel: 🙏👍🏻👏 Bravo! Csak így tovább!🥰👌🏼

Vor Monat
Kaucdebunc Lili
Kaucdebunc Lili

Már elnézést kívánok ...ki ez a fiú... És milyen teljesítmény után mondja azt h csak annyit keresett... Édesanyám 50év kemény és becsületes munka után 40.000nyugdjiat kap...van különbség ...kis csíra

Vor Monat
Klaus0506
Klaus0506

Szerintem is felháborító hogy a jelenlegi kormányzat az elmúlt 100 év legjobb 10 éve után morzsákat szór azok elé akik belerokkantak az ország fenntartásába.

Vor Monat
t.Alberto Barbosa
t.Alberto Barbosa

Őrülök, hogy felébredt Tamás.

Vor Monat
Zoltán Vass
Zoltán Vass

Nem szeretem a politikát,és a politikai csatornákat sem!De ez Szabó K.Tomi egy Fantaztikus Ember!!Örülök,hogy elkészült ez az interjú és végignézhettem...thx

Vor Monat
Neléta Szekeres
Neléta Szekeres

Sajnálom, a szinházat is megviselte a covid....Jó színésznek tartom aTamàst...de hidd el , sokan élnek 192ezerft fizetésból

Vor Monat
Puskás György
Puskás György

Szabó Kimmel Tamás művész úr adhatna beszédtechnika órákat a hadarancs riporternek.

Vor Monat
Jérémy FRAIGNEUX
Jérémy FRAIGNEUX

Kvári « KicsiGergõ »❤️ (Csiky Gergely Színház)

Vor Monat
Judith H
Judith H

Szabó Kimmel miatt néztem meg, így nem tudom, hogy itt mindig jellemző-e a politika kérdések erőltetése, ha igen, bocs. Ha nem, akkor szerintem nem kellett volna ennyire belemenni az aktuálpolitikába.

Vor Monat
Ferenc Válóczi
Ferenc Válóczi

Nagyon túl voltál fizetve et kripli!

Vor Monat
Jirgao
Jirgao

Azt is tegyük hozzá hogy sok DOLGOZÓ ember se kap ennyit a MUNKÁJÁÉRT. Egy fillért nem adnék közpénzből a színészeknek, a jegyárakból illene kigazdálkodni a fizetésüket.

Vor Monat
Jirgao
Jirgao

@Miui Xiaomi Az a helyzet ha látsz egy előadást arról lesz egy véleményed , ha látod az összest ,mivel része vagy ,akkor lesz egy másik. Alapjában zülött világ .

Vor 13 Tage
Miui Xiaomi
Miui Xiaomi

@Jirgao Mármint amit TE csináltál színészet kapcsán. Az tényleg nem munka. Akik ilyen marhaságokat írkálnak összevissza, nem tudom, hogy néztek e valaha profi zenészeket, vagy játékfilmeket. Gondolkozzatok már el, mennyi munka azt összerakni!

Vor 13 Tage
Jirgao
Jirgao

@Szigeti Márti Dolgoztam Színházban Statiszta voltam a Sütő féle Szúzai menyegzőben. Semmiképpen nem nevezem munkának.

Vor 27 Tage
Szigeti Márti
Szigeti Márti

Szerinted a színészek nem DOLGOZNAK? Tisztában vagy vele, hogy mennyi munkával jár ez a szakma?

Vor 27 Tage
Helga Varga
Helga Varga

Ismét egy remek riport!👍👌

Vor Monat
Andrew Black
Andrew Black

Késik a kép a hanghoz képest! Megnéztem több eszközön is, hátha a gépemmel van a baj, de mindenhol jelen van az említett hiba. Pofont a vágónak!!!

Vor Monat
Julianna Ravaszné Bocskay
Julianna Ravaszné Bocskay

Imádom ,láttam darabokban a Belvárosiban ,láttam a Széttépve előadását , nagyon nagyon jó volt :)

Vor Monat
88elieli88
88elieli88

jó riporter, de próbálja azért beletenni a Kimmel szájába a Vidnyánszky -ellenességet ! -.-

Vor Monat
watercolour0303
watercolour0303

Zseniális,tiszta, átlátható! Bárcsak több hasonló színvonalú ember hangját is hallhatnánk! :) Köszönet mindkét félnek ezért az 50 percért, nagyon megérte meghallgatni!

