Забранената история на Лемурия от Посветените Езотерици Част 2 - СКРИТАТА РЕАЛНОСТ (ЕП 79)

 • Am Vor 4 Monate

  CHOKOCHOKO

  Елена Блаватска, Рудолф Щайнер, Уилям Скот-Елиът - посветени личности, докоснали се до дълбините от тайни, засягащи едни от първите цивилизации стъпили на планетата Земя. Идеята за Лемурия като изгубена люлка на човечеството не е обсъждана само от учените и изследователите, които разгледахме в предния епизод в, но и от езотеричните общества.
  Как са изглеждали древните лемурийци? Какви следи са оставили и каква е била мисията на тяхната цивилизация, ще разберем заедно в новият епизод на скритата реалност…добре дошли.

  Гледай Част 1 тук: • Лемурия: Скритата...

  Гледайте епизодите на Скритата Реалност тук:
  • СКРИТАТА РЕАЛНОСТ

  Гледайте историите на известни личности тук:
  • НИКОГА НЕ СТЕ ЧУВ...

  Гледайте епизодите на "Заедно за 1" тук:
  • ЗАЕДНО ЗА 1

  Гледайте мъдрости от вековете тук:
  • MЪДРОСТИ ОТ ВЕКОВЕТЕ

  Теософското учение посочва изчезналия континент Лемурия като мястото на развитие на една от 7те коренни раси, които са населявали и ще населяват Земята.
  Основател на Теософията е Елена Блаватска - най-известният мистичен окултист и медиум от края на 19 век. Родена в Русия, тя става известна с невероятните си психически способности, на които са свидетели множество хора. Сред тези способности ясновидство, телепатия, способност за достъп до ума на друг и много други. Нейните възможности били толкова силни, че дори разкривала случаи на убийства, давайки точна информация за престъпленията на полицията.

  Блаватска взима името „Лемурия“ и го използва, за да назове древен континент, за който тя също твърди, че е съществувал в южното полукълбо. За този континент, който теоретично обхваща по-голямата част от Индийския океан и Тихия океан, тя подробно разказва в своята книга „Тайната доктрина“, публикувана през 1888г.
  За “Тайната доктрина” Елена Блаватска твърди, че до голяма степен се основава на древен текст, наречен Книгата на Дзиан/Цион, а знанията и са й предадени от Братството на Махатмите, „Майстори“, които управляват света от централата си в Тибет. Тя разказва, че Книгата на Дзиан е била съставена в Атлантида на вече забравения език Сензар и е написана на страници с палмови листа. Освен че предлага описание на Атлантида, книгата говори и за изгубения континент Лемурия.

  Абонирай се : goo.gl/sYVcMB​​​
  Пиши ми тук: sharewithchoko@gmail.com
  За бизнес запитвания : choko_production@abv.bg
  Facebook : goo.gl/76ebjk
  Инстаграм : goo.gl/CBvouW
  Магазин : goo.gl/w5Pf4j

  След смъртта на мадам Блаватска през 1891 г., един от нейните приемници, водещ британски теософ на име Уилям Скот-Елиът написва книга, наречена Историята на Атлантида и изгубената Лемурия.

  В описанието на Лемурия Скот-Елиът продължава от там, откъдето е спряла Блаватска. Той казва, че този огромен континент се е оформил, когато големият северен континент Хиперборея се е разпаднал. Ману, невидимите надзорници на вселената, тогава избрали Лемурия като място за еволюцията на „Третата коренна раса“.

  Според Скот-Елиът, ранният лемуриец имал доста внушителен и леко плашещ вид:
  „Неговият ръст бил гигантски, някъде между 3.5 - 4.5 метра. Кожата му била много тъмна, с жълтеникавокафяв цвят. Имаш дълга долна челюст, странно сплескано лице, малки, но пронизващи и поставени странно далеч едно от друго очи, така че да може да вижда настрани. Нямал чело, но сякаш имал плът там, където трябваше да бъде. Главата се наклонявала назад и нагоре по доста любопитен начин. Ръцете и краката (особено първоначално) били пропорционално по-дълги от нашите и не можели да бъдат напълно изправени нито в лактите, нито в коленете; ръцете и краката били огромни, а петите стърчали неудобно назад.

  Фигурата била облечена в широка роба от кожа, нещо като кожа на носорог, но по-люспеста, вероятно кожата на някое животно, за което сега знаем само от неговите вкаменелости. Около главата му, на която косата била доста къса, била усукана друга част от животинската кожата, към която били прикрепени пискюли в яркочервено, синьо и други цветове. В лявата си ръка държал заточена тояга, която несъмнено се използвала за защита или нападение. Тя била около височината на собственото му тяло. В дясната му ръка бил хванал усукан краят на дълго въже, направено от някакво пълзящо растение, с което той водел огромно и отвратително влечуго, донякъде приличащо на плезиозавъра. Лемурийците всъщност опитомили тези същества и ги обучили да използват силата си при лов на други животни. Външният вид на мъжа създавал неприятно усещане, но той не бил съвсем нецивилизован, тъй като бил обикновен екземпляр от своето време.”

  #choko #скритатареалност #skritatarealnost
  Посветените Личности, които Спасиха Познанието за Лемурия Част 2 - СКРИТАТА РЕАЛНОСТ (ЕП 79)

CHOKO
CHOKO

Хареса ли ви втора част? Ако сте пропуснали първа, може да я гледате тук - https://youtu.be/443Ja3BBmOU Поклон и благодаря!