Vor Monat
Heptahidrat Ferrum
Heptahidrat Ferrum

Már az az elnevezés, hogy partizán kérdéseket vet fel. Miért nem waffenss?

Vor Monat
Dániel Lehrberger
Dániel Lehrberger

Szabó Kimmel Tamás: 2019 Mintaapák -> TV2, Lajos Tamás kedvenc alkotótársainak produkciója 2019 Apró mesék -> Lajos Tamás produkció 2017 Pappapia -> 2milliárd forint, übergagyi, nem olvasta a scriptet? vagy ez a szakmai alázat? Ha holnap felhívja Vidnyánszky, hogy forgatási naponként 250ezerért szerepelhetne a Rákoczi-sorozatában gondolkodás nélkül rábólint.

Vor Monat
Tünde Györki
Tünde Györki

Szeretem Szabó-Kimmel Tamást, tetszett is ez az interjú, sok mindennel tudtam azonosulni. Azzal nem értettem egyet, hogy ifj. Vidnyánszky Attilát belekeverte a sztoriba. Azt a Hamlet szerepet, amit eljátszott a Vígben, azt nem az apja osztotta rá (ráadásul zseniálisan játszott benne), nem is tehet róla, hogy az apja hogy működik a közéletben. Biztos Szabó-Kimmel Hamletje is szuper volt, nem láttam, de az idősebb Vidnyánszky fiát belekeverni nem volt elegáns.

Vor Monat
Szabó Pálné
Szabó Pálné

Ha Gulyás Márton esetleg figyelne a beszédére, hogy a néző/hallgató értse , amit mond , az nem lenne baj . Mert így a falra mászok tőle

Vor 2 Monate
Szabados Edit Vargáné
Szabados Edit Vargáné

Korrekt beszélgetés, de a karigeris résznél nagyon álszentnek éreztem. Egyértelműen állást foglalt mellette, támogatta, nem csak arról volt szó, hogy "elénekelt egy dalt a színpadon". De nincs is ezzel gond, más helyeken is beszállnak színészek, zenészek egy egy politikus mellett. De ennél azért fogtam a fejem, gáz volt.

Vor 2 Monate
TAD 1
TAD 1

Nincs szinkronban a kép és a hang.

Vor 2 Monate
lizwonder09
lizwonder09

nagyon jó interjú, csak muszáj megkérdeznem: másnak is elcsúszik a hang és a képsáv? kicsit zavaró így nézni. (de abszolút konstruktív kritikának szánom)

Vor 2 Monate
FIM
FIM

éppen ezt akartam írni. kiba zavaró.

Vor 2 Monate
Suzy DK
Suzy DK

Jimmy Kimmel 😂

Vor 2 Monate
Anna Horváth
Anna Horváth

Nagy élveztem ez egy értelmes ember drukkolok neki hogy a szakmájában kiteljesedjen! Köszönöm ezt a riportot Marci! 😊

Vor 2 Monate
ferrari4ever1984
ferrari4ever1984

Sodró lendületű, érdekes beszélgetés egy nagyon szimpatikus emberrel. Csak így tovább, Marci.

Vor 2 Monate
Júlia Juhász
Júlia Juhász

Remek interju, egyetlen eszrevetel, bantas nelkül: jobb lenne, ha a riporter kicsit lassabban beszelne :) Tovabbi sok sikert!

Vor 2 Monate
Róbert Pájer
Róbert Pájer

Büszke vagyok, hogy abban a városban születtem ami olyan tehetségeket nevelt fel mint pl Balla Eszter és Szabó Kimmel Tamás! Hálás vagyok az életnek, hogy a Kaposvári Csiky Gergely színház fénykorának az előadásain nevelkedhettem fel!