Vor 4 Monate
Николина Малчева
Николина Малчева

@Nelly Valeva Много съм изненадана, но същевременно се радвам ,че се допира м до нещо ново неизвестно за мен до сега

Vor 3 Monate
Nelly Valeva
Nelly Valeva

Благодаря за информацията CHOKO винаги съм смятала че всеки филм от сорта Аватар се базира на някаква истинска информация сега съм убедена благодарение на твоето чудесно предаване филма е страхотен мои любим

Vor 3 Monate
Konstantin Dimov
Konstantin Dimov

Брат, ще спреш ли някога да си вреден за обществото се чудя? 'Щото за да измислиш цялата си маркетингова стратегия за "новите" ти клипчета, за да се продаваш на някакви тъпунгери, очевидно имаш някакъв останал мозък, който все пак мисли... айде почни да го ползваш и вместо да ставаш поредния термит на собствената си култура и език, вземи да "просветиш" наистина малко 15-годишните си последователи от маа-лата с един урок по български език примерно, че половината вярват в Атлантида ама не могат да си напишат името вярно.

Vor 4 Monate
Meto Kostadinov
Meto Kostadinov

ВАЖЕН! Въпрос чоко гледал съм всичките ти видеа и ми трябва едно конкретно което не мога да намеря в него обясняваше за циклите и как примерно има световни войни през горе долу 100 години ако обичаш да ми помогнеш и да ми кажеш името на клипа

Vor 4 Monate
Ivan Petkov
Ivan Petkov

Благодаря за поредната доза информация. Моето лично мнение е , че планетата Земя е единен жив организъм със всичко, което е върху нея. За това смятам, че нашите действия или бездействия, както и нашите мисли оказват своето влияние. Върху нея.

Vor 4 Monate
CHOKO
CHOKO

Поклон и благодаря!

Vor 4 Monate
Ivanela stefanova
Ivanela stefanova

Чудесен синтезиран разказ за историята на човечеството! Браво Чоко! Дано повече хора видят това видео! Поклон!

Vor 4 Monate
CHOKO
CHOKO

Поклон и благодаря! Споделяйте го!

Vor 4 Monate
Margarita Teodosieva
Margarita Teodosieva

БлагоДаря ! Изумително от скритата история на Земята !

Vor 4 Monate
Веселин Стоянов
Веселин Стоянов

Здравейте! Благодаря за това, което правите, много е интересно. Замисляли ли сте да направите ( може би поредица, защото информацията е огромна) за Учителя Беинса Дуно (Петър Дънов) или да видим и неговата гледна точка . С изнесените над 7500 беседи , кореспонденции и лични разговори стенографирани и достъпни в които няма смислена тема която да не е засегнал ,мисля че можете да направите предаването доста по- интересно.

Vor 3 Monate
Petronka Valkova
Petronka Valkova

Благодаря ви сърдечно за прекрасната информацията за Лемория ! Бъдете здрави щастливи и благословени!

Vor 4 Monate
Bogomil Petkov
Bogomil Petkov

При мен започна преди 10 години.. с нещо силно което желая да се случи .. с години успявах все по често да виждам мислите ми как стават реалност . Няма значение дали беше нещо материално.. свързано с намиране на нова работа.. любов.. жена.. дори сватба просто защото много го исках.. имам проблеми с заекването и много исках да говоря нормално... и успях за 6 месеца.. но после се отклоних от това и познайте.. сега отново заеквам. Последните 3 неща който ми се случиха бяха за 2 месеца. Работех в една работа и много исках като позицията на един колега.. толкова много в исках че минах през една фирма за да отида в втора и там да работя точно това.. Другото беше.. докато бях в едната фирма 3 седмици .. там работеха много румънци и всеки ме питаше дали съм такъв. А аз казвах .. не .. никога.. никога няма да науча този език никога не съм ги харесвал. Никога няма да си хвана приятелка от там. И 3 седмици по късно .. тоест в момента съм с гадже от румъния, която ме кара да уча румънски език. Мога да ви дам още поне 30 примера с постижения в спорта.. материални и всичко. Мислите стават реалност. Благодаря на филма който вече изтрива от всякаде the secret . Това ми обърна живота преди 11 години. И ЧОКО днес прави същото. Благодаря ти че те има и Благодаря че създаваш толкова красиви и истински неща. Надявам се аудиторията да осъзнава че МИСЛИТЕ СТАВАТ РЕАЛНОСТ.

Vor 4 Monate
Bogomil Petkov
Bogomil Petkov

@Vasko Radoslavov благодаря

Vor 2 Monate
Bogomil Petkov
Bogomil Petkov

@Vasko Radoslavov разбира се

Vor 2 Monate
Vasko Radoslavov
Vasko Radoslavov

Брат може ли да кача историята ти в фейсбука си 😃 много интересно това всичко то

Vor 2 Monate
Stoyan Zankov
Stoyan Zankov

Благодарим за чудесният разказ.

Vor 3 Monate
María Ann
María Ann

Благодаря,наистина ценна информация поднасяте.За духовно пробудените, надявам се да докосне и онези,които все пак имат интерес да видят и някои скрити части от живота на Земята.Продължавайте,пръскате Светлина!

Vor 4 Monate
Rada Ivanova
Rada Ivanova

Наслаждавам се на това научно предаване.Пожелавам здраве и успех занапред момче Браво.Чудесен учител.

Vor 3 Monate
Христо Христов
Христо Христов

Прекарсно видео, и двете части!Бихте ли направили видое и за Чулман Толгау (Сказание за Чулман), Алпите и Тангризма,също доста интересна интерпретация за създаването на света с доста допирни точки. Успех!!

Vor 4 Monate
Лили Иванова
Лили Иванова

От доста време ми се случва ,че каквото си пожелая ,то се случва, почти като в българската народна приказка, за кърпичката ,която поднася храна. Невероятна подредба на случки и обстоятелства, спокойствие и хармония ме съпътстват! Благодаря ти момчето ми!