Vor 2 Monate
Fk Zadori
Fk Zadori

Nagyon klassz volt, tetszett ismét👍

Vor 2 Monate
Eva Piszker
Eva Piszker

önkritikát kell gyakoroljak az előítéletem miatt:((... mindig azt hittem, hogy a színészeket nem az eszükért szeretjük, nos őt függetlenül a színészi teljesítményért tudom szeretni.

Vor 2 Monate
boszorkati
boszorkati

szánalmas, hogy egy ilyen tartalmas interjú alapján ezt a gyalázatos címet sikerült adni! :(

Vor 2 Monate
boone effie
boone effie

Nekem elég felemás érzéseim vannak ezzel a beszélgetéssel kapcsolatban. Kezdve ott ahogy az operettet minősíti amiben van némi igazság, de úgy beszél róla mintha ő zsínórban játszott volna olyan rendezésekben amikben nem ez a fajta stílus lett volna mint amit kritizál. Akkor nem volt ezzel gondja még elment meghallgatásra is a ciki operettbe csakhogy munkája legyen. No comment. Visszamenőleg úgy beszél dolgokról ami nem szimpatikus. Akkor, ott nem így élte meg most könnyü a sarat dobálni csak felesleges mert örült volna ha munkát kap. Sok kérdésben ez az álságos nem nem tudom, vállrándítása miközben hevesen magyaráz valamiről aztán a kérdésre nem mond se igent se nemet. Megúszós.

Vor 2 Monate
Spencer Scilla
Spencer Scilla

Teljes mértékben lekötött a beszélgetés, kiváló kérdéseket és jó válaszokat hallottunk. Szimpatikus ember a Tamás.

Vor 2 Monate
Pictures Diamond
Pictures Diamond

imádlak

Vor 2 Monate
Kitzhun
Kitzhun

Amit az operettről mondott, az nagyon nagyot ütött nálam. Pontosan ezen okok miatt nem vagyok hajlandó operettet nézni: cukormáz, lila fények. Pedig gyerekkori barátom a társulat tagja, de egyszerűen képtelen vagyok akár egy darabot is végignézni. Azt hittem, hogy csak én nem vagyok elég befogadó. Amikor egy szakmabeli gondolja ugyanazt, amit én, akkor úgy gondolom, hogy nem az én készülékemben van a hiba,

Vor 2 Monate
Kíra Kőrösi
Kíra Kőrösi

Tudom, hogy ez egy nagyon politikai töltetű beszélgetésnek készült és az is lett. De ha meghívunk egy színészt, és a kultúráról, színházról, irodalomról szeretnénk beszélgetni vele, akkor illene egy kicsit utána járni a dolgoknak. A másik, hogy miért kell ennyire sietni és hadarni. Ezeket leszámítva Szabó Kimmel Tamás szépen elvitte a hátán a beszélgetést.

Vor 2 Monate
Mariann Komives
Mariann Komives

Marci ne hadarjon már annyira! Hova siet? Az interjú jó volt!

Vor 2 Monate
Gitta Kissné
Gitta Kissné

Nekem nagyon bejött.

Vor 2 Monate
Szebb életet kívánok
Szebb életet kívánok

Az a baj Szabó Kimmellel, hogy olyan sokra tartja sajat magát, miközben egy csomó vállalhatatlan dolgot csinál. A Pappa pia volt az egyik ilyen. Vérciki volt az a film. Es kb tényleg arra a szintre van bekalibralva. Színházban sem csinál semmi maradandót, értékeset. Tucatmuvesz, egy igazi lufi.

Vor 2 Monate
Annamária Bognár
Annamária Bognár

Köszönöm ezt a fantasztikus beszélgetést. A Széttépve előadás zseniális!

Vor 2 Monate
Agnes Saint
Agnes Saint

Legyen még több színész!!! Nagyon élveztem. Köszönöm

Vor 2 Monate
Attila Kovács
Attila Kovács

hát ez most gyenge volt. mindenki maradjon meg a kaptafánál.

Vor 2 Monate
Balázs Pethő
Balázs Pethő

Kevés lehetőségem van színházba járni. De a Made in Hungáriában nagyot alakított Szabó Kimmel Tamás. Olyat tehetségtelen ember nem tud. Imádja az egész család azóta is.