Vor 4 Monate
Petia Chenkina
Petia Chenkina

Очевидно,всичко което реализираме в живота сме наследили от древните предхождащи нас цивилизации.Случва ми се постоянно да виждам осъществяване на събития за които съм разсъждавала по рано ,точно както ми е говорел вътрешния глас.Имам подобрение на тази способност и все по добре чета събитията и хората около себе си,но разбира се има много какво да се подобрява ....Хубаво е ,че има предавания като вашето.Слушам ви с интерес.

Vor 4 Monate
CHOKO
CHOKO

Поклон и благодаря

Vor 4 Monate
hayrie mehmedova
hayrie mehmedova

Браво, много ни хареса и това видео! С моя те гледаме и винаги е така интересно и ни оставяш да се замислим, благодарим ти за това което правиш!🙏Продължавай да правиш все такива полезни видеа,много ти се отдава! Споделих те във фб. 👌И да вметна по темата-Да случвало ми се е да ми се сбъдват разни неща които пожелая, също и вътрешния ми глас ми подсказва какво ще се случи и то става. Не съм медиум, просто интуиция и благодарение на теб разбрах че всеко го може и че не съм странна.Желаем ти още повече успехи, последователи и здраве не на последно място.

Vor 4 Monate
Elena Lazarova
Elena Lazarova

Благодаря ,както винаги ,великолепна информация !Аватар любим филм .❤️

Vor 4 Monate
CHOKO
CHOKO

Благодаря ти Елена!

Vor 4 Monate
Petia Vladimirova
Petia Vladimirova

Здравейте! Благодаря Ви сърдечно ❤️. Не спирам да затвърждавам това как успявам да творя (до колкото мога) осъзнато и дори да създавам преживявани, който да са красноречиви за околната ми среда и даващи примери на какво сме способни. Дайте ми моля, съвет или как вие виждате всичко това.

Vor 4 Monate
Цанка Илиева
Цанка Илиева

Превъзходно видио !!! Изключителна по своята същност информация !!! Впечатлена съм и много благодаря за труда ви. Поздравления !!!

Vor 4 Monate
CHOKO
CHOKO

Благодаря ви

Vor 4 Monate
Ani Kostova
Ani Kostova

Браво респект за видеото. Вярвам на 100 %за всичко което казахте. Ще дойде ден когато хората ще говорят телепатично. Благодаря!

Vor 4 Monate
Plamen Ivanovov
Plamen Ivanovov

Всичко каквото пожелая идва при мен АЗ мисля че колкото повече вибрираш на високи честоти Всичко се случва сега

Vor 4 Monate
Ая Бая
Ая Бая

Най-полезния спектър на светлината за нас е червения. Той вибрира с най-ниска честота от всички. Имате ли предположение това парадокс ли е? - Ако приемем тезата, че, за да сме ок, "трябва да си повишаваме вибрациите". p.s. правилните вибрации излъчва всеки, когато е това, което е, винаги.

Vor 4 Monate
CHOKO
CHOKO

Така е!

Vor 4 Monate
Сашката Л
Сашката Л

Много съдържателно , благодаря ти. 2 пъти ми се е случвало да поискам нещо истински и двата пъти се случи. Доста настръхнал бях и двата пъти. Има някаква активация на тази опция.. активация от енергиен характер, която е закърняла и ползваме инстинктивно в ситуации .Емоционално и вибрационно предразполагане се изисква като ,че ли.. Енергията не се губи, тя преминава от една форма в друга включително в материя. Нищо чудно няма в това да можем да влияем на системата в която живеем, щом тя влияе на нас .Когато се материализира нещо хубаво ще се материализира и нещо противоположно на качества и заряд. Така работи вселената .За да протичат процеси , електричество и изобщо за да се случва нещо ,е необходимо и положително и отрицателно. Винаги едно е за сметка на друго. Не искай прекалено много , защото толкова ще платиш и внимавай какво си пожелаваш. Аз си пожелах нещо за което съжалявам и до сега.

Vor 4 Monate
Dimitrina Dimitrova
Dimitrina Dimitrova

БлаГоДаря за прекрасните предавания😘❤

Vor 4 Monate
Vasko Radoslavov
Vasko Radoslavov

Ами имах такова преживяване много желех да местя предмети без да ги пипам и стана Ако увладеш силата на волята Всичко е вазможно както казва Исус Всичко е вазможно за този който вярва но трябва да разбереш смисъла на вярата а смисъла на вярата е да се успокоиш и да си винаги доволен дори нищо да не получиш от това което си искал а това е много трудно но веднъж успеш ли 😏😉

Vor 4 Monate
Vasko Radoslavov
Vasko Radoslavov

@Georgi Boyanov Gavrilov всичко е здрава работа трябва да си упорит не зависимо за какво моля радвам се щом съм ти бил полезен и не се отказвай не спирай

Vor 2 Monate
Georgi Boyanov Gavrilov
Georgi Boyanov Gavrilov

Благодаря за вниманието и ще опитам ! Без значение дали ще успея ,лека вечер и още веднаш благодаря .

Vor 2 Monate
Vasko Radoslavov
Vasko Radoslavov

@Georgi Boyanov Gavrilov веднъж с Пепелник и веднъж с кутия от Енерджи разстоянието не бе голямо но аз не смятам че това е важно защото успех да го направя в условия в който потчти няма тишна и спокойствие а за тъкова нещо поне според мен ти трябва тишина и спокойствие за концентрация споделих това само защото Чоко помоли във видеото Ако на някой от нас ни се случвало нещо подобно да споделим и за съзжелние съмнение от хората хора Ако не вярвате че има духовен свят защато изобщо следите Чоко и канала му това ми е най трудно да обмисля 🤔а някой дори обиждаха вместо да се съмнявате и търсите Дали имам правописни грешки за да убиждате защото някой тъка правеха просто го пробвайте а Ако просто не вярвате защото изобщо сте тук? Както и да е идеята е да се свържем с създателия а не да местим предмети просто вярвайте и преследвай те целите си не толкова трудно всичко е в главата ви 😉

Vor 2 Monate
Georgi Boyanov Gavrilov
Georgi Boyanov Gavrilov

И какво точно можеш да местиш и на какви разстояния.

Vor 2 Monate
Vasko Radoslavov
Vasko Radoslavov

@Jenya Georgieva какво имаш предвид вит по прибиране просто някой хора говорят а не знаят какво говорят и убиждат от това нагоре не разбирам Ако не вярват в това което Чоко им дава защо изобщо са абонирани и го слушат ето например послдния който ми писа започна да обижда къто каза пълни глупости като първо в коментара ми потвърди че вярва и знае че всичко е огледално и какъвто се виждаш такъв си и едновременно обижда това което сам потвърди къто казва че заради такива като нас общество било в лошо състояние и че сме били фантазьори хем обижда хем потвърждва един откосмическите закони и неосъзнава че си противоречи сам а ти къто искаш да се концентрираш върху темата защо си губиш времето да преглеждаш коментари и къто ги преглеждаш поне отговаря и на правилните виш целя кометр и виш как това съществително си противоречи сам и на него отговори а не пиши в ножествено число все едно че се обръщаш към всички пиши директно към този неусъзнат идиот че къто не вярва в силата на ума което е и силата на духа да не убижда и да се махне от канала това е канал за духовно интелектуално развитие а не за звист и обиди той просто умира от звис че аз успях да преместя предмет с мисълта а той може би никога няма да успее в това но както и да е обръщам се към теб поне къто отговаряш на коментари отговоряи на првлните директно и точно а това за концентрацията ти съма си го втълпяваш немож е един коментар да ти развали концентрацията за послание което е почти половин час ти просто незнайно защо си го взела на сериозно но няма нищо ти си жена а вие жените сте емоционални и слатки 🥰

Vor 3 Monate
Chavdar Kolev
Chavdar Kolev

Страхотен клип и невероятно представяне на информацията! Само адмирации !

Vor 4 Monate
Bojin Georgiev
Bojin Georgiev

Здравей! Чоко много ми хареса историйте за Лимурийците гледах 1 част и сега 2та част . ❤️

Vor 4 Monate
Daniela Lalcheva
Daniela Lalcheva

Много, много интересно видео... Благодаря ти, Choko! 🌞

Vor 4 Monate
Kiril Danailov
Kiril Danailov

Определено съм съгласен с всичко което каза, човек е роден на тази земя и най правилния път е да живеем в хармония с природа и да я уважаваме !!!

Vor 3 Monate
Мария Тодорова
Мария Тодорова

Филмът Аватар съм го гледала много пъти. За мен е реален и с много дълбок смисъл. Постоянно откривам нови неща за себе си. Дъщеря ми беше на около 3 годинки, когато на лицето и една сутрин се появиха точки и спирали като тези по лицата на местните от Пандора. Снимах я тогава и до сега не мога да си обясня как се появиха. Чакам втората част на филма, защото действията ще са под водата. В една медитация се оказах в дълбините в образ подобна на човек. Би ми било интересно.

Vor 4 Monate
Tatiana Petrova
Tatiana Petrova

Прекрасно видио , съществено , образователно и заинтригуващо ! Събуди любопитсвото ми ! Благодаря ви! Пожелавам Ви много здраве и творчески умения през идната година, с които приятно да ни изненадвате !

Vor 2 Monate
Vesy Martinez
Vesy Martinez

Беше ми интересно. Благодаря. Чакаме нови срещи с теб на онлайн

Vor 4 Monate
Данила Маркова
Данила Маркова

Благодаря от сърце за всеотдайността и информацията 🙏🤗🍀

Vor 4 Monate
CHOKO
CHOKO

Поклон и благодаря

Vor 4 Monate
Darinka Nikolaeva
Darinka Nikolaeva

Благодаря!Прекрасно видео!Много синтезирана информация, разкриваща уникалната истинска история на нашия свят!Завладяващо и интересно!Адмирации!

Vor 4 Monate
CHOKO
CHOKO

❤️🙏

Vor 4 Monate
Татяна Георгиева
Татяна Георгиева

Видеото е много интересно, както и всичко досега! 💗 Благодаря! Якоб Бьоме е също един от последователите на Блаватска. Интересен е.

Vor 4 Monate
Lili Angelova
Lili Angelova

Изгледах почти всичките ви видеа за няколко дни. Буквално се чувствах на онлайн семинар на теми, които силно ме вълнуват. Събудена съм повече от 10 години и творя своята реалност. Излючително щастлива, че събуждате и вдъховявате толкова много хора. Изкарала съм няколко нива на Шамбала, както и обучения с кристали, кристални черепи и мандали, давате безценна , вярна и безплатна информация във видеата ви. Дано все повече хора си отворят сърцата и имат “уши” да я чуят. Благодаря ви! 🙏🏻

Vor 4 Monate
Anton Mihaylov
Anton Mihaylov

Уникално предаване , уникална информация. Усещам и целият ми ум и дух ми кзва че е истина

Vor 3 Monate
borqna dimova
borqna dimova

Супер видео, научих повече за Лемурия! от общи данни. Дали може да се изнамери материал за видео на тема Първата човешка раса, ще е много интересно.