Vor 2 Monate
Tesz- Vesz
Tesz- Vesz

miért szélsőjobboldali Vári kovács Péter? úgy dobáloztok a szavakkal, mintha nem is ismernétek a jelentését?

Vor 2 Monate
Tesz- Vesz
Tesz- Vesz

@pollux a kérdés nen ez volt, hanem h mitől szélsőjobb, ergó náci?

Vor 2 Monate
pollux
pollux

Aki a Jobbik kampányrendezvényén Kárpádiadalt énekel a Rongyos Gárdáról, az azért nyilvánvaló módon kötődik a Jobbikhoz...

Vor 2 Monate
László Dr. Kiss
László Dr. Kiss

Mindkét szó helyes leírva és kiejtve is. "Kaposvárott vagy Kaposváron" De, ha az interjúalany többször is úgy ejti ki, hogy Kaposváron, akkor érdemes lenne neked is úgy kiejteni Marci! Figyelmet, tiszteletet, igényességes tükröz. Én is kaposvári vagyok, és szintén így ejtem. Az interjú viszont jó volt.

Vor 2 Monate
Ildikó Varga
Ildikó Varga

Azt a mindenit! Szabó Kimmelt a TV-be, rádióba mindenhova!

Vor 2 Monate
Mária Külüs
Mária Külüs

Nagyon jó beszélgetés, élvezettel hallgattam.

Vor 2 Monate
Tibor Sipos
Tibor Sipos

Csapongo, szokincse nem eleg valasztekos, szineszhez kepest nem szep a beszede. Felszinesnek erzem. Kozepszeru

Vor 2 Monate
Balázs Gyeőry
Balázs Gyeőry

Nagyon klassz volt, én mint emberről semmit nem tudtam Szabó Kimmel Tamásról, de rendkívül szimpatikus figura...! Köszönjük! 😊🙏🏻

Vor 2 Monate
M I
M I

Hát nem egy Sinkovits ez a gyerek!

Vor 2 Monate
Fun Gary
Fun Gary

Nekem kissé fura, de én kérek elnézést, hogy amikor a Nemzeti Kurzus megfelelően a kassza felé fordított téged, akkor semmi gondod nem volt a Vidnyászkival, meg a Pörzse Sándorral. Érdekes módon Andy Vajna és az adófizetők pénze az rendben volt neked teljesen , amikor az élethelyzeted megkívánta! Ezt a hülye rizsát, a Rudolf Peti is előadta egy újságnak, hogy ő nem lett Hollywoodi színész, mert ő úgy döntött. Téged is tárt karokkal várt Hollywood, de te visszautasítottad. Ennyire hülyének nézed az embereket? Azt hiszed nem látják, hogy egy mindenre elszánt , agresszív patkány vagy Tamás?

Vor 2 Monate
Laszlo F Ferenc
Laszlo F Ferenc

Még a 192 ezer is sok volt neki, ahhoz képest, amit a színpadon nyújtott! Egy színész, aki miután nagyon is középszerű (és még fel is értékeltem) - utána beül a másik "alföldi" elé és fikázza a mai vezetést! Ezek után menjen árkot tisztítani - közmunkásnak!

Vor 2 Monate
Andrea Dicső
Andrea Dicső

Sajnos csak most láttam ezt az interjút. Le vagyok nyűgözve ettől a fiatal, őszinte embertől, aki simán adja magát, nem görcsöl az örökös mérlegelés súlya alatt. Olyan gyorsak a reakciói, ami a legtisztább és legszabadabb embereket jellemzi. Minden elismerésem Tamás!🤩

Vor 2 Monate
Mária Csimané Hegyi
Mária Csimané Hegyi

Kiváló őszinte beszélgetés volt! Szabó Kimmel Tamás remek színész!

Vor 2 Monate
Ágnes Kónya
Ágnes Kónya

A riporter figyelmébe ajánlom a Testbeszéd című könyvet! Éredemes ennek a szemszögéből végignézni az interjút.