Vor 4 Monate
Zlatko Dimitrov
Zlatko Dimitrov

първи са били етерианците, били са с етерни тела, нематериални

Vor 4 Monate
Емилия Малинова
Емилия Малинова

Стоянчо🙂, Това беше един завладяващ и пълнокръвен твой разказ за езотеричния подход в обясненията за произхода и развоя на 7-те раси на Земята. Удивително подробно и увлекателно😳 разказваш неща, в които, за жалост, мнозина няма да повярват! За тези, които ще се, заинтересуват, има няколко книги на бълг. език от големия лекар офталмолог, идвал да оперира хора с очни проблеми и у нас.В няколко тома Ернст Мулдашев разказва за всичко, свързано с нашия произход, търсейки истината в свещената планина Кайлас вТибет, мистичната Шамбала, в огледалата на Козирев по пирамидите, с които ни запознаваш и ти!

Vor 4 Monate
Konstantin Dimov
Konstantin Dimov

Може да започнеш с проф. Петър Мутафчиев, Вера Мутафчиева и Васил Златарски и като им прочетеш книгите, тогава може в каквито си искаш теории и хипотези да вярваш за произхода на планетата, расите, извънземните и т.н. Бил съм в Непал, при тибетски монаси да преподавам английски. Тибет не съществува от близо 70 години насам, откак китайците са им направили геноцид и мога да ти кажа, че никой "тибетски"( пиша в кавички, щото повечето са от непалски и индийски прозход вече) монах даже и не подозира за мизерното съществуване на нашия народ. Главната причина са сънародниците ми, които "много добре" си знаят историята, но ги е страх да пътуват и да опознаят света и хората в него, защото изглежда много по-забавен на екрана на телефона или компютъра. Това, което ме научи престоя ми в Непал (бил съм там една година) и после от пътуванията ми в Египет е, че всички делим общ корен и през хилядолетията постоянно водим спорове чий е... Това не е нормално. Той е общ, затова е корен, ние сме просто едно тъпо листо в короната на огромното дърво на живота. И както гласи митът Бодхидхарма казва в разговора си с китайския император "Аз съм огромна празнота и нищо свято.", а после е казано и преповторено и от Джон Лок около 2500 години по-късно с теорията за "табула раза"- съзнанието е бяла дъска и ти си каквото напишеш на дъската, тоест ти си това, което си сложиш в главата. Така че моя съвет е не я пълни с глупостите на Чоко. 😊

Vor 4 Monate
Ирин Асенов
Ирин Асенов

Благодарим ви!

Vor 3 Monate
Ива Минчева
Ива Минчева

Това си говорих с една професорка,сега разбирам и осмислям това което е казала,Блаватска е една интересна личност,винаги ми е интересно да науча нещо повече.🤗🍀🇧🇬🙂

Vor 4 Monate
CHOKO
CHOKO

Така е

Vor 4 Monate
Az Mentalista
Az Mentalista

Всичко това е вярно! Всяко от видеата са пълни с истини, но много малко от хората го разбират. Само тези които са Избрани знаят истината. Малко са тези, които бихa се разкрили, защото си мислят първо, че са луди, а те са в процес на потготовка. САМО ИЗБРАНИТЕ ЩЕ ПОВЕДЪТ СВЕТА И ЩЕ ИМА РАСА, КОЯТО ЩЕ Е ПО-ГОЛЯМА НА ВИД И РАЗМЕР ОТ НАЩА. Бог да Ви благослови 🙏Амин 🙏Да бъде 🙏

Vor 3 Monate
Йорданка Господинова
Йорданка Господинова

Прекрасно разказано. Благодаря много. Бъди здрав!!!

Vor 4 Monate
CHOKO
CHOKO

Благодаря ви!

Vor 4 Monate
Българин
Българин

И сега чух, където казваш, "ако ни се е случило нещо хубаво и ние сме го привлекли". Преди 12тина години попаднах на филма и книгата "Тайната", малко ми изглеждаше като поредната американска боза, бях чувал за закона за причвличането, за това като чух във филма че говорят за него, ми стана интересно. Не след дълго започнах да го прилагам, и ето че 12 години по-късно, не само че вярвам в силата на ума и закона за привличането, но и го прилагам постоянно. От както знам това, никога не прибързвам да съдя, докато не проуча сам възможните вероятности. Виждам че все повече българи се пробуждат, а западните наций все повече потъват в духовна забрава, дали ние не сме част от някои от по-пряките потомци на тези духовни личности, и в нашето днк да се е запазило познанието докато в западняците е изтрито и заличено от безброй фактори? Не се знае, няма и как да разберем, поне за сега.

Vor 4 Monate
Vikeless
Vikeless

Много ти лбагодаря за информацията ! продължавай все така ти и екипъти!

Vor 4 Monate
CHOKO
CHOKO

Поклон к благодарим

Vor 4 Monate
Нели Ликова
Нели Ликова

Много интересно видео , аз лично съм впечатлена много. Благодаря ти за това. И още такива видеа да правиш.

Vor 4 Monate
CHOKO
CHOKO

Благодаря ти!

Vor 4 Monate
Veselina Todorova
Veselina Todorova

Огромно Благодаря! 👍💯👏👏👏

Vor 4 Monate
Elena Aleksandrova
Elena Aleksandrova

Много интересен разказ. Всичко което изброихте във видеото че лемурийците са можели ; ами и хората сега го можем но е много дълбоко скрито в подсъзнанието. Има хора които са се докоснали до това . Но вероятно има нещо което пречи да се използват мащабно всички тези неосъзнати дарби и способности.

Vor 4 Monate
Nikolai Dimoff
Nikolai Dimoff

Искам линк към видеото с професора, който говорел за Лемурия, моля!

Vor 3 Monate
Цветомир Илиев
Цветомир Илиев

Уникално предаване.

Vor 3 Monate
силвия петкова
силвия петкова

Вълшебно и прекрасно

Vor 4 Monate
Simeon Dokov
Simeon Dokov

Благодаря..прекрасно видео..🙏

Vor 4 Monate
Янита Петрешковска
Янита Петрешковска

Прекрасно предаване..благодаря ти.🥰🥰🥰

Vor 4 Monate
CHOKO
CHOKO

Поклон и благодаря

Vor 4 Monate
Alex Dachev
Alex Dachev

Много интересно видео, респект!

Vor 4 Monate
CHOKO
CHOKO

Благодаря

Vor 4 Monate
Tinka Obretenova
Tinka Obretenova

Благодаря от сърце!!!💚🙏🏻

Vor 4 Monate
Lidia Florova
Lidia Florova

Da ! Често се случва да си помислим за някой и той да се обади . Това със сигурност означава че имаме телепатия от миналото още . Лемуриици ли сме или атланти ?

Vor 4 Monate
Pavlina Krasteva
Pavlina Krasteva

Ние сме арийци.Нашата информационна система е орязана и ползваме само 2-3% от капацитета и.Сега сме преминали на по високо вибрационно ниво и тези способности започват да се отблокират.

Vor 4 Monate
Zlatko Dimitrov
Zlatko Dimitrov

здравей Чоко. Някъде бях чел че първата коренна раса са били етерианците, после цивилизацията Туле, лемурийците, атлантите, хиперборейците и ние, хората. И най големият пророк в света се оказа американската света гора - хоуливууд

Vor 4 Monate
Mason Hugsan
Mason Hugsan

на всеки 6300 години идват от планетата Нибиру и прочистват Эемята. тогава всичко эапочва наново

Vor 4 Monate
TerryB
TerryB

Мога да направя така,че да намеря пари,бижута, хората стоят до тях и не ги виждат!Как ли,визуализирам желанието си!Имам множество свидетели,и всеки път ме обзема еуфория и имам чувството,че ще литна 🙂Мога разни неща по рождение но това ми е от няколко години,просто направих опит и-получи се!Но изисква доста концентрация и вътрешна нагласа!

Vor 4 Monate
Mymms Sign
Mymms Sign

Благодаря 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❣️

Vor 4 Monate
Ивайло Стоянов
Ивайло Стоянов

назад сме още, с думи си говорим :Д телепатията си е универсалния език, колкото повече се вкопчваме в този материален свят, толкова повече си губим първоначалната духовна същност и тези велики възможности които преди сме имали, предизвикани от свързаността ни с духовното , съвсем нормално е , сега забравяме за природата и духа, кеф ти пари и материалности и тва имаш,, накъдето гледаш там отиваш, все още има из между нас хора които могат да променят материалната матрица според тяхната воля, трябва само Воля, също като при Лемурците :) днк-то е в наас, само да си припомним на какво сме способни :)

Vor 4 Monate
Гергина Рашева
Гергина Рашева

ЧУДЕСНО.

Vor 3 Monate
desimir kolev
desimir kolev

Добра работа!!Дерзай....

Vor 4 Monate
Martin Nedelchev
Martin Nedelchev

Що всеки път искам да гледам твоите видеа бате . Тези истории много ми харесват

Vor 4 Monate
Martin Nedelchev
Martin Nedelchev

@CHOKO искам да съм Лемуриец от сега нататък ❤️😅😅

Vor 4 Monate
CHOKO
CHOKO

Благодаря ти

Vor 4 Monate
Veneta Kostova
Veneta Kostova

Ми, много сте ми любим..❤

Vor 4 Monate
Iliana Rush
Iliana Rush

Благодаря за интересните предавания и важната информация. Все пак трябва да кажем, че всеки е плод на времето, в което живее, включтелно Рудолф Щайнар и Блаватска. Тези идеи с расите са донесли толкова мъка и толкова несправедливост по тази земя. Особенно точното описание на физическите им белези или пък, твърдението, че били магьосници във всички области на низшите човешки дейности. Вярно е също, че всяка идея, може да бъде злоупотребена. Антропософските идеи на Щайнер, макар и гениални, намират и до днес последователи от неонацистки кръгове в Германия. Би било хубаво, в следващи предавания, да информирате публиката за това, че идеите на езотеричните движения, също са били плод на времето си. И без критичен поглед, нямат място днес. Просто оставете малко място и за критичен поглед на тези схващания. Благодаря.

Vor 3 Monate
Ая Бая
Ая Бая

Поредните велики "манипулатори" е по-удачно да ги наречем. Реалността в АВАТАР е виртуална, другата планета във филма е ВИРТУАЛЕН СВЯТ, където дори да си умрял наяве, съзнанието ти може там да продължи да се изявява, заключено в играта. Обратното е също възможно - благодарение на масовото съзнание, мислещо за даден герой, той заживява чрез егрегор, а може и чрез плът по-късно.

Vor 4 Monate
Ая Бая
Ая Бая

@CHOKO запетаята е важна в случая😀

Vor 4 Monate
CHOKO
CHOKO

Съдържанието не формата.

Vor 4 Monate
NIKOLA NIKOLA
NIKOLA NIKOLA

Choko направи епизод за Слава Севрюкова, ще бъде страшно интересно

Vor 4 Monate
Ivan Danev
Ivan Danev

Това момче е изпратено от господа зада ни просвети. Ако се развиваме духовно ще бъдем много по различни.

Vor 4 Monate
Rosica Karaivanova
Rosica Karaivanova

Благодаря Чоко! Страхотно видео! Ще се радвам да коментираш ведите!

Vor 4 Monate
CHOKO
CHOKO

Благодаря!