Vor 2 Monate
Szilvia László
Szilvia László

Nagyon jo, lenduletes interju volt, koszonjuk!

Vor 2 Monate
Z Y
Z Y

De sajnalom. Csak magyarorszagon lehet " elismert" szinesz. A baratok koztbol is kiesett volna. Amator

Vor 2 Monate
Mariann Balázs
Mariann Balázs

Nagyon köszi!!

Vor 2 Monate
Csaba Varga
Csaba Varga

Mennyi hasbeszélő... vagy a hang csúszik?

Vor 2 Monate
Zoltan Baisden
Zoltan Baisden

Ez a srac iszonyat szimptikus! sajnalom h a papapija egy raks szar de nagyon tetszik a srac nekem. megneznek mas elodast is amiben benne van.

Vor 2 Monate
Éva balázs
Éva balázs

Tetszett

Vor 2 Monate
lencsgabor
lencsgabor

Lea kalappal! Ennyire szabados interjut/riportot Frei Tamas ota nem hallottam. Apropo Frei-el egy inteju?

Vor 2 Monate
Erzsébet Tornyai
Erzsébet Tornyai

Élveztem a beszélgetést, eddig is kedveltem a"srácot", most már tisztelem is! Nagyon jók voltatok fiatalok, ez kell!

Vor 2 Monate
Tamás Gudmon
Tamás Gudmon

Tök jo fej

Vor 2 Monate
Andras Kovacs
Andras Kovacs

Sokan írják, hogy végre egy színész, nekem éppen azért tetszett Lajcsi vagy Gabó, mert ha már eljöttek össze kellett kapni magukat és tényleg interjút adni, olyan kérdésekre amire nem készültek fel előre.. Remélem a vendégek sokszínűsége megmarad :D

Vor 2 Monate
Kaló-B. Péter
Kaló-B. Péter

Látványosan szénné lett vagdosva... fogadni mernék, hogy ennél jóval izgalmasabb dolgok is elhangoztak... Ha-Ha-Ha

Vor 2 Monate
Saci Szálka
Saci Szálka

milyen jó fej ez a gyerek! jó, hogy megismertük, köszi

Vor 2 Monate
Rita K
Rita K

Elcsúszott a hang kicsit... az elején

Vor 2 Monate
Erik
Erik

Behányok ettől a mártontól. Nem tudtam megnezni ezt a videót.

Vor 2 Monate
Erik
Erik

@Márta Romek Láttam már pár videóban szerepelni Mártont, de valahogy egyikben sem tetszett amit mondott. Viszont kíváncsi voltam erre a videóra, ennyi. Hozzászólást pedig állítólag szabad írni, állítólag.

Vor 2 Monate
Márta Romek
Márta Romek

Miért nézed? Hogy ezt leírd??🙃

Vor 2 Monate
L T
L T

extra anyag ,sok ilyet még

Vor 2 Monate
Balogh Vivien
Balogh Vivien

Legjobb színész🤩😀

Vor 2 Monate
Petra Timar
Petra Timar

Egyetértek!! Évek óta figyelem. Egyszer láttam a Nemzetiben (talán 6 éve?). Imádtam! 😍

Vor 2 Monate
bodza
bodza

Amúgy Szabó Kimmel miért nincs üldöztetve azért mert Karigerit nyomatta a színpadon? Ja neki lehet? Őt nem kebelezte be a mocskos politika? Csak a jobboldalinak nem lehet mi?

Vor 2 Monate
szilvia artner
szilvia artner

micsoda ország az, ahol az egyetlen profi és közérdekű televízót Partizánnak hívják... hejj.

Vor 2 Monate
Laszlo F Ferenc
Laszlo F Ferenc

Erre mondják, hogy szabad ország. Még a marcika is TV műsort csinálhat!

Vor Monat
Balázs Kollár
Balázs Kollár

Unalmas

Vor 2 Monate
Kalle Blomkvist
Kalle Blomkvist

Azért is jó ez szerintem, mert mindenki lemérheti magát, hogy mégis hol tart intelligenciában a Szabó Kimmelhez képest. Mert ez a normális, értelmes hozzáállás és vélemény a mai viszonyok mellett.