Vor 4 Monate
Rumyana Stoilkova
Rumyana Stoilkova

Много притеснително е да се разсъждава върху земните раси на база на егото и сравнението по-по-най, още повече имайки предвид оскъдната информация за същите която е достигнала до нас. И да се твърди, че атлантите са били технологично ориентирани е меко казано стряскащо и невярно. Другото е, че петата коренна раса приключи съществуването си на Земята и е почти изтеглена. В момента главното население на планетата ни е от Шеста коренна раса, като Седма раса започна своето пришествие. Ще питате за доказателства- те пак са там в дебелите книги и послания, а цялата реалност, в която живеем в момента е едно огромно доказателство. Благодаря за видеата ви, има наистина много качествена и полезна информация!

Vor 3 Monate
Svetlana Stoyanova
Svetlana Stoyanova

Тъй,като имам повече познание за Библията, едно от нещата които разказа Чоко,а именно, че Лемурийците са комуникирали по невероятен начин с природата и животните,черпили са идеи от първоизточника,тоест на библейски, били са по близо до Бога...Библията обяснява, че грехът с времето превземат все повече хората и те се отдалечавали все повече от Бога,съответно сега живеем и по малко,въпреки,че медицината е напреднала,поддържаме се с лекарства,вместо да се храним по натурално,да се движим повече и т н..например Ной е живял 900 години,и много от първите Библейски пророци са живели по няколко века..Така,че тази раса е по ранна..и вярвам,че са били много по напреднали от нас,именно,защото са били по близо до Бога...Благодаря Чоко за материалите, които учиш и така обогатяваш не само себе си но и нас..

Vor 4 Monate
krasimir ivanov
krasimir ivanov

Всичко е чиста енергия ….. даже душата на човека е вид чиста енергия аз съм пряк свидетел за това но това е друга тема……

Vor 4 Monate
Hristo Kosev
Hristo Kosev

Синпатяга. Добронамерено,ще те обвиня,че дори не си се протегнал към теософията.Камо ли,да си я докоснал. Доказва го,детския опит за буквално разбиране на посланията и философията и. Кога се запозна,с над 300 те тома на Р.Щайнер? При,минимален интерес,щеше да си на ясно,че всяка теза,е преди всичко символика.Може да се нарече религия.Посланията на Щайнер,са проникновени до гениалност.Литературата и думите му,дори и при познаване на материята,се докосват до душата но,са недефинируеми за разума. Ще разбереш,какво казвам,ако си запознат с която и да е религиозна доктрина. Предсавянето на Р,Щайнер,като разказвач на небивалици,е просто липса на образование. Разбирам,че може би,не е за всеки. Съвета ми е,да си намираш грамотни консултанти за всяка изнасяна в простанството тема. Последно,ще напомня,че хората не общуват само с думи. Ние общуваме също с музика,картини,символи.

Vor 4 Monate
Rumelia Bachvarova
Rumelia Bachvarova

Аз знам, че нищо не знам! :) Благодаря!

Vor 3 Monate
Emi Nikol
Emi Nikol

В думите слагаме чувства? Или слагаме думи еднакви помежду ни, но с различни чувства .... кой, както му изнася? Трябва да си говорим както тукощо започващи бебета, които се опитват да изразят чувствата си, чрез думи. А тука критикарите няма как да критикуват. А, праведните са горди да споделят. Всичко е толкова объркано в името на парите и световният хаос?

Vor 4 Monate
Lidia Florova
Lidia Florova

@Emi Nikol нали затова е прошката . Понякога ни се случва да сгрешим и ако не си го признаем пред себе си поне , се нараняваме . При емоционални проблеми душата си тръгва от нас и как ще я върнем ако не стабилизираме психичното си състояние , депресия и тн . Нали трябва да имаме любов , вяра , надежда , за да сме щастливи . Страдаме , когато сме преситени от думи , но и когато не ни казват нищо и ние също ... . Сами трябва да се съберем / счупените парчета да станат цяло . И как ако не слушаме окуражаващи и обясняващи всичко думи . Така отваряме подсъзнанието си ! Поне на мен така ми действат видеата на Чоко и Иво , и макар че имам много да уча , аз съм Благодарна !!!

Vor 4 Monate
Emi Nikol
Emi Nikol

@Lidia Florova Така де, пак думи пак ми пишеш....... къде е тази любов с която ще се сливаме? С измислени химери, или с признаване на общочовешките нужди и права ..... а, не Матрицата която ни предлагате сега. Не мерси от вашата любов. Българинът е заклещен 80 години с ръце и гуша в лабиринта на отслабване на вярата в най-най елементарни неща. А, днес ни се обяснявате в любов? Мисли малко, преди да "обичаш"....

Vor 4 Monate
Lidia Florova
Lidia Florova

Думите не мисля че изразяват това което чувстваме !!! Може да са яростни , в зависимост от състоянието ни . Емоциите не трябва да предопределят изхода на едно състояние ... подсъзнанието слуша нашето съзнание , затова е важно да знаем как да получим нещо и да се променяме до достигане на вечната любов около нас , да се слеем с нея ...

Vor 4 Monate
Zhelyo Georgiev
Zhelyo Georgiev

Чоко Парляк, какви са тези работи? Каква е тази изкуствена игра и сценично поведение? Искаме си старите видеа като откачаше пред камера и играеше Fifa!

Vor 4 Monate
CHOKO
CHOKO

Здравей, това съм си аз. Не отива да викаш и крещиш, когато представяш древни цивилизации. Най-малкото не е уважително спрямо тях.

Vor 4 Monate
Deni Dimitrova
Deni Dimitrova

Мога го. Пробвах няколко пъти и се получи. На два пъти стана след минута, две. После материализирах и премахвах на момента. Разбрах, че и паралелните реалности СА... И още много други неща. Сега съм.