Vor 2 Monate
Kalistefo
Kalistefo

Nem tudom még minek kell történnie, hogy a nagy apolitikus remeték kizökkenjenek ebből a zen állapotból. CEU-nál nem jött be. MTA-nál nem jött be. SZFE-nél nem jött be. Szép dolog ez a "mi nem foglalkozunk politikával",de a mit csinálsz, ha a másik fél nem érdelekt benne?

Vor 2 Monate
MrCypresss
MrCypresss

Meg kell követnem magam. Eddig ugyanis azt hittem, hogy Szabó Kimmel egy segg, de valójában én vagyok az, mert ok nélkül gondoltam róla ezt. Abszolút fasza interjú volt, köszi mindkettőtöknek.

Vor 2 Monate
Puskás György
Puskás György

Nem saját megát kell megkövetnie, nem önmagától kell bocsánatot kérnie tévedéséért, hanem a művész úrtól.

Vor Monat
Krisztián Darabos
Krisztián Darabos

@Ferenc Válóczi hat igen... ki mondja, ugye?!

Vor Monat
Ferenc Válóczi
Ferenc Válóczi

Ne aggódj, te is az vagy meg ez az idióta kimmel gyerek is!

Vor Monat
Junior Honor
Junior Honor

És kiderült, hogy tényleg az?

Vor Monat
Marika Debreczeni
Marika Debreczeni

Barcsak mindenki ilyen lenne, hogy bevallja, ha tevedett valamiben :) :) :)

Vor 2 Monate
Bernadett Tóth
Bernadett Tóth

Végre:) egyre jobbak a meghívottak. 💟 köszi

Vor 2 Monate
Julia Ronyai
Julia Ronyai

Szegény! Aki ilyen intelligens, az mennyire szenvedhetett a pappa pia forgatásán :))

Vor 2 Monate
H. A.
H. A.

Elmondta, hogy nem szenvedett.

Vor 2 Monate
Eszter Nagy
Eszter Nagy

Korábban belefutottam egy írásba, ami pont ezt taglalta, hogy egyre inkább nehezére esik ilyen egyszerű, zenés-táncos produkciókban bohóckodni. De erre van igény, élni meg kell valamiből. Én megnéztem, de csak miatta. A többit inkább hagyjuk. Mennyivel jobban illett hozzá a Szász-Köbli páros munkája, az Apró mesék.

Vor 2 Monate
László Leveles
László Leveles

Már-már közszolgálatot lát el a Partizán! Gratula! :)

Vor 2 Monate
Nitta Beri
Nitta Beri

Már évek óta! ✌️

Vor 2 Monate
Thuis Otthon
Thuis Otthon

* Kaposváron... azert ezt illene helyesen ismetelni... tobbszor is.

Vor 2 Monate
Partizán
Partizán

Véleményes: Pécsett, Kolozsvárott és Kaposvárott - mondják így is!

Vor 2 Monate

Nächster

DTK: Elviszlek magammal - Szabó Kimmel Tamás

33:41

Roblox is actually adding voice chat

8:42

Roblox is actually adding voice chat

Flamingo

Aufrufe 2 383 461

Kicsoda Soros György?

50:52

Kicsoda Soros György?

Partizán

Aufrufe 347 000

Interjú Alföldi Róberttel

25:46

Interjú Alföldi Róberttel

Partizán

Aufrufe 111 000

Helga & Marianne - Endlich zum Friseur! ✂

3:17

DARKO LAZIC - MOJ OTAC (OFFICIAL VIDEO 2021) 4K

4:28

[BE-Log] V l #뷔로그 #FlyToMyRoom

1:25

[BE-Log] V l #뷔로그 #FlyToMyRoom

BANGTANTV

Aufrufe 3 551 505

Stimmen aus dem Jenseits 😳👻 #321 | Krass Schule

10:53

Stimmen aus dem Jenseits 😳👻 #321 | Krass Schule

Krass Schule - Die jungen Lehrer

Aufrufe 241 139