Vor 4 Monate
Julieta Delcheva
Julieta Delcheva

Много любопитно,но не мислите ли,че е време да прочетете БИБЛИЯТА и че там става въпрос за демони и паднали ангели, които мамят хората по земята.Може да се появят в Последото време и да се представят за извънземни.Но футоролози казват,че тези лъжливи същества се страхували от името на Исус Христос,направо ги изгаряло само назоваването на името на Спасителя.По това разбрали,че ,,извънземните" всъщност са служители на дявола.

Vor 4 Monate
CHOKO
CHOKO

Демони да се представят за извънземни 😄 Всъщност истинската космическа история на нашата планета, не е в Библията, а в много по-древни писания.

Vor 4 Monate
Труфка Стамова
Труфка Стамова

Благодаря!🙏

Vor 4 Monate
Йордан Маноилов
Йордан Маноилов

Супер видео ще имали трета част.

Vor 4 Monate
CHOKO
CHOKO

Ще има

Vor 4 Monate
Lazar Hristov
Lazar Hristov

Имам подобен усет към материалите както е описано от 22:50...много странно...прозвуча ми като,че описаха една част от мен...😶

Vor 4 Monate
West Sun
West Sun

Аз искам да кажа една история но не ми се иска да е много публично,ако има къде към лично съобщение да разкажа бих с удоволствие.

Vor 4 Monate
Aysel Vasileva
Aysel Vasileva

Страхотна тема,както и информация, но рекламите ми идват в повече.

Vor 4 Monate
Boris Mirev
Boris Mirev

Добра поредица ще е ако проследиш историята зад еврейския народ.От това какъв Бог почитат и са почитали и за всичко което той им е дал!

Vor 4 Monate
Анка Савова
Анка Савова

Здравейте аз следя проект Касиопея на Ирина Подзорова която е конкактьор с други цивилизации включително и с нашите създатели и в един от контактите си тя казва че Лимурия Хиперборея и Атлантида са съществували по едно и също време но са били отделни райони и описва точното им местоположение.

Vor 4 Monate
Божана Георгиева
Божана Георгиева

БЛАГОДАРВ, ОТ, СЪРЦЕ* ДА, УСТИНА, Е,*!

Vor 4 Monate
Dimitar Sheremedov
Dimitar Sheremedov

Благодаря за предаването можели да направиш за бъдещата шеста раса

Vor 4 Monate
Game Master101
Game Master101

@CHOKO За интересни неща говориш, ама на моменти едвам говориш :D Спокойно и аз ако почна, пак ще съм така. Айде успех.

Vor 2 Monate
Ангел Миланов Недялков
Ангел Миланов Недялков

Благодаря...

Vor 4 Monate
Svetoslav Stanev
Svetoslav Stanev

Е то значи Лимурийците са били много по-развити от нас във всяко едно отношение нищо ,че ние имаме памет азбука четем пишем технологии , електроника и т.н.

Vor 4 Monate
Pavlina Krasteva
Pavlina Krasteva

Те са владеели силата на мисълта и антигравитацията!

Vor 4 Monate
CHOKO
CHOKO

Така е

Vor 4 Monate
chev chelios
chev chelios

👍💯👏👏👏👏👏🙏

Vor 4 Monate
Юлия Джокина
Юлия Джокина

Здравей😊!Поинтересувай се,какво казва Дънов за Лемурийците.Той намеква,че всяка лоша мисъл и навик идват от Лемуриец,който завижда.Казва,че до всеки един от нас има по някой Лемуриец от Астрала.🤔!!!

Vor 4 Monate
CHOKO
CHOKO

Така е

Vor 4 Monate
Надежда Петрова
Надежда Петрова

💙💙💙

Vor 4 Monate
SUPER PEPO
SUPER PEPO

Благодаря

Vor 4 Monate
Yana Bekyarova
Yana Bekyarova

♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Vor Monat
Bunny Bugs
Bunny Bugs

Obojavam vsqko video chakam oshte I oshte I oshte ❤😳😳😳😳😳😳

Vor Monat
NGI KramBo LI
NGI KramBo LI

За какво да пиша в коментар какви интересни случки са ми се случили ,аз искам да ги разкажа в предаването!Коментарът как стига като послание до цялата аудитория ??????

Vor 4 Monate
Dimitar Yordanov
Dimitar Yordanov

Мисля че бях гледал едно интервю със извънземно което споделяше че ние сме шестата коренна раса.и че сме експеримент на чужда по висша раса като всички раси преди нас са били по развити от нас.

Vor 4 Monate
Danail P.
Danail P.

Предлагам видео за пророк Даниил. Може да видиш, че саркофагът му в Узбекистан е дълъг 18 метра.

Vor 4 Monate
Jonislav Georgiev
Jonislav Georgiev

Моля те направи видео за Sefer Yetzirah

Vor 4 Monate
Божана Георгиева
Божана Георгиева

ООО,ДА, ПЪРВИ, СЯ, * ЛЕМУРИЙТР*!! ВЕЛИКИ* !

Vor 4 Monate
Веселин Стоянов
Веселин Стоянов

Има сайтове,където е качено цялото Слово и прикачена търсачка , която би ви улеснила

Vor 3 Monate
KC Force
KC Force

Обичам те тебе ей

Vor 4 Monate
CHOKO
CHOKO

❤️

Vor 4 Monate
Plamen Petrov
Plamen Petrov

Смятате ли, че се намираме на нещо, което се върти и се движи с бясна скорост из така наречения - космос?

Vor 3 Monate
CHOKO
CHOKO

Всичко е в космоса

Vor 3 Monate

Nächster

THE MOST ARENA POINTS IN 1 HOUR!

20:13